UFO czy oni naprawde istnieja??

Nasze forumowe zabawy i przyjazne rozmowy o niczym i na pełnym luzie. Wcześniej znane jako Mały Hyde Park. Posty nie są zliczane.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

08 lip 2008, 20:23

Tiquill pisze:Po co szukamy życia w Układzie Słonecznym? A po to, bo póki co, dalej sięgnąć swoją technologią nie możemy.
Szkoda, że nie dożyję czasów, kiedy zaczniemy badać odległe o miliardy kilometrów świetlnych galaktyki, być może nawiążemy kontakt z innymi cywilizacjami. Tych rzeczy, niestety, żadne z nas nie zobaczy. :/

Obrazek
Awatar użytkownika
Ramesses
V.I.P.
V.I.P.

08 lip 2008, 23:12

Robsessed pisze:
Tiquill pisze:Po co szukamy życia w Układzie Słonecznym? A po to, bo póki co, dalej sięgnąć swoją technologią nie możemy.
Szkoda, że nie dożyję czasów, kiedy zaczniemy badać odległe o miliardy kilometrów świetlnych galaktyki, być może nawiążemy kontakt z innymi cywilizacjami. Tych rzeczy, niestety, żadne z nas nie zobaczy. :/
obyś się nie zdziwił Rob...technika idzie coraz szybciej do przodu...zresztą skąd wiesz czy my zrobimy pierwszy krok...może zrobią to owe istoty które nas odwiedzają (jesli tak rzeczywiście jest)...

Planet Earth is great to visit, but You wouldn't wanna live there...
Awatar użytkownika
little_psycho
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

09 lip 2008, 15:23

shocker pisze:Jakby te zielone ludziki chcieli nas zniszczyc inwazją moim zdaniem zrobiliby to dawno. Spośród wszystkich nagran ze statystyk wynika ze 95% to fake'i natomiast w tych 5% połowa to zakłócenia atmosferyczne w postaci KULISTYCH BURZ. Zjawisko mało znane ale prawdziwe bo Burza prócz znanej nam jako grzmotów przejawia sie także pod postacią świetlistych kul które bezwładnie krąża po niebie. Tak jak pisałem większosc filmików to Fake'i szczególnie te z Ameryki Południowej gdzie widywanie UFO stało się "trendy". wracając do 11 wrezśnia obejrzałem jeden filmik podobno z udziałem rzekomego "UFO". pomyślałem ze to zwykły fake:

natomiast oglądając drugi troche zmieniłem podejscie do tego problemu i sie zdziwiłem:

Co wy o tym sądzicie?? Ja osobiście bardziej wierze w Duchy niż w UFO ale na powyższych filmikach raczej burzy nie było.
Skąd wiesz ....Może jeszcze te "zielone ludziki" rozwijają swoja technologie albo czekają na odpowiedni moment do zaatakowania...

Awatar użytkownika
Lothar
Pierwsi PSI
Pierwsi PSI

09 lip 2008, 15:35

Z technologią pozwalającą przemierzać galaktyki, odpowiedni moment na atak zacofanej ziemi jest zawsze xD
Bo spójrz z tej strony - chciałoby Ci się pruć od jednej galaktyki do drugiej, tylko po to żeby rozwalić jakąś mało znaczącą planetkę? 8-)

Nobody Expects The Spanish Inquisition! :biskup:
Awatar użytkownika
Yamakasi
Miłośnik broni

09 lip 2008, 16:00

Ja wierze w ufo kilka dni temu widziałem na niebie jakąś maszynę latającą krążyła nad wielkim polem... Kiedy postanowiłem sie tam wybrać aby zobaczyć co się tam dzieje to nagle wystrzeliło jakieś jasne oślepiające światło które szybko wybiło mi ten pomysł z głowy. Oczy mnie bolały jak po spawaniu... nazajutrz okazało się że na polu z kukurydzo byli wyryte jakieś tajemnicze znaki przez niektórych ludzi nazywanych także symbolami odrazu wiedziałem że to sprawka tego obiektu, ale cóż nic nie mogłem zrobić...

Dawaj składak, dawaj koło, bo ci przypierdolę w czoło!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

11 lip 2008, 01:56

Cor Angar, przykro mi bardzo. Wiem, że się starałeś. :lol2:

ja kiedyś też bardzo chciałem ujrzeć UFO. Przyglądam się niebu, i widzę kilka kół na niebie. Krążą wokół jednego punktu... No, UFO, a nawet desant talerzy! Jestem do tego tematu bardzo krytyczny, ale wtedy bardzo chciałem, by to była prawda. Po prostu, nagle zapragnąłem by TO również mnie spotkało. Ale nic, trzeba się tym podzielić. Biegnę przez ulicę do brata. Późna noc już była. Stukam w okno. Wyszedł, wyrwany ze snu. Ty, zobacz, co to jest na niebie - mówię przejęty.

A on mi krótko: To lasery w Domu Kultury puszczają.

No, cóż, idiota, wygłupiłem się, że tylko wstyd i pohańbienie. Ale brat pozostał spokojny i bez chęci na kpiny. Po prostu, wrócił do swojej żony. 8-) Ale jednak nie żałuję. Przeżyłem chwilę może nie w pełni wiary w to co chcę zobaczyć, ale pełną pragnienia, by to stało się moim udziałem. Właśnie...

Lothar pisze:chciałoby Ci się pruć od jednej galaktyki do drugiej, tylko po to żeby rozwalić jakąś mało znaczącą planetkę?
Już prędzej staniemy sie ofiarą przypadkowego "stuknięcia" albo... Staniemy na drodze kosmicznej autostrady. W pewnej książce już o tym było...

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
eddie
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

11 lip 2008, 12:35

Nie widzimy ich statków, bo oni nie chcą żeby tak było. Chcą nas badać z ukrycia. No i mają rację. Wzajemne badania raczej by nie wyszły

Awatar użytkownika
Ramesses
V.I.P.
V.I.P.

11 lip 2008, 14:25

eddie pisze:Nie widzimy ich statków, bo oni nie chcą żeby tak było. Chcą nas badać z ukrycia. No i mają rację. Wzajemne badania raczej by nie wyszły
już wychodzą...ile razy słyszy się o hybrydach ludzkich z tymi istotami...zastanowić się jedynie należy czy to są plotki czy coś w tym jest...

Awatar użytkownika
eddie
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

11 lip 2008, 14:54

Nie o to chodzi. Obserwują nasz postęp cywilizacyjny i zwyczaje organizmów zwanych ludźmi. Pomyślcie sobie że nagle my zaczynamy robić to samo. Amerykanie są bardzo chętni do ustrzelenia kilku z nich i sekcji. I co by z tego wszystkiego wyszło? Nic. Obie nacje są zbyt ciekawe żeby poznać się w normalny sposób

Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor

11 lip 2008, 15:01

eddie pisze:Nie widzimy ich statków, bo oni nie chcą żeby tak było
To skąd ten temat? Jeśli ktoś byłby zdolny przemierzyć galaktykę, to uwierz mi, że byłby w stanie nie dać o sobie znać. Tymczasem z każdej strony zalewają nas doniesienie, że ktoś widział UFO.

Awatar użytkownika
Ramesses
V.I.P.
V.I.P.

11 lip 2008, 17:13

kazik pisze:
eddie pisze:Nie widzimy ich statków, bo oni nie chcą żeby tak było
To skąd ten temat? Jeśli ktoś byłby zdolny przemierzyć galaktykę, to uwierz mi, że byłby w stanie nie dać o sobie znać. Tymczasem z każdej strony zalewają nas doniesienie, że ktoś widział UFO.
może te istoty są niekonsekwentne lub co jest bardziej prawdopodobne po prostu chcą żebyśmy o nich wiedzieli...może wiedzą że zapewne podświadomie się ich boimy (osobiście nie wiem jak bym zareagował gdyby takie małe chudo coś z wielkimi czarnymi wyłupiastymi oczyma stanęło przede mną, gapiło się przez chwilę i siłą umysłu zabrało mnie na pojazd w celu odbycia łągodnie mówiąc praktyk...być może podobne historyjki są wyssane z palca jednakże naplotło się ich już tak dużo że czasami trudno nie uwierzyć...psycholodzy którzy hipnotyzują ofiarę takowego napadu potem słuchają jakież to ciekawe operacje były na niej dokonywane przez milusińskich z kosmosu...

Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor

11 lip 2008, 17:40

W Jagged Alliance 2 podczas tworzenia bohatera, żeby określić jego charakter odpowiadaliśmy na różne pytania. Jedno dotyczyło tego, jakbyśmy zareagowali, gdyby z naszego telewizor wyszły postacie z innej planety. Warianty odpowiedzi były różne, od posprzątania pokoju, aby zrobić miłe wrażenie na gościach, poprzez chwilę zadumy nad tym, czy nie zaszkodziła nam kolacja do przywitania przybyszów karabinem trzymanym pod łóżkiem (czy jakoś tak). Ja zawsze wybierałem ołowiany poczęstunek dla gości, ale na prawdę nie wiem jakbym się zachował.

prodd.

20 wrz 2008, 15:05

Znowu.. Na początku zaznaczę, że nie chciało mi się czytać 6 stron tematu..
Więc, nie wiem czy ktoś wspomniał, że UFO to po przetłumaczeniu na nasz ojczysty język to "Niezidentyfikowany obiekt latający" a nie kosmici czy coś tam.
Ale mniejsza...
Osobiście wierze, że poza nami żyją inne formy życia. Szczerze wątpię, że jesteśmy sami w tym wielkim świecie.. Ale nasze pokolenie na 99% się tego nigdy nie dowie ;]

Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

24 wrz 2008, 07:13

prodd. pisze:Ale nasze pokolenie na 99% się tego nigdy nie dowie ;]
Bo to dla niego wieść byłaby o skutku śmiertelnym zapewne. Za głupi ród Ziemian...

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Cimeries
Niedorobiony bandzior

25 wrz 2008, 20:32

Wydaje mi sie ze napewno istenieje jakas inna inteligencja która jest gdzies tam w kosmosie ponieważ jak to wiadomo jest on niewyobrazalnie wielki i jakoś nie umiem sobie wyobrazić czy istnieje jakiś koniec " od tak End jak koniec gry " ciekawe czy doczekam jakiegoś oświadczenia o odkryciu ufo no i czy beda zli czy dobrzy ?? :bolek:

zjebane forum! !!
Zablokowany