Zwykły reinstal systemu pomógł na problem ze sprzętem? A poprzednia wersja systemu była inna? A może zmodyfikowana, albo zaśmiecona i uszkodzona...mati98 pisze:1 zrobiłem format kompa i nagrałem nowy system zainstalowałem gr i wszytko było git
[STP] za szybko chodzi
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

Witam kiedyś miałem też podobny problem ze wszystko zapier,,dzielało z 10x szybiciej. Nie jestem pewny czy to to samo ale bynajmniej u mnie chodziło o sterownik do karty graficznej, pobralem troche starsze i instalnołem i wszystko było oki.
pamietaj tez o sterownikiach do plyty glownej directx 9.0c do gier najlepszy.
pamietaj tez o sterownikiach do plyty glownej directx 9.0c do gier najlepszy.
zjebane forum! !!
- Demonical Monk
- V.I.P.
Ten problem dotyka nie tylko tej gry. Jeśli już Postal wywali na ciebie focha to ze wszystkimi grami na ZenGin będą kłopoty. Nie ma uniwersalnego sposobu, ja sam z tym walczę i doszedłem do tego że można sukcesywnie przeciążyć bufor ale nie powoduje to regularnego spowolnienia.
Dziwne mi format nie pomógł. Za to pomagają starsze sterownikiTiquill pisze:Zwykły reinstal systemu pomógł na problem ze sprzętem? A poprzednia wersja systemu była inna? A może zmodyfikowana, albo zaśmiecona i uszkodzona...mati98 pisze:1 zrobiłem format kompa i nagrałem nowy system zainstalowałem gr i wszytko było git

Miałem to samo ^^, te początkowe napisy trwały jakąś sekundę(Tzn. Ostrzeżenie). Pomyślałem że to dlatego że szybszy komp... Ale nie spodziewałem się że będzie to samo z grą -_-,więc dałem wszystkie detale na maks i to co zobaczyłem było strasznie dziwne...
Gra co sekundę zmieniała prędkość, tak jak bym jadł kotnik i po chwili wypił dzban kawy i kotnik i kawa i kotnik... Pokręcone
Gra co sekundę zmieniała prędkość, tak jak bym jadł kotnik i po chwili wypił dzban kawy i kotnik i kawa i kotnik... Pokręcone

Odkopuję bo mam problem mi nie chodzi za szybko tylko za wolno (nie ! nie mam włączonego bulletu !) i są takie przejawy 10 sekund normalnie, małe spowolnione tępo znowu 10s normalnie a raz to nawet cały czas tak powoli a jak stoję w miejscu to normalnie
Może po prostu gra Ci się zacina? Zobacz czy w tle nie chodzi ci jakiś program/proces który zużywa dużo RAMu.
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
wygląda to jak bullet czy lagi w sieciówkach ?