[STP] za szybko chodzi

Tu pomagamy początkującym i całkiem zaawansowanym w ich kłopotach i błędach z P2, StP i AW.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

24 wrz 2008, 06:28

mati98 pisze:1 zrobiłem format kompa i nagrałem nowy system zainstalowałem gr i wszytko było git
Zwykły reinstal systemu pomógł na problem ze sprzętem? A poprzednia wersja systemu była inna? A może zmodyfikowana, albo zaśmiecona i uszkodzona...


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Cimeries
Niedorobiony bandzior
Posty: 37
Rejestracja: 22 wrz 2008, 11:51

25 wrz 2008, 19:10

Witam kiedyś miałem też podobny problem ze wszystko zapier,,dzielało z 10x szybiciej. Nie jestem pewny czy to to samo ale bynajmniej u mnie chodziło o sterownik do karty graficznej, pobralem troche starsze i instalnołem i wszystko było oki.
pamietaj tez o sterownikiach do plyty glownej directx 9.0c do gier najlepszy.


zjebane forum! !!
Awatar użytkownika
Demonical Monk
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 138
Rejestracja: 25 lip 2008, 16:27

25 wrz 2008, 20:16

Ten problem dotyka nie tylko tej gry. Jeśli już Postal wywali na ciebie focha to ze wszystkimi grami na ZenGin będą kłopoty. Nie ma uniwersalnego sposobu, ja sam z tym walczę i doszedłem do tego że można sukcesywnie przeciążyć bufor ale nie powoduje to regularnego spowolnienia.


Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

25 wrz 2008, 22:30

Tiquill pisze:
mati98 pisze:1 zrobiłem format kompa i nagrałem nowy system zainstalowałem gr i wszytko było git
Zwykły reinstal systemu pomógł na problem ze sprzętem? A poprzednia wersja systemu była inna? A może zmodyfikowana, albo zaśmiecona i uszkodzona...
Dziwne mi format nie pomógł. Za to pomagają starsze sterowniki :) System postala poprostu niewierzy ,że mogą by takie szybkie karty :haha:


Awatar użytkownika
Bam
Niedorobiony bandzior
Posty: 25
Rejestracja: 19 sie 2008, 23:52

12 lis 2008, 10:14

Miałem to samo ^^, te początkowe napisy trwały jakąś sekundę(Tzn. Ostrzeżenie). Pomyślałem że to dlatego że szybszy komp... Ale nie spodziewałem się że będzie to samo z grą -_-,więc dałem wszystkie detale na maks i to co zobaczyłem było strasznie dziwne...

Gra co sekundę zmieniała prędkość, tak jak bym jadł kotnik i po chwili wypił dzban kawy i kotnik i kawa i kotnik... Pokręcone :bolek:


Awatar użytkownika
micha
Wstydliwy morderca
Posty: 9
Rejestracja: 11 lis 2008, 10:21

12 lis 2008, 16:01

Niewiem czy o to chodzi ale też tak miałem trzeba uruchomić w trybie zgodności windows 98


Awatar użytkownika
Alixo
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1653
Rejestracja: 05 kwie 2007, 07:49
Lokalizacja: localhost

12 lis 2008, 19:16

micha pisze:Niewiem czy o to chodzi ale też tak miałem trzeba uruchomić w trybie zgodności windows 98
ŁAŁ NO COŚ TY?!
Zlookaj pierwszy post na 2 stronie -,-


Obrazek
Awatar użytkownika
Darnok15
Seryjny zabójca
Posty: 261
Rejestracja: 26 sty 2010, 11:30

16 sty 2011, 11:16

Odkopuję bo mam problem mi nie chodzi za szybko tylko za wolno (nie ! nie mam włączonego bulletu !) i są takie przejawy 10 sekund normalnie, małe spowolnione tępo znowu 10s normalnie a raz to nawet cały czas tak powoli a jak stoję w miejscu to normalnie


Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor
Posty: 7035
Rejestracja: 16 wrz 2007, 13:24

16 sty 2011, 11:19

Może po prostu gra Ci się zacina? Zobacz czy w tle nie chodzi ci jakiś program/proces który zużywa dużo RAMu.


"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Awatar użytkownika
Darnok15
Seryjny zabójca
Posty: 261
Rejestracja: 26 sty 2010, 11:30

16 sty 2011, 11:30

nie zacina mi się znam mój komputer dobrze w każdej (prawie) grze tak jest nawet po formacie NIC mi się nie tnie


Awatar użytkownika
Pangia
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 3710
Rejestracja: 20 lip 2009, 10:06

16 sty 2011, 12:24

No to spróbuj odpalić w trybie zgodności (tak, jak to było podane wcześniej). Może pomoże.


Awatar użytkownika
Darnok15
Seryjny zabójca
Posty: 261
Rejestracja: 26 sty 2010, 11:30

16 sty 2011, 13:10

myślisz że tego nie robiłem ? dalej jest to samo.


Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

16 sty 2011, 21:08

wygląda to jak bullet czy lagi w sieciówkach ?


Awatar użytkownika
Darnok15
Seryjny zabójca
Posty: 261
Rejestracja: 26 sty 2010, 11:30

16 sty 2011, 21:36

ani jedno ani drugie nie przycina ani nie tak powoli jak w bullecie tylko tak lekko spowolnione


ODPOWIEDZ