UFO czy oni naprawde istnieja??

Nasze forumowe zabawy i przyjazne rozmowy o niczym i na pełnym luzie. Wcześniej znane jako Mały Hyde Park. Posty nie są zliczane.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Virian
Miłośnik broni
Kontakt:

04 paź 2008, 20:24

Aaaaaah... tego mi brakowało...

powiem wam koledzy forumowicze że ufo fascynuję się już od 7 roku życia, a w przyszłości chce zostać ufologiem, lub tym... wyleciało mi z głowy ale on bada nadprzyrodzone zjawiska

Inne formy życia z całą pewnością istnieją, w układzie słonecznym? raczej nie, ale kto wie, co jest w środku największych gazowych olbrzymów - Jowisza, Saturna?

Niewiadomo, czy kosmici odwiedzają naszą planete, i jakie mają zamiary, ale jedno jest pewne - człowiek mimo wszystko lęka sie tego co nieznane, czy to ludzkie, czy nie...

Swoją drogą polecam bardzo ciekawą książkę Nandlala Vanvari pt. Nadzwyczajne moce umysłu, gdzie jest bardzo wiele opisanych rzeczy na ten temat, oraz jak rzekomo wywołać np. wizje...

Jednym z problemów jest to, że gdy człowiek bardzo, ale to bardzo i bez strachu, poprostu z gigantyczną chęcią zobaczyć coś, ujrzy to, ale tylko on, bo nasz umysł ma nie odkryty nieskończony potencjał... więc może wszystkie twierdzenia, że duchy, że ufo to kłamstwo? może obcy nas jeszcze nie odwiedzili? Na te pytania nie umiemy odpowiedzieć <- ->

Obrazek
Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor

04 paź 2008, 21:42

Virian pisze: lub tym... wyleciało mi z głowy ale on bada nadprzyrodzone zjawiska
Parapsychologiem?

Masz rację! To naprawdę ciekawe dziedziny Też bardzo się nimi interesuję!
Być może też zostanę Ufologiem, kto to wie :)

"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Awatar użytkownika
Virian
Miłośnik broni
Kontakt:

04 paź 2008, 21:59

Dokładnie! Parapsychologiem, dzięki że mi przypomniałeś, poszukaj książki którą wspomniałem, jak dla mnie lektura obowiązkowa, jak chcesz to ci podam jeszcze kilka bo takie czytywam

Obrazek
Awatar użytkownika
damiano10
Wnerwiony urzędas

05 paź 2008, 08:22

Ludzie,te filmiki to bujdy, chociaż mam 12 lat, lecz mam książke o życiu pozaziemskim, rodzice mi ją dali, ta książka pochodzi z lat 1857, piszą że w innej galaktyce, jakaś planeta Auroria (jakoś tak się pisze) jest spełnieniem warunków do życia, i mówią też że żyje tam zwierze, jej wygląd to coś jak Ścierwojad z Gothica,oraz poruszające się same drzewo-kwiaty, i małe potworki żyjące w wodzie.
Może nie w naszej są galaktyce, to wasze UFO, możliwe że jest w innej, i wierze że w końcu JAKIEŚ INTELIGENTNE ŻYCIE POZAZIEMSKIE SIE NA ZIEMI UKAŻE. :diabel:

//Edit
Słyszałem w Faktach, bardzo dawno... przed wakacjami czy w wakacjach, że w USA, jakiś Rencista xD, został porwany przez ufo, sam mówił, ludzie, jemu chyba na łeb biło on ma już 89 lat 0.0
Ostatnio zmieniony 05 paź 2008, 08:44 przez damiano10, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
little_psycho
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

05 paź 2008, 10:55

No jasne , bez książek to byśmy nic nie wiedzieli , wiesz ? :/
Wierzę w jakieś tam inne organizmy czy coś , bo jak ktoś mówił (chyba Eddie ) to wszystko takie duże jest , że nie możemy być sami.

Awatar użytkownika
Virian
Miłośnik broni
Kontakt:

05 paź 2008, 10:57

ja nawet tych filmików nie oglądałem, bo to wszystko jest fotomontaż zapewne...
Wielu ludzi rzekomo porwanych ludzi twierdzi że kosmici powiedzieli im, że pochodzą z gwiazdozbioru Zeta Reticuli, niewiadomo czy to prawda ale wiele ludzi to mówi.
Kocham oglądać Discovery Science coś po 23:00 bo wtedy lecą właśnie takie programy
mówie wam ile ja sie tego naoglądałem i naczytałem... :shit:

EDIT: Już w naszej galaktyce musi być COŚ, a nawet kilkanaście COSIÓW.
Ostatnio zmieniony 05 paź 2008, 10:58 przez Virian, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
damiano10
Wnerwiony urzędas

05 paź 2008, 16:42

"Że pochodzą z gwiazdozbioru Zeta Reticuli"
Czysta bujda, jak jest jakiś organizm to nie mówi po polsku czy w jakimś innym języku, muszą mieć jakiś WŁASNY język.

Awatar użytkownika
Virian
Miłośnik broni
Kontakt:

05 paź 2008, 16:59

porozumiewają sie telepatycznie, to prawie każdy twierdzi

Obrazek
Awatar użytkownika
damiano10
Wnerwiony urzędas

05 paź 2008, 17:39

Może i tak, ale pomyśl, byłeś w dzieciństwie np. tak jak ja teraz.

Boję się istot pozaziemskich, boję się być sam w nocy.

Ciągle mam zwidy, że jest ufo, tak powoli rusza rękami, taki ufoludek to dla mnie strach.

Ale oceń to

Czy to Wizje ?, prawda która kiedyś się ukaże ?

Czy

To zwykła bujda,wyobraźnia człowieka ?

Dla mnie nic nie jest pewne.
Sądze że to i to jest prawdą.

Awatar użytkownika
mikizmiki
Miłośnik broni
Kontakt:

05 paź 2008, 17:41

Ja na discovery uwielbiam oglądać o duchach i o ufo tez było kiedys facet powiedział że my zyjemy w matrixie i ufofilutki sterują nami jak grą komputerowa to go wyśmiali i ufo porywają i wczepiają implanty

Obrazek
Awatar użytkownika
damiano10
Wnerwiony urzędas

05 paź 2008, 18:09

Cóż 3/4 ludzi z USA, tak mówi że Ufo porywa i wczepiają implanty, szczególnie o funkcjach płodności, cóż może to Wielka prawda, jak istnieją to prawda, my sami chcemy UFO zbadać, więc oni chcą NAS zbadać.

Awatar użytkownika
Virian
Miłośnik broni
Kontakt:

05 paź 2008, 18:11

Zacytuje wam tekst z jednej książki którą mam w domu oczywiście:

"Chmury pyłu otaczające 4 z najbliższych Ziemi gwiazd (Beta Pictoris, Fomalhaut, Epsilon Eridani i Vega) mogą świadczyć o istnieniu innego świata poza naszym Układem Słonecznym. Naukowcy z Królewskiego Obserwatorium w Edynburgu, dzięki pionierskiemu zastosowaniu podwodnej kamery sprzężonej z mikroskopem są w stanie fotografować obiekty na podstawie wydzielanych przez nie mikrofal. Podejrzewają oni, że owe chmury kryją układ planetarny podobny do naszego, w którym jest szansa na inteligentne formy życia."

Co o tym sądzicie? Jeszcze dodam kilka cytatów, może dzisiaj...

Awatar użytkownika
damiano10
Wnerwiony urzędas

05 paź 2008, 18:44

Ja sądze.... że to zwykły MOŻLIWY wymysł, co prawda niektóre programy na Discovery, co są warunki do życia to wymyślają co tam mogło być, np. te drzewo-kwiaty które się same poruszają, to wymysł, ale jest możliwe że ISTNIEJE ale nie to lecz COŚ innego.

[ Dodano: 2008-10-05, 18:45 ]
P.s może dinozaury są jeszcze na jakiejś innej planecie, w innej galaktyce, wszystko jest możliwe.

Awatar użytkownika
Virian
Miłośnik broni
Kontakt:

05 paź 2008, 20:15

Kolejne nowinki!

"Według informacji z 1997 r., wahadłowiec kosmiczny Endeavor o włos uniknął zderzenia z gigantycznym obiektem UFO podczas 12-dniowego lotu odbywanego we wrześniu 1995 r. Amerykański pisarz William Kliner ma być w posiadaniu ściśle tajnej kasety NASA, potwierdzającej autentyczność tego wydarzenia. Według niego jest ona "jasnym dowodem na to, że latające talerze nie tylko istnieją, ale że są sterowane przez istoty pozaziemskie, które interesują siś naszą technologią.""

Jeszcze jeden aspekt: Kręgi w zbożu... Większość układa sie w bardzo dziwne wzory oraz, co bardzo szokujące - Układ słoneczny! Co to za wiadomości?

Co o tym sądzicie?

Awatar użytkownika
Ramesses
V.I.P.
V.I.P.

05 paź 2008, 22:40

za dużo Archiwum X :P

a tak na powaznie to kręgi jakoś dziwnym trafem pojawiają się co roku, nawet miejscami parę razy do roku (chociaż coś ostatnio o Wylatowie nie słychać - a nawet i u nas pod Parczewem były..oczywiście ludzkimi rękoma zrobion :P )...niby obcy chcą nam coś przez to przekazać ale jak idzie jakaś grupka naukowców zbadać te kręgi to ludzie ich wyśmiewają...

Planet Earth is great to visit, but You wouldn't wanna live there...
Zablokowany