[P2] General Protection Fault!

Tu pomagamy początkującym i całkiem zaawansowanym w ich kłopotach i błędach z P2, StP i AW.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Korniszon
Wstydliwy morderca
Posty: 7
Rejestracja: 01 maja 2010, 17:30

01 maja 2010, 17:44

General protection fault!

History: AActor::ProcessState <- Object ScriptedTriggerController SMStartup.ScriptedTriggerController0, Old State State FPSGame.ScriptedTriggerController.Scripting, New State State FPSGame.ScriptedTriggerController.Scripting <- AController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Błąd pojawił się zaraz po uruchomieniu AVPC.Ledwo co usłyszłem pierwsze słowa powitalnej
pieśni :/

NVIDIA GeForce 5500FX 2,66 Ghz 512+1024 MB RAM


Awatar użytkownika
little_psycho
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1074
Rejestracja: 23 lut 2008, 16:49
Lokalizacja: Z odbyta

10 maja 2010, 16:36

Nie jestem pewny czy to to, ale spróbuj jeszcze kilka razy i jeśli się nie powiedzie to zainstaluj AVPC od nowa. (w tym samym folderze, bo chyba brakuje kilku plików)


Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1485
Rejestracja: 27 gru 2008, 12:06
Lokalizacja: بيروت

10 maja 2010, 16:59

Może masz zwykłego Postala 2? Miałem podobny błąd i musiałem zainstalować STP. Z tym że ja AVPC w ogóle nie mogłem uruchomić.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2010, 17:00 przez The Iceman, łącznie zmieniany 1 raz.


Posiadam zasilacz z białej listy.
Awatar użytkownika
Korniszon
Wstydliwy morderca
Posty: 7
Rejestracja: 01 maja 2010, 17:30

11 maja 2010, 17:44

little_psycho-> ok sprubuje...

The Iceman->Nie, mam STP, AW i oczywiście AWP.Dziwne jednek, że
ze starszymi wersjami nie miałem tego problemu (a mam najnowszą).

Niestety little_psycho reinstall nic nie dał. Cóż będe musiał obejść się ze smakiem :cry:
Ostatnio zmieniony 11 maja 2010, 17:57 przez Korniszon, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Alien677
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 08 cze 2010, 17:02

08 cze 2010, 17:06

Witam ! Otóż mam Postal 2 AW i kiedy przechodzę przez most (ten po uwolnieniu champa z odmóżdżarni) wyskakuje mi błąd o następującej treści :

AWZombieNoSpit Save2.AWZombieNoSpit14 moved without proper hashing

Historia: FCollisionHash::RemoveActor <- ULevel::MoveActor <- AWZombieNoSpit14 <- APawn::findPathToward <- AController::FindPath <- UObject::ProcessEvent <- (AWZombieController Save2.AWZombieController156, Function AWPawns.AWZombieController.WalkToTarget.BeginState) <- UObject::GotoState <- UObject::ProcessEvent <- (ZombieHead Save2.ZombieHead262, Function AWPawns.ZombieHead.Destroyed) <- ULevel::DestroyActor <- (ZombieHead Save2.ZombieHead262) <- UObject::ProcessEvent <- (AWZombieNoSpit Save2.AWZombieNoSpit14, Function AWPawns.AWPerson.Destroyed) <- ULevel::DestroyActor <- (AWZombieNoSpit Save2.AWZombieNoSpit14) <- UObject::ProcessEvent <- (SceneManager Save2.SceneManager1, Function Engine.Actor.TriggerEvent) <- ASceneManager::UpdateViewerFromPct <- ASceneManager::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop


Awatar użytkownika
Slayer
Zabójca na sterydach
Zabójca na sterydach
Posty: 656
Rejestracja: 01 lip 2009, 18:02

08 cze 2010, 18:38

Ktoś gdzieś napisał pisze:udało mi się jednak ominąć to idąc dosłownie przy lewej ścianie...podejrzewam że to błąd filmu albo mapy...idąc środkiem ulicy wychodziło mi z gry...więc jeśli komuś też się tak dzieje to polecam omijać wadliwą część planszy...
Spróbuj tego.


Teachin bitches how to swim
Awatar użytkownika
Alien677
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 08 cze 2010, 17:02

08 cze 2010, 18:55

Slayer pisze:
Ktoś gdzieś napisał pisze:udało mi się jednak ominąć to idąc dosłownie przy lewej ścianie...podejrzewam że to błąd filmu albo mapy...idąc środkiem ulicy wychodziło mi z gry...więc jeśli komuś też się tak dzieje to polecam omijać wadliwą część planszy...
Spróbuj tego.

Prubowałem i nic :( Spróbuję jeszcze może się uda.


Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor
Posty: 7035
Rejestracja: 16 wrz 2007, 13:24

08 cze 2010, 19:05

Ew. możesz użyć czita IFellFree i oblecieć most. :D


"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Awatar użytkownika
Alien677
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 08 cze 2010, 17:02

08 cze 2010, 19:10

Mr Minio pisze:Ew. możesz użyć czita IFellFree i oblecieć most. :D
Niestety też nie działa :/


Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor
Posty: 7035
Rejestracja: 16 wrz 2007, 13:24

08 cze 2010, 19:16

Ifeelfree, sorry za literówkę. Albo wpisz po prostu Fly uprzednio włączając czity za pomocą Sissy.
Ostatnio zmieniony 08 cze 2010, 19:17 przez Mr Minio, łącznie zmieniany 1 raz.


"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Awatar użytkownika
Alien677
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 08 cze 2010, 17:02

08 cze 2010, 19:17

Mr Minio pisze:Ifeelfree, sorry za literówkę.
Dobra, spróbuję


Nie działa :/ Jak dolatuję do mostu to ten sam błąd wyskakuje :(
Ostatnio zmieniony 08 cze 2010, 19:26 przez Alien677, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Slayer
Zabójca na sterydach
Zabójca na sterydach
Posty: 656
Rejestracja: 01 lip 2009, 18:02

08 cze 2010, 19:37

Czy da się PostEd'em ustawić nowy playerstart na tej mapie? Bo jeśli tak do daj go gdzieś na środek ew. koniec mostu.Zapomniałbym spytać, pirat czy oryginał?


Teachin bitches how to swim
Awatar użytkownika
Alien677
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 08 cze 2010, 17:02

08 cze 2010, 19:37

Slayer pisze:Czy da się PostEd'em ustawić nowy playerstart na tej mapie? Bo jeśli tak do daj go gdzieś na środek ew. koniec mostu.Zapomniałbym spytać, pirat czy oryginał?
Oryginał, z czasopisma PLAY


Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor
Posty: 7035
Rejestracja: 16 wrz 2007, 13:24

08 cze 2010, 19:39

Pobierz AWP i sprawa załatwiona. I zagraj od nowa- naprawdę warto. :diabeł:


"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Awatar użytkownika
Slayer
Zabójca na sterydach
Zabójca na sterydach
Posty: 656
Rejestracja: 01 lip 2009, 18:02

08 cze 2010, 19:45

A może wystarczy zwykły save?Chociaż to zabije całą przyjemność z gry.Jeszcze może przed mostem ustaw się na jakimś wysoko położonym miejscu, celownikiem(?) najedź na miejsce do którego musisz/chciałbyś się przenieść i wpisz Teleport, oczywiście poprzedzając wcześniej sissy.

Raczej to nie pomoże, ale wyświadczysz mi przysługe :diabeł: .
Ostatnio zmieniony 08 cze 2010, 19:46 przez Slayer, łącznie zmieniany 1 raz.


Teachin bitches how to swim
ODPOWIEDZ