Wypasione sa texty zombiakow z AW "Wstrętny ryju", "porąbany pier*olcu",
Albo ten w barze "Wpierdzielę ci mózg"...to było THE BEST
Ulubiona Odzywka
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
O tak, zombiaki mają łeb na karku i tekściki wymyślać potrafią... Zaraz, zaraz! One nie zawsze mają łeb na karku... czasem na ziemi, albo gdzieś 

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Są świetne odzywki, nie powiem.
Czasem zatrzymuję się w "wędrówce po obrzeżach mego psyche", czyli strzelaniu, chlastaniu etc... aby przysłuchać się bezsensownym dialogom, jakie wymieniają między sobą przechodnie. Potrafią być zaiste "ciekawe". Oto parę, jakie zapisałem sobie na karteczce:
- Co dobrego? - A, wiesz, babcia zjechała na wąglika. - Cieeeszę się!
- Co dobrego? - Dzięki, idzie w porzo. - U, to paskudnie!
- No jak tam? - Bywało lepiej. - To fajnie!
I jak tu nie kochać Postala?

I jak tu nie kochać Postala?
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

"Wal sie na ryj" taka akcja była gram w Postala a tu nagle jakaś babka pisze -cześć chcesz mnie poznać a ja -"Wal sie na ryj co ja biuro matrymonialne" 

"Musimy być niewolnikami praw abyśmy byli wolni" - Cyceron
''Jak ktoś będzie sprzedawał moją krew na Allegro, to wrócę i skopie mu dupala''
Lubię texty Garego ,Vince tez ma niezłe np.''wciąż mam wolne miejsce dla twojej siostry pod moim biórkiem''
[ Dodano: 2007-03-10, 16:00 ]
dobry jest text przechodniów ,którzy sie zbiegają do trupa na ulicy.Po jakimś czasie któryś mówi ''Napeewno był pedaałem'' i z kopa go.
Wsiór fajnie gada jak popełnia samobója ''No i już sie nie dowiem kto był naprawde moim ojcem'' fajnie też mówi w misji z choinką jak sie ją weźmie ''Te Zyga on ma moją ulubioną chojanke'' drógi na to ''Zrobimy to tutaj??'' ci goście mają zajebisty wiejski akcent
Lubię texty Garego ,Vince tez ma niezłe np.''wciąż mam wolne miejsce dla twojej siostry pod moim biórkiem''

[ Dodano: 2007-03-10, 16:00 ]
dobry jest text przechodniów ,którzy sie zbiegają do trupa na ulicy.Po jakimś czasie któryś mówi ''Napeewno był pedaałem'' i z kopa go.
Wsiór fajnie gada jak popełnia samobója ''No i już sie nie dowiem kto był naprawde moim ojcem'' fajnie też mówi w misji z choinką jak sie ją weźmie ''Te Zyga on ma moją ulubioną chojanke'' drógi na to ''Zrobimy to tutaj??'' ci goście mają zajebisty wiejski akcent

Teksty przechodniów kiedy widzą trupy są świetne. Gość idzie, zwłoki leżą na środku drogi, a on: "gdzie leżysz" i z buta mu.
Teksty Garego też są dobre, w ogóle jak użyjesz kodu na to, że wszyscy przechodnie to Gary.
Teksty Garego też są dobre, w ogóle jak użyjesz kodu na to, że wszyscy przechodnie to Gary.
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2008, 14:54 przez kazik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Dwa teksty, które weszły do mojego codziennego życia:
Wal się na ryj!
Chodź do taty!
I inne, dobre odzywki Kolesia:
A chciałem tylko mleko... - jak to świetnie brzmi!
O, Zyga! Syn Wieśka Zygi, własnej siostry!
Jasna cholera, chodziłem sobie za własnymi sprawami, ciesząc się prawem do noszenia broni, a wyście się na mnie rzucili!
Fruń, ptaszyno, fruń!
Hehe, wiem, upadłeś i nie możesz wstać!
Masz tu trochę ołowianego złomu...
Pełen satysfakcji: I następny gryzie piach!
Mówcie mi: Doktor Eutanazja.
Przykro mi chłopcy, Biblia mówi, że mam rację.
A najbardziej zdziwił mnie taki tekst "polityczny":
Do diabła! Korzystam tylko z prawa do noszenia broni, wy w mordę kopani komuniści!
Odjechane:
Jezu! Ludzie musieli odlewać się na tę ścianę przrz tysiąc lat!
Ou-ja! Ściana sie roztapia, haha, miodzio!
Po prostu wiadomo, że gdzieś tu muszą być jakieś kiszone jądra!
Wal się na ryj!
Chodź do taty!
I inne, dobre odzywki Kolesia:
A chciałem tylko mleko... - jak to świetnie brzmi!
O, Zyga! Syn Wieśka Zygi, własnej siostry!
Jasna cholera, chodziłem sobie za własnymi sprawami, ciesząc się prawem do noszenia broni, a wyście się na mnie rzucili!
Fruń, ptaszyno, fruń!
Hehe, wiem, upadłeś i nie możesz wstać!
Masz tu trochę ołowianego złomu...
Pełen satysfakcji: I następny gryzie piach!
Mówcie mi: Doktor Eutanazja.
Przykro mi chłopcy, Biblia mówi, że mam rację.
A najbardziej zdziwił mnie taki tekst "polityczny":
Do diabła! Korzystam tylko z prawa do noszenia broni, wy w mordę kopani komuniści!
Odjechane:
Jezu! Ludzie musieli odlewać się na tę ścianę przrz tysiąc lat!
Ou-ja! Ściana sie roztapia, haha, miodzio!
Po prostu wiadomo, że gdzieś tu muszą być jakieś kiszone jądra!

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

uwielbiam tez tekst ''nie pchać się,starczy dla każdego!'',albo kiedy koleś wpadnie w trans przy zabijaniu ''za małpkę Bobo,za papierza,za resztę amunicji...
''

Ostatnio zmieniony 12 mar 2007, 18:39 przez konrad pl, łącznie zmieniany 1 raz.
Haha, trafne spostrzeżenie