18-ste urodziny Postala(za rok)
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Koleś z Postala
- Niedorobiony bandzior
dlatego pisałem ze cza sie zgrać z jakaś firma która mogla by sponsorować to
- Koleś z Postala
- Niedorobiony bandzior
a jak bedzie duzo osób??
- Koleś z Postala
- Niedorobiony bandzior
a myślę ze cza było zrobić impre ja to zrobiła firma CDA huehuehue
Nie wiem co pisał Koleś z Postala, ale wolę imprezę pod monopolowym jest otwarte całą dobę 

- Koleś z Postala
- Niedorobiony bandzior
a jak np będzie >100 osob
a nikt specjalnie nie będzie jechał do warszawy do monopolowego tylko na impre do wojka deva
a nikt specjalnie nie będzie jechał do warszawy do monopolowego tylko na impre do wojka deva
Ostatnio zmieniony 13 maja 2014, 12:03 przez Koleś z Postala, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Koleś z Postala, co 1-4 minuty nowy post pod postem. To nie chat, ale forum, na którym pilnujemy ustalonych zasad. Używaj edycji posta. Post pod postem tylko w uzasadnionych przypadkach.
Następne takie double posty będę usuwał, nawet jeśli zawierać będą ciekawą treść.
No i trudno cię zrozumieć. Rozumiem, swobodne myśli oddanie, ale - jak tak ma przebiegać rozmowa o imprezie, to ja nie wiem...

No i trudno cię zrozumieć. Rozumiem, swobodne myśli oddanie, ale - jak tak ma przebiegać rozmowa o imprezie, to ja nie wiem...
Jaki adm, jakiej strony, w jakim gremium, jak licznym, co sobą reprezentuje(cie). Ustaliliście? Odgórnie, nikogo nie pytając?Koleś z Postala pisze:adm naszej strony (Koleś z Postala) ustaliliśmy

Potrzebny tłumacz!Koleś z Postala pisze:albo jak by Wardega udospn nasze strony na swoim profilu i by przyjechał i jeszcze rock z rojem by byli pieknie by bylo

Właśnie, wszystko na kosztach się rozbija. Można mieć i zorganizować wszystko, miejsce, organizację. Można przyciągnąć ludzi w grupie większej niż co dzień odwiedzający nasze forum. Jeśli kasa będzie. I podejście odpowiedzialne do rzeczy całej.seebeek17 pisze:jest tyle spraw do załatwienia..że hohoho...
-organizacja
-zaproszenia i promocja imprezy
-koszty .. 0.0
itp itd
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- Koleś z Postala
- Niedorobiony bandzior
Nie wiecie co to jest ,,adm,, np Admin a Koles z Postala to jest strona na facebooku
Potocznie zwany "funpage" (fanpejdż).Koles z Postala to jest strona na facebooku
Napisał strona, na co ciągnąć temat? //Ryuq666
Ostatnio zmieniony 13 maja 2014, 19:29 przez seebeek17, łącznie zmieniany 1 raz.
- Koleś z Postala
- Niedorobiony bandzior
koniec tematu to będziecie coś robić za rok czy nie
- Koleś z Postala
- Niedorobiony bandzior
ja mam sprzęt do PB wiec mogę grac pisalem tu o urodzinach bo myślałem ze coś robicie
myślę, że za rok się coś zrobi i to duże coś 
paintball, zawody mp w postala i może nawet koncert wrythe (zespół metalowy mike'a jareta)
a wszystko można już rozplanować żeby później z tym dupcenia nie było
a więc dawać pomysły

paintball, zawody mp w postala i może nawet koncert wrythe (zespół metalowy mike'a jareta)
a wszystko można już rozplanować żeby później z tym dupcenia nie było
a więc dawać pomysły
marker do paintballa jako broń w postalua więc dawać pomysły
//
a nie,.. to nie do tematu.. xd
To po co wysilać się i pisać post? //Ryuq666
Ostatnio zmieniony 13 maja 2014, 19:35 przez seebeek17, łącznie zmieniany 2 razy.