seebeek17 pisze:Lost-Zagubieni
dzienis666 pisze:The Walking Dead
Nie przepadam za historiami o zombie, Lost zeżarł totalnie tematykę przetrwania, ale WD się broni. To chyba jedyny nowy serial jaki toleruję obecnie w tv.
Nie lubię seriali, to pułapka i pożeracz czasu. Ale jak już to wolę polskie, te które już znam. Ze starszych Alternatywy 4 i Zmiennicy, z nowszych 13 posterunek (oj, czas się z nim źle obszedł, gdy przypomnieli go teraz, to jaka to ramotka się zrobiła. A już Miodowe lata to kurz i pajęczyna). Świat wg Kiepskich - zawsze i wszędzie. Poza kategorią. Nie, że bardzo lubię, ale sprawia mi przyjemność, odpręża.
dzienis666 pisze:Świat wg Bundych
Uwielbiałem i uwielbiam. Meldyjka początkowa wbiła się w pamięć i teraz też już brzmi w głowie! Super!
Mr Minio pisze:Danger 5 - czemu to nie jest bardziej znane i kultowe?
Kiedyś podobny oglądałem. Byli jacyś kosmiczni niedorozwoje...
dzienis666 pisze:Od 7 października na Pulsie puszczają Wikingów.
Puls? Stacja dla mało wymagającego odbiorcy, rzadko tam leci cokolwiek ciekawego. Nie drażni, może być, ale gdyby nie było to by nie było.
dzienis666 pisze:Dr House
Nie cierpię tego faceta, wkurza mnie.
dzienis666 pisze:kiedyś na Polsacie robili może nie wybitne, ale wcale znośne seriale. A teraz - Trudne Sprawy, Dlaczego Ja, Pierwsza Miłość, jakieś Przyjaciółki czy inne badziewo, do tego kretyńskie show. Ta stacja stoczyła się na dno, zresztą jak większość dzisiejszych kanałów.
Te Trudne Sprawy itp "rzeczy" to najgorsze, co się przydarzyło telewizji jako takiej, w całej jej historii. Odmóżdżacze totalne. Spalić to ścierwo! G**nianie odtwarzane role, wszyscy tacy sami przejęci i nadmiernie... Dość, nie warte to ni słowa więcej.
A czy Polsat aż tak się stoczył? Kiedyś dawno temu był Polszmat i TVN. Od czasu kiedy z Polsatu znikło disco polo a na TVN pojawił Taniec z gwiazdami czy coś, to role się odwróciły. Jest Polsat i TVszNat. i tak trwa. Szkoda, że produkuje te dziadostwa i sprzyja plebsowi. Ale nie jest wredny, nadal lubię Polsat. Za stare dobre seriale głównie.