Kopiuj wklej :}
Tak , Lockerz nie wypaliło w 2 minuty poszły wszystkie nagrody ...
I żadnych nowych sposób , ; oglądanie filmików,granie w gry,słuchanie muzy nie ma...
Lockerz.com - wymieniaj punkty na nagrody!
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
To było do przewidzenia
Takie 'nabijanie w butelkę' to najlepszy sposób na zgarnięcie dużej ilości adresów e-mail naiwnych ludzi
Takie 'nabijanie w butelkę' to najlepszy sposób na zgarnięcie dużej ilości adresów e-mail naiwnych ludzi
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- Loc
- Wytrenowany morderca
A potem będzie spaaaaaam... lovely spaaam. 
Sam nie wiem, czy cieszyć się że nawet na tę stronę nie wchodziłem, czy mam z tego powodu się zamartwiać. A co tam, po prostu niech będzie u mnie tak, jakby ta strona w ogóle nie istniała.

Sam nie wiem, czy cieszyć się że nawet na tę stronę nie wchodziłem, czy mam z tego powodu się zamartwiać. A co tam, po prostu niech będzie u mnie tak, jakby ta strona w ogóle nie istniała.

- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
Nowe sposoby mają się pojawić. Nikt nie mówił że one pojawią się akurat przy pierwszym evencie w Europie.
Co do tego rozejścia się nagród w 2 minuty - przecież to było do przewidzenia. Nie sądziliście chyba że w każdej chwili będzie sobie można wymienić PTZ na nagrodę?
Jednak i tak uznałem tą całą zabawę z Lockerz za stratę czasu. Sprzęt oraz gry od nich i tak nie będą przecież działać poza oceanem.
Co do tego rozejścia się nagród w 2 minuty - przecież to było do przewidzenia. Nie sądziliście chyba że w każdej chwili będzie sobie można wymienić PTZ na nagrodę?
Jednak i tak uznałem tą całą zabawę z Lockerz za stratę czasu. Sprzęt oraz gry od nich i tak nie będą przecież działać poza oceanem.
Będą. Gry są zunifikowane, a do sprzętu to kupisz pierwszy lepszy transformator napięcia ze 120V (?) na 230V.Mrocz pisze: Sprzęt oraz gry od nich i tak nie będą przecież działać poza oceanem.
Często nawet nie musisz kupować transformatora, tylko zwykłą przejściówkę wtyczki, mój telefon komórkowy na przykład działa pod obydwoma rodzajami napięcia, kwestia wtyczki pozostaje.
- little_psycho
- Wytrenowany morderca
Srsly,Kariko pisze:Będą. Gry są zunifikowane, a do sprzętu to kupisz pierwszy lepszy transformator napięcia ze 120V (?) na 230V.Mrocz pisze: Sprzęt oraz gry od nich i tak nie będą przecież działać poza oceanem.
Często nawet nie musisz kupować transformatora, tylko zwykłą przejściówkę wtyczki, mój telefon komórkowy na przykład działa pod obydwoma rodzajami napięcia, kwestia wtyczki pozostaje.
O co wam chodzi czytajcie: po polsku pliz? Oo'
Srsly jest wybitnie po polskulittle_psycho pisze:Srsly,

Jeśli nie wiesz, o co chodzi, to już ci tłumaczę. Lockerz to serwis z USA, w tym kraju jest inne napięcie w gniazdkach ie. sprzęt jest przystosowany pod tamtejsze standardy, ponadto mają inne wtyczki. Takie mają gniazdka:
[img=https://img43.imageshack.us/img43/5389/37546178050b879d2ef.jpg]
Ostatnio zmieniony 21 paź 2009, 21:53 przez Kariko, łącznie zmieniany 1 raz.
- The Iceman
- V.I.P.
To wszystko ma być w swoim czasie, bo jak widać goście z USA i Chin rzucili się na nagrody i zeszły w bardzo szybkim tempie. Na forum www.lockerz.com.pl możecie zobaczyć, czy udało się komuś coś zamówić. Nie ma co ukrywać, strona jest bardzo popularna, ma dużą liczbę użytkowników i czy ktoś wyobraża sobie 100 tys. sztuk konsoli X-Box 360 w asortymencie?MaKiPL pisze:I żadnych nowych sposób , ; oglądanie filmików,granie w gry,słuchanie muzy nie ma...
Lockerz.com to prawdziwa firma. Czerpie dochody za reklamowanie znanych marek, zaś w niektórych ankietach mogą zobaczyć, co kto lubi, a wiadmomo, że użytkowników jest sporo. Poniżej wywiad z ekipą:
Posiadam zasilacz z białej listy.
- little_psycho
- Wytrenowany morderca
O kurde, a to ciekawe, nie wiedziałemKariko pisze:Srsly jest wybitnie po polskulittle_psycho pisze:Srsly,
Jeśli nie wiesz, o co chodzi, to już ci tłumaczę. Lockerz to serwis z USA, w tym kraju jest inne napięcie w gniazdkach ie. sprzęt jest przystosowany pod tamtejsze standardy, ponadto mają inne wtyczki. Takie mają gniazdka:
[img=https://img43.imageshack.us/img43/5389/37546178050b879d2ef.jpg]

- little_psycho
- Wytrenowany morderca
No tso, nie fieciałem ; ((eddie pisze:LP, ale ty normalnie jesteś... Jak jakiś dezel się ostatnio zachowujesz
nie czepiaj się, PMS mam~~~XDDDDDDDD /joke