To przez naszego wspaniałego AWPModa on mi częściowo popsuł Postala ze względu na brak poruszania się zombieTiquill pisze:13. Przeciwnicy bardzo statyczni. Coś ich trzyma na miejscu.

EDIT:już 98% ukończenia mappacku.
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
To przez naszego wspaniałego AWPModa on mi częściowo popsuł Postala ze względu na brak poruszania się zombieTiquill pisze:13. Przeciwnicy bardzo statyczni. Coś ich trzyma na miejscu.
Jeśłi tylko możesz, usuń wszystko, absolutnie wszystko, co wiąże te mapy z AWPModem. Żywot tego mappacka będzie krótki, jak krótko istnieją kolejne bety AWPM. Zaszkodzisz sobie tylko, bazując na AWPMod. I bez niego masz tyle elementów do grania i zabawy, że - nie warto. Na 100% nie warto.Bartosz pisze:To przez naszego wspaniałego AWPModa
Czy to nie zbyt śmiałe procenty? Ale - zobaczymy.Bartosz pisze:już 98% ukończenia mappacku.
Też nie. Bo nie każdy będzie chciał przywracać pliki AWPM oraz konfigurację gry aby zagrać w ten mappack. Traci potencjalnych odbiorców. Najefektywniejsze bronie AWPM tego nie zrekompensują.Pangia pisze:Rób na pierwszej wersji AWPModa - powinna być jeszcze u nas w downloadzie - chyba jest najlepsza, bo najstabilniejsza.
Nic mi o tym nie wiadomo. Może z następną wersją AWPM będzie lepiej. Bardzo możliwe, że nim skończysz moda, będzie nowa wersja AWPM. Spytaj samego autora.Bartosz pisze:A jest Patch do tych zombi?