[P2] General Protection Fault!

Tu pomagamy początkującym i całkiem zaawansowanym w ich kłopotach i błędach z P2, StP i AW.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Pangia
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 3710
Rejestracja: 20 lip 2009, 10:06

08 cze 2010, 19:56

Coś chyba ze spawnem zombiaka. Jeśli chcesz to przejść, musisz odpalić kod na wyczyszczenie mapy z ludków, to był chyba "ghosttown", ale to dla P2:StP.
Poprawka: P2:StP z modem K&W 2. Tak więc raczej tego nie przejdziesz.
Ostatnio zmieniony 08 cze 2010, 20:04 przez Pangia, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor
Posty: 7035
Rejestracja: 16 wrz 2007, 13:24

08 cze 2010, 20:03

Pangia pisze:ale to dla P2:StP.
W AWP też działa. Nie wiem jak w AW. Można jeszcze wpisać kody Supermario i Moonman i przeskoczyć to miejsce. :D
Ostatnio zmieniony 08 cze 2010, 20:03 przez Mr Minio, łącznie zmieniany 1 raz.


"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Awatar użytkownika
Ramesses
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 934
Rejestracja: 30 kwie 2008, 22:38
Lokalizacja: Parczew

09 cze 2010, 06:39

Alien677 pisze:
Slayer pisze:Czy da się PostEd'em ustawić nowy playerstart na tej mapie? Bo jeśli tak do daj go gdzieś na środek ew. koniec mostu.Zapomniałbym spytać, pirat czy oryginał?
Oryginał, z czasopisma PLAY
też miałem taki problem...własnie udawało mi się omijać miejsce gdzie wyskakiwał bład tuż przy lewej ścianie..jesli jednak AWP go niweluje w sumie dobrze wiedzieć..


Planet Earth is great to visit, but You wouldn't wanna live there...
Awatar użytkownika
trojac2889
Wstydliwy morderca
Posty: 7
Rejestracja: 27 sty 2011, 17:09

27 sty 2011, 17:31

Siema podczas włączania gry występuje błąd
próbowałem patha i nic
błąd to
General protection fault!

History: WM_KILLFOCUS <- UWindowsViewport::ViewportWndProc <- WWindow::StaticProc <- PerformCreateWindowEx <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
Nie wiem proszę o pomoc
niedawno jeszcze działało tylko po wgraniu dodatków tak się zrobiło i reinstalację nic nie pomaga
Plz o pomoc poprostu nie wiem kiedys w postala ciupalem non stop nie wiem co teraz :(


Awatar użytkownika
Pangia
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 3710
Rejestracja: 20 lip 2009, 10:06

27 sty 2011, 17:49

Z treści wynika, że chyba to coś z oknem gry czy coś takiego. A błąd kiedy się pojawia? Od razu po uruchomieniu gry czy dopiero po "powitalnym" screenie (ostrzeżenie)?


Awatar użytkownika
Lothar
Pierwsi PSI
Pierwsi PSI
Posty: 2565
Rejestracja: 30 kwie 2007, 14:10
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

27 sty 2011, 17:50

Z podstawowych rzeczy - wywal plik Postal2.INI z folderu System w Postal 2 8-)


Awatar użytkownika
trojac2889
Wstydliwy morderca
Posty: 7
Rejestracja: 27 sty 2011, 17:09

28 sty 2011, 10:57

Po ostrzeżeniu nie wiem co to może być wcześniej dzialalo terazz nie
Ostatnio zmieniony 28 sty 2011, 10:57 przez trojac2889, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Pangia
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 3710
Rejestracja: 20 lip 2009, 10:06

28 sty 2011, 14:06

A wywaliłeś ten plik, o którym mówił Lothar? Ewentualnie nie Postal2.ini, tylko Postal2 z ikonką z zębatką (to to samo, ale pewnie masz wyłączone pokazywanie [nie]znanych rozszerzeń).


Awatar użytkownika
trojac2889
Wstydliwy morderca
Posty: 7
Rejestracja: 27 sty 2011, 17:09

28 sty 2011, 15:20

usunolem nie dziala


Awatar użytkownika
Pangia
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 3710
Rejestracja: 20 lip 2009, 10:06

28 sty 2011, 16:45

Pfff... Może uruchom w oknie? Taka dziwna rada, wiem, ale może pomóc (choć wątpię, to jednak warto spróbować).


Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 7040
Rejestracja: 11 sie 2007, 22:28
Lokalizacja: East Mayberry

28 sty 2011, 17:03

trojac2889 pisze:niedawno jeszcze działało tylko po wgraniu dodatków tak się zrobiło i reinstalację nic nie pomaga
1. Którą wersję P2 chcesz uruchomić?
2. Co za dodatki instalowałeś?
3. Czy czysto zainstalowana gra (bez żadnych dodatków) też ci się nie chce uruchomić?


Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew :evilbat:
Obrazek
Awatar użytkownika
MaKiPL
Modder
Modder
Posty: 812
Rejestracja: 27 sie 2009, 18:22
Lokalizacja: Polska

28 sty 2011, 17:18

Napisz jakie dodatki wgrałeś, podrzucę ci System


Awatar użytkownika
trojac2889
Wstydliwy morderca
Posty: 7
Rejestracja: 27 sty 2011, 17:09

28 sty 2011, 17:36

Wgrałem dodatek z postal site
Podstawa dla kolesia czy coś takiego różne bronie
Bez dodatków postal działał aż miło
Postal 2 stp


Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 7040
Rejestracja: 11 sie 2007, 22:28
Lokalizacja: East Mayberry

28 sty 2011, 17:58

1. Wciąż nie wiem o który dodatek chodzi. Za mało informacji
2. Czy twoje STP posiada multiplayera?


Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew :evilbat:
Obrazek
Awatar użytkownika
trojac2889
Wstydliwy morderca
Posty: 7
Rejestracja: 27 sty 2011, 17:09

28 sty 2011, 19:23

Mam ten mod https://szukaj.wp.plforum.postalsite.inf ... php?did=14
MOJ STP Posiada tryb dla wielu graczy


ODPOWIEDZ