PostalFanIMakeArts pisze:Nie instalujcie AVPC!!!
Nie warto, będziecie musieli jeszcze raz Postala instalować...
Chciałem odinstalować AVPC i wypróbować nowego karma guna a tu....
WYwaliło mi wszystkie pliki potrzebne do uruchomienia Postala...
I aż ze zdziwienia chciało mi się krzyknąć OOagh!
Oto rada dobrze poinformowanego!

Robisz błędy podczas instalacji - mało. Trzeba jeszcze publicznie poinformować o ich skutkach, jako o wadzie instalowanego programu. Ale ktoś to musi sprostować...
Instalator AVPC nie odnajduje folderu Postala samodzielnie i nie pilnuje, czy jest w ogóle on zainstalowany. Jak większość takich instalatorów. Pyta za to, gdzie zainstalować, podając domyślną ścieżkę instalacji, w tym wypadku "C:\Program Files\Postal2STP\A Very PostalChristmas_v1120". Jeśli zaś ktoś poda inną ścieżkę, zainstaluje w innej. Ty musiałeś podać ścieżkę gdzie masz zainstalowany sam P2 i jego pliki instalator nadpisał. A podczas deinstalacji instalator potraktował nadpisane pliki samego P2 jako swoje i zgodnie z zadaniem je usunął. W ten sposób pozbawiając Cię gry w samego P2. Gdzie więc błąd? W modzie AVPC? Nie. Po stronie użytkownika. Tak było?
Tak było! Przetestowałem to na każdy sposób, by nie pozostawić wątpliwości. Swym bezpodstawnym postem umniejszasz niesprawiedliwie pracę autora moda jak i twórców samego instalatora. Bo ten zawsze odinstalowuje wyłącznie swoje pliki.
Silver Dragon pisze:Dałoby się jakoś schować tego nowego HUD'a. Denerwuje mnie on niesamowicie.
Dałoby się. I to nawet rada jest już w tym temacie. Deczko wstecz i ją masz -
tu.