wy na prawdę jesteście takimi idiotami żeby uwierzyć że sześciolatek prowadził samochód czy się wygłupiacie???
na mój gust na lata świetlne (kilometry to za mało) widać że to bujda na resorach
HOT NEWS!
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
I am not dead, I'm a Death muhahahahaha

- Dr. Dundersztyc
- Szalony Naukowiec
- Kontakt:
Ehh... odwieczny pesymista... odwieczny. Rozejrzyj się dookoła - zobacz jak tu jest ładnie. Trochę więcej optymizmu 

- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
na razie wole realizm
a patrząc rozsądnie
całą ta historia jak na mój gust jest zmyślona, ale po co jest zmyślona?? to proste żeby wbić naiwniaką którzy są na tyle głupi by w to uwierzyć
jakie to gry są złe i co one mogą z dziećmi zrobić
a patrząc rozsądnie
całą ta historia jak na mój gust jest zmyślona, ale po co jest zmyślona?? to proste żeby wbić naiwniaką którzy są na tyle głupi by w to uwierzyć
jakie to gry są złe i co one mogą z dziećmi zrobić
I am not dead, I'm a Death muhahahahaha

- Lewus
- Legendary Red Unsuccessful Troll
To ten sam pseudonaukowiec który poważnie obraził polskich graczy i ten z którego była kiedyś beka w CD Action?Loc pisze:Przypominają mi się Prof. S. Jonaliści...
Manifest Komunistyczny
http://pl.wikisource.org/wiki/Manifest_Komunistyczny
7 listopada 2009 roku. 92 rocznica Rewolucji Październikowej
http://pl.wikisource.org/wiki/Manifest_Komunistyczny
7 listopada 2009 roku. 92 rocznica Rewolucji Październikowej
HahahaLewus pisze:Loc napisał/a:
Przypominają mi się Prof. S. Jonaliści...
To ten sam pseudonaukowiec który poważnie obraził polskich graczy i ten z którego była kiedyś beka w CD Action?

- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
https://wiadomosci.onet.pl/1949628,16,item.html
Jankesom już się całkiem popier*oliło w łebkach
Jak tak bardzo dbają o środowisko, to niech najpierw podpiszą protokół z Kyoto i ograniczą emisję gazów cieplarnianych, a nie pierniczą głupoty
Jankesom już się całkiem popier*oliło w łebkach
Jak tak bardzo dbają o środowisko, to niech najpierw podpiszą protokół z Kyoto i ograniczą emisję gazów cieplarnianych, a nie pierniczą głupoty
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

Czy oni powariowali? W wieku 16 lat (najpóźniej) człowiek uczy się na lekcji geografii o tym całym zamieszaniu na kuli ziemskiej. `Dziura` ozonowa, globalne ocieplenie... to są wyolbrzymione przez człowieka `problemy`. Poziom ozonu w atmosferze badany jest dopiero od kilkudziesięciu lat - co to wobec wieku Ziemi? A klimat? To też naturalne, człowiek w naprawdę niewielkim stopniu ingeruje w tym wypadku. Jeden wybuch wulkanu wydziela więcej CO2 niż najbardziej uprzemysłowione kraje świata. Paranoja, czy Amerykanie są aż tak głupi? Czy PREZYDENT jest aż tak niedoinformowany?

Całe to Globalne Ocieplenie, Ozonow ze swoimi dziurami, traktaty z Kyoto i z innego Rio to pic na wodę, służący zbijaniu kasy. Kilku gości miało łeb na karku i wpadło na pomysł jak doić miliardy dolarów i pewnie sami się zdziwili, z jaką łatwością masy łykają ich bajki. Też kiedyś wymyślę jakąś ściemę i będę dzięki niej bogaty. 

Ironia?