Team Fortress 2

Rozmowy o innych grach wszelakiego rodzaju.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Lothar
Pierwsi PSI
Pierwsi PSI

20 mar 2010, 15:04

Pytanie - żeby zdobyć te czapki, trzeba chociaż grać z ludźmi, czy styknie aż postawić serwer z hasłem, wejść na niego i pójść spać, żeby rano cieszyć się nowym kompletem nakryć głowy? :-P Bo jeśli tak, to GZ dla Valve 8-)

Nobody Expects The Spanish Inquisition! :biskup:
Awatar użytkownika
Alixo
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

20 mar 2010, 16:22

Poprzez utwórz server to chyba nie działa, ale można sv_lan 0 chyba wpisać, ale są servery z mapką achievement_idle, wbijasz do drużyny, nic nie robisz, zostawiasz kompa na noc i rano sie itemami cieszysz :F

Obrazek
Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Kontakt:

20 mar 2010, 17:02

chyba, że cie wywali z serwera jak śpisz -.- ;D

Awatar użytkownika
Alixo
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

20 mar 2010, 20:05

I to jest wkurwiające, servy idle z rezerwacją slotów i wywalaniem za ping - , -

Obrazek
Awatar użytkownika
Koloses
V.I.P.
V.I.P.
Otrzymał  piwo: 1 raz

22 mar 2010, 18:06

Taa, a najbardziej ******* jest to że taki idler wydropi ci buty dla solda 1000 razy dziennie a ja kiedy się staram dostaję same backburnery,blutsaugery i inne powtarzające się shity..Chociaż ostatnio dostałem czekoladkę dla heavyego, który ciągle jest "Full Of Sandvich"

Awatar użytkownika
Kariko
V.I.P.
V.I.P.

22 mar 2010, 18:44

Pff, szczęściarze, ja od tego nowego patcha wydropiłem 1 backburnera i blutsaugera. Nic z nowych itemów, nawet czekoladki, czy młota :/ Na domiar złego z przerobu 2 bród z aparatem dostałem.... hełm bonk dla scouta. A tą klasą gram najmniej (mam chyba przegrane 15 minut na około 100 godzin gry w TF2 na tym koncie...). Szczęście mi dopisuje, nie ma co :D

Awatar użytkownika
Alixo
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

22 mar 2010, 19:07

LuLUlULu ;** witaj w klubie, ja tez, zadnych nowych broni, same backburnery i bonki ;/.

Obrazek
Awatar użytkownika
Kaczora
Miłośnik broni

22 mar 2010, 19:37

Wy przynajmniej jakieś czapki macie a nie to co ja 126 godzin i jedna czapka. A co do tego patcha dostałem zegarek i 2 blutsaugery :\

Awatar użytkownika
Kariko
V.I.P.
V.I.P.

25 mar 2010, 23:10

Hmm. Miałem przed chwilą na Steamie ciekawą pogawędkę z gościem, który chciał ode mnie kupić Orange Boxa O_o. Jest krótka, bo nie chciało mi się wchodzić z nim w dialogi. Robienie tego typu interesów działa na mnie, jak płachta na byka.Spójrzcie sami:

homeboy750: hi
Paszkwilant: hi
Paszkwilant: sorry but i wonder who are you, that you added me to friends ? :P
homeboy750: i give away modern warefare 2 game in extrange for orange box
homeboy750: do u want one
Paszkwilant: nope, thx :)
homeboy750: is there any game u want
homeboy750: hhmm
Paszkwilant: yeah, i'd like to have proper C&C4, not this fucked up shit made recently by EA :P
homeboy750: whats that
Paszkwilant: Command and Conquer 4 : Tiberian Twilight
homeboy750: i will buy it for u in extange for orange box
Paszkwilant: nah ^^ i really like my orange box :P
homeboy750: i mean a new orange box
Paszkwilant: are there no orange boxes in Virginia, that you want to buy one from me?
Paszkwilant: even in Soviet Russia they have orange box
homeboy750: orange box by valve
homeboy750: u buy it on steam store
Paszkwilant: ok mate, the chit chat is over, i dont want to do any business with you :) cya, take care
Użytkownik homeboy750 zmienił status na: Offline.
Ostatnio zmieniony 25 mar 2010, 23:10 przez Kariko, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Alixo
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

26 mar 2010, 17:11

HAHA, do mnie i do smugga też to pisał

Obrazek
Awatar użytkownika
Kariko
V.I.P.
V.I.P.

26 mar 2010, 17:41

Może leciał po liście friendów któregoś z nas? Swoją drogą, to pewnie pracownik Valve, który próbuje nakręcać koniunkturę na sprzedaży OB w ten sposób. No bo co to za interes, że kupi mi MW2 za 50E w zamian za tańszego OB? Czemu niby nie mógłby sobie samemu kupić bezpośrednio Orange Boxa? :D

Awatar użytkownika
Koloses
V.I.P.
V.I.P.

26 mar 2010, 18:32

Kariko pisze:Może leciał po liście friendów któregoś z nas? Swoją drogą, to pewnie pracownik Valve, który próbuje nakręcać koniunkturę na sprzedaży OB w ten sposób. No bo co to za interes, że kupi mi MW2 za 50E w zamian za tańszego OB? Czemu niby nie mógłby sobie samemu kupić bezpośrednio Orange Boxa? :D
Najprawdopodobniej jak byś rozwinął tą dyskusję chciałby żebyś ty 1 kupił mu orange box a on "niby" później kupi ci MW2...Zwykły oszust jak mniemam.
PS:
FLAWLESS VICTORY!
Obrazek
Ostatnio zmieniony 27 mar 2010, 21:09 przez Koloses, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kaczora
Miłośnik broni

27 mar 2010, 21:28

lulz nieźle Koloses ;d Według mnie powinni dać poprawke do tarczy razorback co by wskazywało czy została zniszczona czy nie. Bo to troche głupie jak ktoś se obserwuje cele przez lunete ty go uderzasz a on nawet o tym nie wie ;>

Awatar użytkownika
Koloses
V.I.P.
V.I.P.

27 mar 2010, 21:43

Kaczora pisze:lulz nieźle Koloses ;d Według mnie powinni dać poprawke do tarczy razorback co by wskazywało czy została zniszczona czy nie. Bo to troche głupie jak ktoś se obserwuje cele przez lunete ty go uderzasz a on nawet o tym nie wie ;>
Jak ktoś patrzy przez lunetę i razorback zablokuje cios to automatycznie wychodzi z lunety.Jeżeli sniper się skapnie o co chodzi to zabije szpiega..jeżeli nie dostanie 2 raz i padnie. ;)

Awatar użytkownika
Kariko
V.I.P.
V.I.P.

27 mar 2010, 22:48

Kaczora pisze:lulz nieźle Koloses ;d Według mnie powinni dać poprawke do tarczy razorback co by wskazywało czy została zniszczona czy nie. Bo to troche głupie jak ktoś se obserwuje cele przez lunete ty go uderzasz a on nawet o tym nie wie
Jak szpieg roztrzaska ci razorbacka, to jest ogromny hałas trzaskanego drewna, niemal nie da się nie zareagować.
Koloses pisze:Jak ktoś patrzy przez lunetę i razorback zablokuje cios to automatycznie wychodzi z lunety.Jeżeli sniper się skapnie o co chodzi to zabije szpiega..jeżeli nie dostanie 2 raz i padnie.
Nie zwróciłem uwagi, że wychodzi z trybu lunety. Poza tym, probowałeś kiedyś wbić nóż w razorbacka?? Jest duże opóźnienie między dźgnięciem w razora, a mozliwością wyprowadzenia kolejnego ciosu, więc ciężko zabić takiego snapera (chociaż nie mówię, raz mi się udało, nawet nie usłyszał, że mu roztrzaskałem tarczę :P). Tp nie to, co przy farmieniu normalnych klas, gdzie lecą jeden za drugim :D. Jak widzicie snajpera z razorem, to lepiej dajcie mu spokój, albo walnijcie heada z ambassadora i szybko drugie, ewentualnie trzecie trafienie, wtedy padnie

Zablokowany