18-ste urodziny Postala(za rok)
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Koleś z Postala
- Niedorobiony bandzior
Mój pomysł to jest taki zeby znałeś sponsorów na hale i imprezę (ja sie na tym nie znam wiec sorry za to ze głupi pomysł) i by przyjechał może Uwe Boll hehe i fajne by było jak by ktoś ze ekipy RWS(1% na powadzenie) a 2 pomysł jechać do USA i na pewno będzie zlot
wątpię, czy przykładowo do Los Angeles [które jest oddalone od Tucson (rodzinne miasto postala o jedyne 9h
] gdzie zbliża się jeden z największych konwentów gier wideo nie wszyscy przyjechali by z powodzeniem z powodu, dajmy na to 2 ważnych rzeczy:
- nikt nie będzie wydawał od 900zł na bilet w jedną stronę
- załatwienie wizy to mega trudna sprawa
a więc gdybyśmy [przykładowo] chcieli organizować tam zlot, było by to jak na razie nie wykonalne a sprawa sponsora [jak mówicie] to rzecz abstrakcyjna
do zlotu "organizowanego" przez amerykańców zostaje jeszcze rok, więc się zobaczy
piszę - poczekamy, zobaczymy
gdy wszystko wyjdzie [i nie mówię tutaj o żadnych pierdołach tylko o sprawę na własną rękę], uda się urządzić zlot w L.A. Convention Center

- nikt nie będzie wydawał od 900zł na bilet w jedną stronę
- załatwienie wizy to mega trudna sprawa
a więc gdybyśmy [przykładowo] chcieli organizować tam zlot, było by to jak na razie nie wykonalne a sprawa sponsora [jak mówicie] to rzecz abstrakcyjna
do zlotu "organizowanego" przez amerykańców zostaje jeszcze rok, więc się zobaczy

piszę - poczekamy, zobaczymy
gdy wszystko wyjdzie [i nie mówię tutaj o żadnych pierdołach tylko o sprawę na własną rękę], uda się urządzić zlot w L.A. Convention Center

- Koleś z Postala
- Niedorobiony bandzior
Dlatego dobrym pomysłem jest organizować w Polsce możecie napisać do RWS o takie coś i zobaczymy co otp i wtedy będziemy tez wiedzieć na czym stoimy
- Ryuq
- Administrator
- Postawił piwo: 2 razy
- Otrzymał piwo: 4 razy
Przecież CDA pisało nie raz że Postal to gówno. Co ty myślisz że będą gówno finansować?a nie można poprosić np CDA o wsparcie i inne firmy o grach itp
Ilu ludzi gra w postala.ale te urodziny CDA to byla impreza ale nie na nasze koszta chyba macie kontakt z CDA
Główna strona forum: 27 osób ostatnio zalogowanych.
Z tych wszystkich przyjechałoby góra 5 (pisalem wczesniej 12 ale wątpie żeby ponad 5 wbiło)
I co ty byś chciał robić na takiej "imprezie" niby?
Wynajmiemy hale i co. Wydamy od cholery kasy żeby pograć dwa razy w MP i tyle.
a w Paintballa pogramy, zrobimy burdel farbą i bedziemy sprzątać jeszcze

Weź mi z rockiem nie wyjeżdżaj, to taki nudziarz że sram jak widzę w ogóle już "rock" gdzieś pod filmikiem.lbo jak by Wardega udospn nasze strony na swoim profilu i by przyjechał i jeszcze rock z rojem by byli pieknie by bylo
Rojo w sumie mógłby wbić. Ale problem nadal mamy taki że przecież będzie z 5 osób kurde i tak na tym. PARTY jak nie wiem.
to sie zapytaj a nie dupe nam zawracasz.dlatego pisałem ze cza sie zgrać z jakaś firma która mogla by sponsorować to

Ludzie nie sponsorują takich rzeczy, Postal ma taką reputacje jaką ma (nie ma jej)
Community takie jakie ma (niewielkie) to nie jakiś wielki esport do sponsorowania.
Nie wiem. Słyszałem o "Adminie". PS: Cytat się robi dwoma " " w Polskich internetach.Nie wiecie co to jest ,,adm,,
Nie.koniec tematu to będziecie coś robić za rok czy nie
W ogóle leje jak to czytam wszystko.
Jeszcze Putin i mój stary przyjedzie.i by przyjechał może Uwe Boll
Ale o czym ty chcesz do nich pisać jak oni mają w dupie jakieś nasze 5 osobowe eventy, które nawet się nie udadzą ? Kilka razy już były propozycje spotkań bodajże na forum kończące sie tym samym.Dlatego dobrym pomysłem jest organizować w Polsce możecie napisać do RWS o takie coś i zobaczymy co otp i wtedy będziemy tez wiedzieć na czym stoimy
Zmienie zdanie jak ktokolwiek coś zrobi.
Impre na forum jak w Sylwka.pisalem tu o urodzinach bo myślałem ze coś robicie
Ostatnio zmieniony 13 maja 2014, 19:37 przez Ryuq, łącznie zmieniany 2 razy.
- Koleś z Postala
- Niedorobiony bandzior
jaaaaki hejt na Postala ale dobra jednak z tobą sie zgodzie a co do PB to gdzie niby i jaki masz plan bo ja na facro w Jaworznie sie nawalam jest nas min 30 osób co niedziele
- Koleś z Postala
- Niedorobiony bandzior
Nikt nie będzie jechał na parę godzi do warszawy żeby pograć w painta
skoro omawiamy atrakcję, to najpewniej jedyną nie będzie gra w paintballa, a ludzie jadą na parę godzin do wawy żeby pogadać, bawić się i wspominać postala
twoje nastawienie idzie coraz bardziej w pesymistycznym kierunku
twoje nastawienie idzie coraz bardziej w pesymistycznym kierunku

- Koleś z Postala
- Niedorobiony bandzior
u nas placi ci 60 zl za caly sprzęt, 500 kulek (bez mundury) z mundurem 70 zl i nawalamy się 5 godzi a u was ile a i jeszcze coś pamiętaj ze 100 bilet do wawy wiec mało osob będzie cza coś wymyślić może w jakieś większej knajpę(pizza piwko itp)
https://so.pwn.pl/zasady.php?id=629736 Polecam. jeden przecinek to troche mało //Ryuq666
https://so.pwn.pl/zasady.php?id=629736 Polecam. jeden przecinek to troche mało //Ryuq666
Ostatnio zmieniony 13 maja 2014, 21:18 przez Koleś z Postala, łącznie zmieniany 1 raz.
- Koleś z Postala
- Niedorobiony bandzior
Najpierw plan imprezy a potem zobaczy ile osób chętnych
- Koleś z Postala
- Niedorobiony bandzior
titek ja tez z Bytomia