Ulubiona Odzywka
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Myślę, że politycznie poprawnym najpierw byłoby pozabijać kobiety i kolorowych.

a co to ku**** rasisci się zebrali, nie lubię takich
Przecież to teskt z Postala, Luigi. A propos rasistów: nie jestem nim (mam nawet koszulkę Olisadebe). 

- Hydra
- Niedorobiony bandzior
- Kontakt:
ja też nim raczej nie jestem ale dobre jest też jak FACET mówi żeby go nie zabijać bo jest...dziewicą... albo "dziezabijaj mnie,mam dzieci" hah! tylko gdzie je masz? bo ich jakoś w całym Paradise,nie widze (phih) 

I'm sorry I loved you...
AW - definitywnie: "Tuuutaj krówko, to jak sen - uwierz mi". Może jeszcze: "Powstrzymam ogarniającą mnie rządzę zamordowania Cię tak długo, abyś mógł wydusic z siebie jeszcze dwa zdania".
P2 - "Czy słuszne bedzie stwierdzenie, że Towje drzewo genealogiczne tworzy wstęgę Mobiusa?", "Chodźcie moi pokojowo nastawieni bracia. Czas na biczowanie na biblijną skalę"
P2 - "Czy słuszne bedzie stwierdzenie, że Towje drzewo genealogiczne tworzy wstęgę Mobiusa?", "Chodźcie moi pokojowo nastawieni bracia. Czas na biczowanie na biblijną skalę"
Dobry jest komentarz jak się przegląda mapę Paradise
"Co za pojeb projektował to miasto?!"
i uwaga, że postaci pojawiające się w grze jednak dość często się powtarzają (jak już ktoś pisał):
"Zgaduję, że pula genetyczna na tym zadupiu się wyczerpała"
Jeszcze wyróżniłbym:
"Jasna dupa!", "Jaja se szmato robisz?!" (też było)
i bezsensowne dialogi przechodniów między sobą
"Co za pojeb projektował to miasto?!"
i uwaga, że postaci pojawiające się w grze jednak dość często się powtarzają (jak już ktoś pisał):
"Zgaduję, że pula genetyczna na tym zadupiu się wyczerpała"
Jeszcze wyróżniłbym:
"Jasna dupa!", "Jaja se szmato robisz?!" (też było)
i bezsensowne dialogi przechodniów między sobą

Ostatnio zmieniony 01 sty 2007, 17:45 przez blt, łącznie zmieniany 1 raz.
To muszę oddać zkarowi, że te teksty są świetne. Mi się jeszcze podoba rozmowa kolesia ze sprzedawcą w chińskiej restauracji, a także teksty Mike G i zombich. Z Postala STP fajne są hasełka Colemana i Krotchiego i " Dziękuję za twą nieczystą wizytę niewierny i zapraszam ponownie", czy coś takiegozkar pisze:AW - definitywnie: "Tuuutaj krówko, to jak sen - uwierz mi". Może jeszcze: "Powstrzymam ogarniającą mnie rządzę zamordowania Cię tak długo, abyś mógł wydusic z siebie jeszcze dwa zdania".

Tekst przechodniów "czemu jak z tobą rozmawiam to mam ochote cie zabić"
lub " i co myślałes ze dzisiaj nie umrzesz? Niespodzianka!!!" tego raz użyłem w szkole
nauczycielka która to przypadkiem usłyszała patrzyła na mnie jak na jakiegoś psychola
wiele się nie pomyliła
lub " i co myślałes ze dzisiaj nie umrzesz? Niespodzianka!!!" tego raz użyłem w szkole
nauczycielka która to przypadkiem usłyszała patrzyła na mnie jak na jakiegoś psychola
wiele się nie pomyliła