Ustawki na Multi!

Dział w pełni poświęcony grze w necie. Miejsce na ustawki, propozycje i pomoc.

Moderatorzy: Moderatorzy, ServerAdmin

Awatar użytkownika
Jaro111
Początkujący morderca
Posty: 56
Rejestracja: 10 sty 2011, 21:02

24 maja 2012, 19:54

Crash serwera?


Awatar użytkownika
Piroziom
ServerAdmin
ServerAdmin
Posty: 1677
Rejestracja: 23 mar 2012, 02:16
Lokalizacja: Pomorskie

24 maja 2012, 19:56

Chyba tak, bo u mnie też już nie ma serwera na liście


Piro is back ;>
Awatar użytkownika
Jaro111
Początkujący morderca
Posty: 56
Rejestracja: 10 sty 2011, 21:02

24 maja 2012, 19:59

:( A chciałem mieć screenshota z mojego wyniku K/D: 19/0.
Miałem jeszcze 30 torebek Fast Food.
Ostatnio zmieniony 24 maja 2012, 20:00 przez Jaro111, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1485
Rejestracja: 27 gru 2008, 12:06
Lokalizacja: بيروت

24 maja 2012, 20:40

Jak jest nas 3, to gramy poniżej 60 minut.


Posiadam zasilacz z białej listy.
Awatar użytkownika
abdul11
Miłośnik broni
Posty: 116
Rejestracja: 21 wrz 2008, 09:56

25 maja 2012, 19:39

ale mam nadzieje że widuję was na ATG prawda??/


Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1485
Rejestracja: 27 gru 2008, 12:06
Lokalizacja: بيروت

27 maja 2012, 09:49

Ja gram tylko na swoim serwerze.


Posiadam zasilacz z białej listy.
Awatar użytkownika
abdul11
Miłośnik broni
Posty: 116
Rejestracja: 21 wrz 2008, 09:56

27 maja 2012, 15:20

to wbij kiedyś na ATG


Awatar użytkownika
Jaro111
Początkujący morderca
Posty: 56
Rejestracja: 10 sty 2011, 21:02

27 maja 2012, 17:59

Dziś gramy?

Co do ATG to za ddużo do ściągania tam :(


Awatar użytkownika
Radzik
Administrator
Administrator
Posty: 2080
Rejestracja: 13 gru 2008, 18:46
Lokalizacja: Warszawa
Postawił piwo: 4 razy
Otrzymał  piwo: 4 razy

27 maja 2012, 23:43

abdul11 pisze:ale mam nadzieje że widuję was na ATG prawda??/
Ostatnio chciałem dołączyć, ale serwer był pełny więc nie było takiej możliwości. W przyszłości na pewno się tam pojawie :)

A i jak by co to mogę stawiać serwer(Mam łącze 10Mbit, więc nie będzie źle :) ), aczkolwiek nie jest on widoczny na liście serwerów, tylko łączy się z nim poprzez opcję Direct IP, a w niej nie wpisywać IP tylko zawsze radzik136.no-ip.pl :)

W niedalekiej przyszłości pokombinuje przy "routerku", także za jakiś czas stawiany prze ze mnie serwer będzie widoczny.
Ostatnio zmieniony 27 maja 2012, 23:48 przez Radzik, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1485
Rejestracja: 27 gru 2008, 12:06
Lokalizacja: بيروت

09 cze 2012, 21:08

Jutro do południa będzie ktoś w stanie dołączyć się do gry? Zagralibyśmy na naszym testowym serwerze.


Posiadam zasilacz z białej listy.
Awatar użytkownika
Piroziom
ServerAdmin
ServerAdmin
Posty: 1677
Rejestracja: 23 mar 2012, 02:16
Lokalizacja: Pomorskie

09 cze 2012, 22:15

Do południa? Czyli liczyć od której? ;)
Bo ja mam trochę czasu (jak każdy bezrobotny xD ) Tylko chciałbym jeszcze znaleźć ciut czasu na spacer itp.


Piro is back ;>
Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1485
Rejestracja: 27 gru 2008, 12:06
Lokalizacja: بيروت

10 cze 2012, 09:23

Powiedzmy, że tak do 14.


Posiadam zasilacz z białej listy.
Awatar użytkownika
Jaro111
Początkujący morderca
Posty: 56
Rejestracja: 10 sty 2011, 21:02

10 cze 2012, 12:26

Czekam, a nikogo nie ma :I
Ostatnio zmieniony 10 cze 2012, 12:27 przez Jaro111, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1485
Rejestracja: 27 gru 2008, 12:06
Lokalizacja: بيروت

10 cze 2012, 12:29

Ja jestem.


Posiadam zasilacz z białej listy.
Awatar użytkownika
Piroziom
ServerAdmin
ServerAdmin
Posty: 1677
Rejestracja: 23 mar 2012, 02:16
Lokalizacja: Pomorskie

10 cze 2012, 13:16

Niestety źle zrozumiałem (moja wina) Spałem 3 godziny, od 7 jestem na nogach, jeszcze śpię i po powrocie ze spaceru wbijam na serwer o 14: 10 xD
Chyba wypiłem za dużo kawy O_o


Piro is back ;>
ODPOWIEDZ