Miałem kumpla, który nienawidził mleka. Ma 160 cm wzrostu i dosyć słabe kości... może coś w tym jest.
Ja mleko lubię.
HOT NEWS!
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Ja codziennie wypijam około litra mleka, bo po prostu je lubię. Wysoki nie jestem, ale w mojej rodzinie nikt nie był wysoki. Za to nigdy jeszcze nie miałem nic złamane, choć okazji do złamań bardzo wiele, ale zawsze były to tylko stłuczenia. Gdyby wierzyć autorom artykułu, to powinienem jeździć na wózku inwalidzkim.
ja własnie też, pije je bardzo często i mnie wlasnie zaciekawił ten artykuł i też mi coś w nim nie pasuje z lekka
- może jest tak jak Elvis Scatter mówi piszą bzdury by przyciągnąć czytelników
PS:
- może jest tak jak Elvis Scatter mówi piszą bzdury by przyciągnąć czytelników
PS:
ja moge to samo o sobie powiedzieć.. dokładnie takkazik pisze: Za to nigdy jeszcze nie miałem nic złamane, choć okazji do złamań bardzo wiele, ale zawsze były to tylko stłuczenia
Ostatnio zmieniony 04 lut 2009, 16:49 przez ALCRD, łącznie zmieniany 1 raz.
Trenowałem 4 lata ręczną i też obywało się bez większych urazów... Na dobrą sprawę chyba nigdy nie wróciłem z kontuzją z treningu. Może coś w tym jest.

- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Gdyby wziąść pod uwagę składniki szkodliwe w produktach spożywczych, to człowiek nic by nie jadł.
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

Ja 16:50:34
mówi się, że wodę najlepiej jest przegotować przed piciem
Ja 16:50:46
a ostatnio czytałem, że powinno się zamrażać i dopiero pić po rozmrożeniu :O
Alucard 16:50:57
wiesz jak to mówią "gdybyśmy mieli jeść i pić tylko to co jest zdrowe , pozdychalibyśmy z głodu"
Ja 16:51:05
no dokładnie

mówi się, że wodę najlepiej jest przegotować przed piciem
Ja 16:50:46
a ostatnio czytałem, że powinno się zamrażać i dopiero pić po rozmrożeniu :O
Alucard 16:50:57
wiesz jak to mówią "gdybyśmy mieli jeść i pić tylko to co jest zdrowe , pozdychalibyśmy z głodu"
Ja 16:51:05
no dokładnie

- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
https://www.sagp.pl/mleko-biala-smierc/
nie mam weny na nic więcej ( <- ten tekst został napisany aby post nie kończył się na linku)
nie mam weny na nic więcej ( <- ten tekst został napisany aby post nie kończył się na linku)
I am not dead, I'm a Death muhahahahaha

- Lewus
- Legendary Red Unsuccessful Troll
Ja nie znosze mleka i bardzo dobrze. Udowodniono, że mleko powoduje bezpłodność. Jak ktoś jest przeciwny antykoncepcji niech pije mleko.
A tak swoją droga się wszystko zgadza. Konserwatyści nienawidzący gumek najczęściej piją mleko, z kolei ludzie wyzwoleni tacy jak ja już go nie lubią...
A tak swoją droga się wszystko zgadza. Konserwatyści nienawidzący gumek najczęściej piją mleko, z kolei ludzie wyzwoleni tacy jak ja już go nie lubią...
Manifest Komunistyczny
http://pl.wikisource.org/wiki/Manifest_Komunistyczny
7 listopada 2009 roku. 92 rocznica Rewolucji Październikowej
http://pl.wikisource.org/wiki/Manifest_Komunistyczny
7 listopada 2009 roku. 92 rocznica Rewolucji Październikowej
Mój Boże... jestem niepokalanym poczęciem. Cała moja rodzina, a rodzice zwłaszcza, to `fani` mleka. Milksessed.Lewus pisze:Ja nie znosze mleka i bardzo dobrze. Udowodniono, że mleko powoduje bezpłodność. Jak ktoś jest przeciwny antykoncepcji niech pije mleko.

Ja też nie lubię. Nesquik i takie inne rzeczy są dla mnie jadalne tylko z czekoladowym mlekiem. Jak to jem to wszystkich bierze obrzydzenie. Nie moja wina że zwykłe jest ohydne 
Nie ruszę nieprzetworzonego. Nawet surowego sera. Tylko na zapiekankach itp.
Wiem, wariat ze mnie

Nie ruszę nieprzetworzonego. Nawet surowego sera. Tylko na zapiekankach itp.
Wiem, wariat ze mnie
- Loc
- Wytrenowany morderca
Hah. I cieszę się, że nie jeżdżę na kolonie. Cieszę się, że koledzy mają mnie za "idiotę" i "wariata". Także z powodu mleka (którego nie lubiłem, choc myślałem, że jest zdrowe). Jedyne produkty mleczne, jakie jadłem to jogurty, kefiry, i sery. A teraz patrzę, oglądam, czytam...
NIEEE!!! Ja już mam tego dośc! Zaraz o-sza-le-jęęęęęę!
Powiem Wam, co szczerze o tym myślę. Nie tyle te reklamy "Pij mleko, będziesz wielki." (będziesz ciężko sr*ł, mówię to na swoim przykładzie
) mnie dobijają, co też fakt, że ja już nie wiem, po czyjej stronie stanąc. Nie wiem, kto ma rację. Mam dylemat. Nieważne jaką stronę wybiorę, i tak będę miec problemy. A co, jeśli autorzy tekstu mają rację? A co, jeśli to kolejne teksty wyssane z palca?!
Ech... powiem Wam tak. Będę robic, jak robiłem. Jak mówiłem, nigdy mleka nie piłem, i sam go za bardzo nie lubiłem (po jego wypiciu bardzo mnie bolała głowa i robiło mi się słabo). Jogurty, puddingi i inne pierdoły to inna sprawa, nawet mi smakują.
Powinni teraz moim zdaniem napisac artykuł "Jak się domyślec, kto ma rację, a kto jej nie ma. Kto mówi prawdę, a kto kłamie"...
NIEEE!!! Ja już mam tego dośc! Zaraz o-sza-le-jęęęęęę!

Powiem Wam, co szczerze o tym myślę. Nie tyle te reklamy "Pij mleko, będziesz wielki." (będziesz ciężko sr*ł, mówię to na swoim przykładzie

Ech... powiem Wam tak. Będę robic, jak robiłem. Jak mówiłem, nigdy mleka nie piłem, i sam go za bardzo nie lubiłem (po jego wypiciu bardzo mnie bolała głowa i robiło mi się słabo). Jogurty, puddingi i inne pierdoły to inna sprawa, nawet mi smakują.
Powinni teraz moim zdaniem napisac artykuł "Jak się domyślec, kto ma rację, a kto jej nie ma. Kto mówi prawdę, a kto kłamie"...

Ostatnio zmieniony 05 lut 2009, 16:48 przez Loc, łącznie zmieniany 2 razy.
Zwłaszcza te rodziny rolników, gdzie mleko jest głównym napojem cierpią na bezpłodność. Świadczy o tym to, prawie zawsze mają co najmniej trójkę dzieci, najczęściej czwórkę lub piątkę. Bezpłodni, nie ma co...Lewus pisze:Ja nie znosze mleka i bardzo dobrze. Udowodniono, że mleko powoduje bezpłodność. Jak ktoś jest przeciwny antykoncepcji niech pije mleko.
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Wszystko zależy od organizmu. Jeden przyswaja mleko lepiej, drugi gorzej.
Ja osobiście nie jestem ani za, ani przeciw. Piję mleko, bo mi smakuje
Lepsze to, niż papierosy, marycha czy inne używki
Ja osobiście nie jestem ani za, ani przeciw. Piję mleko, bo mi smakuje
Lepsze to, niż papierosy, marycha czy inne używki
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

Chętnie rzucę na nie okiem, poproszę o źródłoLewus pisze:Ja nie znosze mleka i bardzo dobrze. Udowodniono, że mleko powoduje bezpłodność. Jak ktoś jest przeciwny antykoncepcji niech pije mleko.

Jakbym czytał słowa 11 latka, który chwali się znajomym, że buntuje się w domu i nie pije mlekaLewus pisze:Konserwatyści nienawidzący gumek najczęściej piją mleko, z kolei ludzie wyzwoleni tacy jak ja już go nie lubią...

Takie pierdoły, jak te o mleku wypisują ludzie podobni mistrzowi, który twierdzi, że glukuronolakton dodawany do napojów energetycznych to "wysoko niebezpieczny produkt chemiczny stworzony na potrzeby stymulacji armii i jest silnie halucynogenny"

Nobody Expects The Spanish Inquisition!