lubie tych gości, w ogóle piosenki z lat 70'tych
Jakiej muzyki słuchasz?
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Bee Gees? Moja mama ich czasem słucha. 

w jakim radiu??
Racja kazik Perfect to poprostu perfekt ale mnie to troche mdli jak słysze o : Papa dance,Kobranocka itp.
Ja natomiast już od dłuższego czasu, czyli gdzieś od początku wakacji (o matko, kiedy to było
) z zapałem słucham reggae i pochodnych (raggamuffin, ska itp.), co zresztą widać w mojej sygnaturze i avtarze 

Ostatnio zmieniony 09 wrz 2007, 21:01 przez kazik, łącznie zmieniany 1 raz.
Pop, rock i jazz 

Jak byłem na obozie i chciałem czegoś w radiu znaleźć, to udało mi się tylko jazzu posłuchać i... spodobał mi się 

Począwszy od klasycznej, skończywszy na Black Metalu - innymi słowy słucham wszystkiego co po prostu mi się podoba
Fakt, preferuję cięższe brzmienia, jednak dobrym HH (The Game), Dark Wave (Suicide Commando), siakieś technopodobne (ale nie monotonne umcyk umcyk) itp nie pogardzę. Poza tym sporo Black Metal'owych kawałków nie nadaje się do słuchania
Dla mnie to w większości napier**lanie bez sensu
Słucham wszystkiego, w zależności od nastroju 

Nobody Expects The Spanish Inquisition! 

Osobiście lubię słuchać ciężkiej muzyki. Black metal, death metal. Chętnie tez posłucham jakiegoś mocnego Rocka.Lubie ogólnie te brzmienia. Jakieś hip-hopy mnie nie kręcą. Ktoś mi powiedział, że gustu się nie zmieni. Kiedyś non stop słuchałem peji, a teraz np. Behemoth, Disturbed, Metallica. Techno tylko załączam, jeżeli mam do przetestowania jakieś głośniki, bo fajnie łupie. Reggae tak jak i House nie lubię.
[center]Nie ma przywódców, nie ma bogów...[/center][center]~❤~[/center][center]I know heroin rots your insides but that didn't stop me...[/center]
- adriano2222
- Niedorobiony bandzior
kazdy ma swoje gusta tak ;D
poza tym trzeba słuchac wszystkiego
ja przede wszystkim hip hop ( Reprezentant bałut ;D O.S.T.R)
Jezeli potrzebuje pobudzenia to Dupstep,house,D&B
Ps Zna ktos dobre nuty DubStepa i D&B???
z góry dzieki za linki
ł:
ł:
poza tym trzeba słuchac wszystkiego
ja przede wszystkim hip hop ( Reprezentant bałut ;D O.S.T.R)
Jezeli potrzebuje pobudzenia to Dupstep,house,D&B
Ps Zna ktos dobre nuty DubStepa i D&B???
z góry dzieki za linki

myslałes ze dzisiaj nie umrzesz??
niespodzianka ;D
niespodzianka ;D