Team Fortress 2

Rozmowy o innych grach wszelakiego rodzaju.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire

20 lut 2010, 18:50

O taak gra z największą ilością bugów i niedopracowań :)
Ale i tak zabawna jak cholera i przyjemna w graniu

Awatar użytkownika
Kariko
V.I.P.
V.I.P.

20 lut 2010, 20:24

ALCRD pisze:O taak gra z największą ilością bugów i niedopracowań
Ale i tak zabawna jak cholera i przyjemna w graniu
Co tam, grywalność na najwyższym poziomie i kupa radochy to jest, to czego potrzeba grze, żeby wypłynąć. Dopracowanie w każdym calu nie zawsze jest potrzebne. Spójrz na fenomen zabugowanego i kompletnie nieergonomicznego Gothika 1

Awatar użytkownika
pajdus
Seryjny zabójca

27 lut 2010, 14:07

W team fortress 2 lepeij sięgra szpiegiem niż snajperem :) :D

Awatar użytkownika
Alixo
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

27 lut 2010, 18:29

Heh, każdy ma swojego ulubieńca z 9 postaci :P

Ps.
pajdus podaj swoje ID

Obrazek
Awatar użytkownika
pajdus
Seryjny zabójca

28 lut 2010, 15:47

moje id to pajdus (jak nie znajdziesz takiego id to trudno) :(

Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Kontakt:

28 lut 2010, 16:09

Ja na początku grałem bardzo dużo Spy, prawie tylko nim. Potem mi się spodobał Sniper. Następnie Demoman fajną klasą był. Teraz SOLDIER rządzi :D

Awatar użytkownika
Kariko
V.I.P.
V.I.P.

28 lut 2010, 17:31

ciuciu pisze:Ja na początku grałem bardzo dużo Spy, prawie tylko nim. Potem mi się spodobał Sniper. Następnie Demoman fajną klasą był. Teraz SOLDIER rządzi :D
Przez szpiega, to ja na początku się do tej gry zraziłem, bo grałem głównie nim i nic mi nie wychodziło (a nie było tego ulepszonego zegarka na niewidzialność, który pochłania moc tylko przy chodzeniu). A obecnie to najbardziej preferuję snipera z bronią zależną od chęci, chociaż łuk daje więcej frajdy. Na moje nieszczęście ludzie unikają gry medykiem, więc często sięgam po tą klasę. Demomana biorę, jak chcę się pobawić na pierwszej linii. Scoutem i soldierem nie gram w ogóle praktycznie, jeden jest za lekki i za dziki, drugi za wolny (tak, heavy jest wolniejszy, ale na heavym czuję przynajmniej dużą wytrzymałość w rekompensacie) i ciężko mi się nim celuje. Resztą klas gram zależnie od poziomu znudzenia ^^

Awatar użytkownika
Alixo
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

28 lut 2010, 18:35

Ja zaczynałem engiem grać, w ogóle nie rozbudowywałem działek bo nie wiedziałem że można :D, stawiałem działka w noobskich miejscach i w ogóle strasznie lamiłem, później spaja odkryłem, i już lepiej, a teraz sold/scout/demo ftw jak dla mnie :P Pyrom nie gram, bo uważam że ta klasa jest dla no-skilli, i że jest overpowered. Ale to tylko moje zdanie, więc nie krzyczcie :P

Obrazek
Awatar użytkownika
Kaczora
Miłośnik broni

28 lut 2010, 19:35

Akurat Pyro to moja ulubiona postać. Dlaczego? Bo on jest bardzo wszechstronny, jest godnym przeciwnikiem dla każdej innej postaci, dobry w obronie jak i w ataku. Według mnie jedynym jego minusem jest to, że nie jest on dobry na dalekie zasięgi (no chyba, że ma rakietnice to wtedy wszystko zmienia). Moim skromnym zdaniem najgorszą postacią jest spy (sorki chłopaki) ma mało żyć, z miotaczem ognia pyra nie ma szans, ale duży szacun dla tych co opanowali tą postać bo jest bardzo trudny do opanowania. No i ten jego mistrzowski akcent :P

Awatar użytkownika
Kariko
V.I.P.
V.I.P.

28 lut 2010, 22:52

Alixo pisze: że ta klasa jest dla no-skilli
Haha, a ja właśnie pyro nie umiem za dobrze grać. Zazwyczaj nie mogę dobiec/dogonić wroga. Ale podmuch powietrza podstawowego miotacza jest pro, szczególnie na zmarnowanie ubercharge'a wrogowi :) - niestety backburner jest lamerski :P.

Awatar użytkownika
Kaczora
Miłośnik broni

01 mar 2010, 07:45

Jakoś ja nie mam problemów z dogonieniem wroga a jak ktoś jest poza zasięgiem to idzie w ruch shotgun albo rakietnica. Zresztą jak to jest klasa dla no-skilli to czemu często inne postacie mają z nim duże kłopoty ;> ? Zawsze jest jakaś inna taktyka na innego przeciwnika bo na heavy jest prosta: przypiecz, zacznij uderzać z Axtinguishera albo jeśli cie nie widzi z Hadouken :P
Ostatnio zmieniony 01 mar 2010, 07:50 przez Kaczora, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Kontakt:

01 mar 2010, 11:07

Według mnie nie ma klas dla no-skilli "?" .
Każdy gra dobrze jedną klasą , inni grają dobrze inną klasą i tak już jest :)

Awatar użytkownika
Lothar
Pierwsi PSI
Pierwsi PSI

01 mar 2010, 17:26

ciuciu pisze:Według mnie nie ma klas dla no-skilli "?" .
Każdy gra dobrze jedną klasą , inni grają dobrze inną klasą i tak już jest :)
No właśnie, ja nie umiem dobrze grać żadną, może poza demo i engi... ewentualnie medykiem, ale wtedy nic samotnie nie ubiję xD

Nobody Expects The Spanish Inquisition! :biskup:
Awatar użytkownika
Kariko
V.I.P.
V.I.P.

01 mar 2010, 17:43

Lothar pisze: ewentualnie medykiem, ale wtedy nic samotnie nie ubiję
Próbuj. Mój rekord zabitych na 1 życiu medykiem to 3 (i pewnie urośnie, bo często wchodzę w konfrontację na tej klasie) i wszystkie są zrobione ubersawem - plusem meda jest to, że jest szybki i mało kto się spodziewa, że zaatakujesz :P. Ten ulepszony karabinek na strzykawki też jest niezły, robi małe obrażenia, ale leczy przy trafieniu, więc przeciwko niektórym klasom jest bardzo upierdliwy.

Awatar użytkownika
Alixo
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

01 mar 2010, 22:35

Nie ma nic bardziej wkurwiające*o, SZFABSKI RYJ uciekający przed tobą, faszerujący cię strzykawkami z jakimś gównem xD Bardzo przydatna broń :)

Obrazek
Zablokowany