Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Najprawdopodobniej jak byś rozwinął tą dyskusję chciałby żebyś ty 1 kupił mu orange box a on "niby" później kupi ci MW2...Zwykły oszust jak mniemam.Kariko pisze:Może leciał po liście friendów któregoś z nas? Swoją drogą, to pewnie pracownik Valve, który próbuje nakręcać koniunkturę na sprzedaży OB w ten sposób. No bo co to za interes, że kupi mi MW2 za 50E w zamian za tańszego OB? Czemu niby nie mógłby sobie samemu kupić bezpośrednio Orange Boxa?
Jak ktoś patrzy przez lunetę i razorback zablokuje cios to automatycznie wychodzi z lunety.Jeżeli sniper się skapnie o co chodzi to zabije szpiega..jeżeli nie dostanie 2 raz i padnie.Kaczora pisze:lulz nieźle Koloses ;d Według mnie powinni dać poprawke do tarczy razorback co by wskazywało czy została zniszczona czy nie. Bo to troche głupie jak ktoś se obserwuje cele przez lunete ty go uderzasz a on nawet o tym nie wie
Jak szpieg roztrzaska ci razorbacka, to jest ogromny hałas trzaskanego drewna, niemal nie da się nie zareagować.Kaczora pisze:lulz nieźle Koloses ;d Według mnie powinni dać poprawke do tarczy razorback co by wskazywało czy została zniszczona czy nie. Bo to troche głupie jak ktoś se obserwuje cele przez lunete ty go uderzasz a on nawet o tym nie wie
Nie zwróciłem uwagi, że wychodzi z trybu lunety. Poza tym, probowałeś kiedyś wbić nóż w razorbacka?? Jest duże opóźnienie między dźgnięciem w razora, a mozliwością wyprowadzenia kolejnego ciosu, więc ciężko zabić takiego snapera (chociaż nie mówię, raz mi się udało, nawet nie usłyszał, że mu roztrzaskałem tarczęKoloses pisze:Jak ktoś patrzy przez lunetę i razorback zablokuje cios to automatycznie wychodzi z lunety.Jeżeli sniper się skapnie o co chodzi to zabije szpiega..jeżeli nie dostanie 2 raz i padnie.