No to u mnie trochę tego jest.
Od małego oglądałem 13 posterunek, nawet ostatnio zacząłem oglądać, bo powtarzają w TV, no i większość odcinków pamiętam do dziś. :3
Parę lat temu leciał jeszcze taki fajny serial na Discovery, nie pamiętam nazwy,
ale wybierano kilkoro ludzi, dawano ich do stworzonego świata postapo, np. Los Angeles przerobiono na zniszczone, i oni tam musieli przetrwać chyba 42 dni, musieli sami sobie radzić, i to był taki survival, musieli zbudować lub znaleźć jakąś kryjówkę, a to wszystko było monitorowane i nadzorowane przez tych co to zaaranżowali, całe to postapo.
Na prawdę fajny serial, i sporo można było się nauczyć, np. jak destylować wodę przez warstwy piasku, czy jak zbudować własny prysznic ze śmieci (rurek, sklejki itp.).
Jak ktoś może wie jak ten serial się nazywał to będę się bardzo cieszyć.
The Walking Dead oglądałem wyrywkowo niektóre odcinki, więc fabuły za bardzo jakoś nie znam.
Ale produkcja fajna. Niemal każdy odcinek trzyma poziom.
I w chyba w każdym odcinku, pod koniec, jest motyw zachęcenia widza do oglądania kolejnego odcinka.

Bo akurat musi się kończyć w ciekawym momencie. A potem jest To Be Continued.. ;/
Ale ogolnie polecam.
No i oczywiście Lost-Zagubieni, Prison Break-Skazani na śmierć, Włatcy móch

, zdarzało mi się oglądać pare odcinków 1000 złych uczynków, jeszcze czasami te "normalne" Polsatowskie seriale typu Dlaczego Ja?, Trudne Sprawy itp. zdarza mi się oglądać, oraz ostatnio wszedł nowy na TVN - "Szkoła". Fajne odpały tam są. ;D
I ogólnie na razie tyle, choć pewnie bym sobie przypomniał masę innych.