Z czego zadowoleni? A może z tego że jakiś kabel mnie raportnął i teraz siedzi przed monitorem i cieszy jape z tego, że dostałem warna? Hę? Tak czy siak, zwijam się z tego forum na jakiś czas, myślę że wszystko o Postalu 2 zostało powiedziane (oprócz modów) zwisa mi to, czy dostane 2 czy 3 warna, bana, ale wiem, że na pewno nie jeden admin tylko czyha na to, aby mi dobić do 4 warnów, nie ma co tu dłużej siedzieć czy pisać, energia i plastyczność tego forum moim zdaniem wyczerpała się, może tu jeszcze coś napiszę jak wyjdzie Postal 3, bo póki co to oprócz zabaw, kańciastych map wydawanych przez nowych użytkowników, to nic się nie dzieje, poczekam również na jakiś sensowny MOD do postala, nowa fabuła itp. typu ED, już ktoś tam mnie się czepiał, że ostatnio się zgorszyłem bo pisze tylko w Hyde Parku, ale to tylko i wyłącznie dlatego, że nie ma już sensu powielać tematów z przed roku doszukując się na siłę nowych rzeczy w postalu, owszem, to forum o nim samym, więc czego on do cholery chce?! A niczego, ostatnio jedyną rozrywką na tym forum były ataki jakiegoś fagasa, przynajmniej z tego na mojej twarzy mógł pojawić się uśmiech, także ograniczam swoją aktywność do minimum.
Teraz pewnie każdy myśli że zapiździały milord się zrejdżował po warnie - nie, po prostu chciałem "wydalić" z siebie to co miałem do powiedzenia od dawna