Ustawki na Multi!

Dział w pełni poświęcony grze w necie. Miejsce na ustawki, propozycje i pomoc.

Moderatorzy: Moderatorzy, ServerAdmin

Awatar użytkownika
Szakal
Początkujący morderca
Posty: 70
Rejestracja: 08 lut 2009, 19:57

13 maja 2012, 11:43

Czekaj, czekaj.. nas grało wczoraj tylko dwóch? To kim była ta trzecia osoba? xD


Pierwszy strzał - Uciekam.
Drugi strzał - Przewracam się.
Trzeci strzał - Widzę światło.
Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1485
Rejestracja: 27 gru 2008, 12:06
Lokalizacja: بيروت

13 maja 2012, 12:36

Wydaje mi się, że bot, bo coś takiego ustawiałem. Potem na ostatniej mapce doszło parę osób, ale szybko się zwinęły.


Posiadam zasilacz z białej listy.
Awatar użytkownika
Piroziom
ServerAdmin
ServerAdmin
Posty: 1679
Rejestracja: 23 mar 2012, 02:16
Lokalizacja: Pomorskie

13 maja 2012, 19:19

Ja już dzisiaj prawdopodobnie nie dołączę :/
Za późno dowiedziałem się o free MP.
Ale fMP się już ściąga .
Apropo, czy 90 % (lub więcej) posiada free MP?
Bo tak próbowałem na STP i z nikim nie mogłem pograć.


Piro is back ;>
Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1485
Rejestracja: 27 gru 2008, 12:06
Lokalizacja: بيروت

13 maja 2012, 19:24

Piroziom pisze:Bo tak próbowałem na STP i z nikim nie mogłem pograć
Niech zgadnę, masz polską wersję? W takim razie w multi nie pograsz.

Przepraszam za dzisiejszą sesję, ale podczas wczytywania trzeciej mapy pojawił się jakiś error.


Posiadam zasilacz z białej listy.
Awatar użytkownika
Jaro111
Początkujący morderca
Posty: 56
Rejestracja: 10 sty 2011, 21:02

13 maja 2012, 19:53

:( Dopiero wróciłem z komunii kuzynki, sorki, że mnie nie było.


Awatar użytkownika
Piroziom
ServerAdmin
ServerAdmin
Posty: 1679
Rejestracja: 23 mar 2012, 02:16
Lokalizacja: Pomorskie

13 maja 2012, 20:02

Polska.
Ale myślę że wiele do rzeczy to chyba nie ma bo teoretycznie pliki składowe są podmienione pod tą samą nazwą.
Platynowa kolekcja 6 części Postala. Znalazłem ją w oszołomie za 70 zł, niby postal x, a patcha nie widać. Chociaż równie dobrze X może oznaczać jako wszystkie wersje...
Ostatnio zmieniony 13 maja 2012, 20:03 przez Piroziom, łącznie zmieniany 1 raz.


Piro is back ;>
Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1485
Rejestracja: 27 gru 2008, 12:06
Lokalizacja: بيروت

13 maja 2012, 20:11

Wystarczy jeden różniący się rozmiarem plik i już nie możesz pograć w multi. Ściągaj Free MP i powiedz kiedy ci pasuje, to pogramy. Dla mnie najlepszy moment do rozpoczęcia to jutro o 18.


Posiadam zasilacz z białej listy.
Awatar użytkownika
Piroziom
ServerAdmin
ServerAdmin
Posty: 1679
Rejestracja: 23 mar 2012, 02:16
Lokalizacja: Pomorskie

13 maja 2012, 20:18

Hmmm, akurat na 18 muszę gdzieś iść.
Może 19:30, jak dzisiaj ??


Piro is back ;>
Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1485
Rejestracja: 27 gru 2008, 12:06
Lokalizacja: بيروت

14 maja 2012, 11:54

OK, niech będzie. Pogramy na trzech mapach.


Posiadam zasilacz z białej listy.
Awatar użytkownika
Szakal
Początkujący morderca
Posty: 70
Rejestracja: 08 lut 2009, 19:57

14 maja 2012, 15:56

Chętnie pogram z Wami, a propos działa Wam czat?


Pierwszy strzał - Uciekam.
Drugi strzał - Przewracam się.
Trzeci strzał - Widzę światło.
Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1485
Rejestracja: 27 gru 2008, 12:06
Lokalizacja: بيروت

14 maja 2012, 15:59

Nigdy nie korzystam z niego.

[ Dodano: 2012-05-14, 19:28 ]
Serwer stawiam o 19:45.


Posiadam zasilacz z białej listy.
Awatar użytkownika
Szakal
Początkujący morderca
Posty: 70
Rejestracja: 08 lut 2009, 19:57

14 maja 2012, 19:33

Dzisiaj też się fajnie rypało, tylko, Jezu, ludzie wchodźcie i grajcie ! :D


Pierwszy strzał - Uciekam.
Drugi strzał - Przewracam się.
Trzeci strzał - Widzę światło.
Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1485
Rejestracja: 27 gru 2008, 12:06
Lokalizacja: بيروت

14 maja 2012, 19:35

Najlepsza mapa to zdecydowanie RWS Office - idealna dla 2, 3 osób.


Posiadam zasilacz z białej listy.
Awatar użytkownika
Tiszer
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1144
Rejestracja: 30 lis 2008, 18:55

14 maja 2012, 21:33

Kurde ja tak chciałem se zagrać ale załapać się nie mogę :(
Moglibyście ten serwer o 20 postawić albo nawet wcześniej o 18 ?


Awatar użytkownika
Piroziom
ServerAdmin
ServerAdmin
Posty: 1679
Rejestracja: 23 mar 2012, 02:16
Lokalizacja: Pomorskie

14 maja 2012, 22:42

Grało się całkiem na poziomie, dopóki nie odcięli mi prądu :/
Nie dość że internet odpalił mi po 20 minutach to jeszcze musięli mi zrobić takie jaja.
Cholera 365 dni w roku, a akurat dzisiaj odcięli.
Następnym razem wystąpię o odszkodowanie xD


Piro is back ;>
ODPOWIEDZ