18-ste urodziny Postala(za rok)
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Koleś z Postala
- Niedorobiony bandzior
Czy jestescie za tym żeby w przyszłym roku zorganizować zlot fanów serii Postal z okazji 18-stych urodzin serii Postal
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Uf! A już myślałem, czytając tytuł tematu (zanim go edytowałeś), że przegapilismy kolejną rocznicę. 
Jak najbardziej, jestem za! To świetna okazja. Ale powstaje tyle pytań, że...

Jak najbardziej, jestem za! To świetna okazja. Ale powstaje tyle pytań, że...

Ostatnio zmieniony 13 maja 2014, 11:55 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- Koleś z Postala
- Niedorobiony bandzior
Dlatego pisze z rocznym wyprzedzeniem adm naszej strony (Koleś z Postala) ustaliliśmy ze miejsce zlotu to Warszawa(ale jak macie lepsze to podać) Warszawa ze względu na jej położenie sprawiedliwe bo mniej więcej na środku Polski
było by pięknie - a nawet jeżeli były by jakieś problemy [przykładowo z kasą], zorganizuję całą imprezę, gdy tylko się uda
ale gdy się uda - jak na razie nie mogę powiedzieć co, ale impreza urodzinowa to pomysł genialny
ale gdy się uda - jak na razie nie mogę powiedzieć co, ale impreza urodzinowa to pomysł genialny
- Koleś z Postala
- Niedorobiony bandzior
napisałem ze mniej więcej
- Koleś z Postala
- Niedorobiony bandzior
a nie można poprosić np CDA o wsparcie i inne firmy o grach itp
- Koleś z Postala
- Niedorobiony bandzior
gdyby przyjechało RWS(co jest nie możliwe) albo ktoś z ich ekipy byl by to wielki + dla urodzin albo Uwe boll,Zack ten co grał kolesia ale te urodziny CDA to byla impreza ale nie na nasze koszta chyba macie kontakt z CDA
albo jak by Wardega udospn nasze strony na swoim profilu i by przyjechał i jeszcze rock z rojem by byli pieknie by bylo
albo jak by Wardega udospn nasze strony na swoim profilu i by przyjechał i jeszcze rock z rojem by byli pieknie by bylo
Ostatnio zmieniony 13 maja 2014, 11:59 przez Koleś z Postala, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak będzie dużo osób od nas których znam to może też się wybiorę 

[center]Nie ma przywódców, nie ma bogów...[/center][center]~❤~[/center][center]I know heroin rots your insides but that didn't stop me...[/center]
- Koleś z Postala
- Niedorobiony bandzior
i gdzie by to było hala jakaś czy co
- Koleś z Postala
- Niedorobiony bandzior
cza rezerw bo potem juz nie będzie miejsc