Ustawki na Multi!

Dział w pełni poświęcony grze w necie. Miejsce na ustawki, propozycje i pomoc.

Moderatorzy: Moderatorzy, ServerAdmin

Awatar użytkownika
Piroziom
ServerAdmin
ServerAdmin
Posty: 1677
Rejestracja: 23 mar 2012, 02:16
Lokalizacja: Pomorskie

18 maja 2012, 17:26

Hmmm, jestem zbyt ciemny aby hostować xD
Chociaż mogę raz spróbować, ale nie dzisiaj.
Pozatym zostało mi jakieś 15 minut ;/
Ostatnio zmieniony 18 maja 2012, 17:33 przez Piroziom, łącznie zmieniany 1 raz.


Piro is back ;>
Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1485
Rejestracja: 27 gru 2008, 12:06
Lokalizacja: بيروت

18 maja 2012, 18:53

Miałem niestety pilną sprawę do załatwienia. Dzisiaj o 21 wam pasuje?


Posiadam zasilacz z białej listy.
Awatar użytkownika
Szakal
Początkujący morderca
Posty: 70
Rejestracja: 08 lut 2009, 19:57

20 maja 2012, 16:47

Komu pasuje meczyk w piątek, gdzieś tak wieczorem?


Pierwszy strzał - Uciekam.
Drugi strzał - Przewracam się.
Trzeci strzał - Widzę światło.
Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1485
Rejestracja: 27 gru 2008, 12:06
Lokalizacja: بيروت

20 maja 2012, 17:32

W piątek może być.


Posiadam zasilacz z białej listy.
Awatar użytkownika
Piroziom
ServerAdmin
ServerAdmin
Posty: 1677
Rejestracja: 23 mar 2012, 02:16
Lokalizacja: Pomorskie

20 maja 2012, 17:49

Pewnie, może być ;)
O ile korków nie będę miał.
No chyba że mówisz o trochę późniejszym wieczorze, typu 21:00 :)

[ Dodano: 2012-05-22, 00:08 ]
A jednak, korki godzina 20:00, czyli będę najwcześniej o 21:30
Nie możesz juz zmienić swojego postu. Post można zmieniać przez 1440 minut, Od momentu jego wysłania
:zdziw:


Piro is back ;>
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

22 maja 2012, 01:11

Piroziom pisze:
Nie możesz juz zmienić swojego postu. Post można zmieniać przez 1440 minut, Od momentu jego wysłania
:zdziw:
Komu się to nie podoba, niech pisze tu https://forum.postalsite.info/cz ... vt1378.html ;)


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Lothar
Pierwsi PSI
Pierwsi PSI
Posty: 2565
Rejestracja: 30 kwie 2007, 14:10
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

22 maja 2012, 05:03

Nie ukrywam, że chętnie bym z Wami pograł, ale ja zazwyczaj jestem "wolny" (pojęcie względne, bo zazwyczaj wtedy pracuję) po 22:00 - 23:00, kiedy synek idzie już spać. I tak do 5:00 - 8:00 jestem w miarę dostępny, więc jeśli są psycho o podobnym planie dnia i nocy, to pół godzinki na wspólne siekanie się znajdzie 8-)


Awatar użytkownika
Radzik
Administrator
Administrator
Posty: 2080
Rejestracja: 13 gru 2008, 18:46
Lokalizacja: Warszawa
Postawił piwo: 4 razy
Otrzymał  piwo: 4 razy

24 maja 2012, 09:06

Można by się do Was przyłączyć?, mogę też ogarnąć 3 Osoby z zewnątrz :) (co prawda nie zawsze, ale mogę)

Mogę grać każdego dnia głównie wieczorami.


Awatar użytkownika
Piroziom
ServerAdmin
ServerAdmin
Posty: 1677
Rejestracja: 23 mar 2012, 02:16
Lokalizacja: Pomorskie

24 maja 2012, 12:53

Wbijaj :)
Jeżeli nie będą cheatować to spoko, im więcej ludu tym lepiej, a zwłaszcza Polaków xD
Mam już dosyć cheaterów z Mediazony.


Piro is back ;>
Awatar użytkownika
Radzik
Administrator
Administrator
Posty: 2080
Rejestracja: 13 gru 2008, 18:46
Lokalizacja: Warszawa
Postawił piwo: 4 razy
Otrzymał  piwo: 4 razy

24 maja 2012, 14:48

Super :)
Nie będą cheatować, jestem tego pewien.
Przeglądając poprzednie posty w temacie zobaczyłem, że do gry z Wami potrzebny bedzie ten Patch i przy okazji chciałbym się spytać, czy po za tym patchem wymagane są jakieś mody, mapy?
Ostatnio zmieniony 24 maja 2012, 14:49 przez Radzik, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1485
Rejestracja: 27 gru 2008, 12:06
Lokalizacja: بيروت

24 maja 2012, 15:30

Wystarczy MP + Patch. Za czitowanie daję bana.


Posiadam zasilacz z białej listy.
Awatar użytkownika
Jaro111
Początkujący morderca
Posty: 56
Rejestracja: 10 sty 2011, 21:02

24 maja 2012, 15:51

Dzisiaj gramy? Jutro nie mogę :(


Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1485
Rejestracja: 27 gru 2008, 12:06
Lokalizacja: بيروت

24 maja 2012, 16:06

To o 20?


Posiadam zasilacz z białej listy.
Awatar użytkownika
Jaro111
Początkujący morderca
Posty: 56
Rejestracja: 10 sty 2011, 21:02

24 maja 2012, 16:18

Będe.


Awatar użytkownika
Radzik
Administrator
Administrator
Posty: 2080
Rejestracja: 13 gru 2008, 18:46
Lokalizacja: Warszawa
Postawił piwo: 4 razy
Otrzymał  piwo: 4 razy

24 maja 2012, 16:32

Postaram się być, póki co albo firewall albo livebox robi mnie w wała bo gra nie odnajduje serwerów... żadnych serwerów.

EDIT

Dobra będę o 20, gdyby coś się zmieniło to edytuje posta.

Gra nie wykrywa mi serwerów i już wiem, że problem jest u mnie. Postaram się z tym uporać i dołączyć

EDIT

Naprawione :) kochany livebox,.. zmienisz w nim jakiekolwiek ustawienia, i wszystko zaczyna nawalać...
Ostatnio zmieniony 24 maja 2012, 19:59 przez Radzik, łącznie zmieniany 5 razy.


ODPOWIEDZ