Wczesne wersje AVPC już do pobrania

Rozmowy o A Very Postal Christmas.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Darnok15
Seryjny zabójca
Posty: 261
Rejestracja: 26 sty 2010, 11:30

19 sty 2011, 14:38

Bartosz pisze:Dałby ktoś załącznik dla v.1120,bo na tamtej stronie internetowej nie ma nic związanego z postalem 2 christmas.Z góry dzięki.
:lol2:

Załącznik o wyższej wadze niż 50 mb ?

Poza tym masz wersję 1420 w downloadzie...


Awatar użytkownika
Dev4ever
Modder
Modder
Posty: 2483
Rejestracja: 27 lis 2010, 20:12
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

20 sty 2011, 20:12

Włączam i error:

General protection fault!

History: UObject::ProcessEvent <- (RPGWeapon cus-et.RPGWeapon1, Function SMInventory.SMWeapon.DownWeapon.AnimEnd) <- UpdateAnimation <- AActor::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Pomocy!!!!


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

20 sty 2011, 20:27

Kiedy? Gdy po menu wczytuje się mapa? Za każdym razem?

Jeśli tak, to nie wiem co może być przyczyną i czekaj na pomoc innych. Teraz uściślij okoliczności.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Dev4ever
Modder
Modder
Posty: 2483
Rejestracja: 27 lis 2010, 20:12
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

20 sty 2011, 20:49

Znaczy się jak zmieniam z RPG na jakąś inną to mi się tak dzieje tak jak wszystkie inne bronie z SModa.


Awatar użytkownika
Darnok15
Seryjny zabójca
Posty: 261
Rejestracja: 26 sty 2010, 11:30

20 sty 2011, 23:51

Problem z postal2game.u masz nie ten co trzeba, ja mam ten z avpc w awp bo inaczej StevensMod by nie działał

Proszę: https://www.megaupload.com/?d=HAH2COLQ


Awatar użytkownika
Dev4ever
Modder
Modder
Posty: 2483
Rejestracja: 27 lis 2010, 20:12
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

21 sty 2011, 12:23

Dzięki za pomoc :)

Edit:mam drugi problem nie mogę przeładowywać broni.Naciskałem klawisz "T" nie chciało się przeładować i ani w opcjach nie ma o przeładowaniu broni :/
Ostatnio zmieniony 21 sty 2011, 13:00 przez Dev4ever, łącznie zmieniany 2 razy.


Awatar użytkownika
Darnok15
Seryjny zabójca
Posty: 261
Rejestracja: 26 sty 2010, 11:30

21 sty 2011, 18:02

Masz : https://www.megaupload.com/?d=XTOI37EI

tylko nie masz rozporka dostępnego bo zamiast niego jest pod R przeładowywanie


ODPOWIEDZ