Nieprawda, ja i kilka osób, które znam nabiło sobie status Z-Lister tym właśnie sposobem i nikt z nas nie został zbanowany.Elvis Scatter pisze:Za to masz pewność, że szybko to wykryją i Cię zbanują. Lockerz.com ma wbudowany system bezpieczeństwa.
Lockerz.com - wymieniaj punkty na nagrody!
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
Ojoj ... Tak to jest nie czytać FAQ i informacji ...
Polecam lekturę i komentarze:
Po czym się wszystkiego dowiecie ...
Lockerz finansowane jest przez Liberty Media , a stronkę prowadzi gościu który był dawnym szefem amazon.com ... czy coś takiego...
Za pierwszą grę typu 'arkanoid' zdobywamy maksymalnie 60 pkt...
ja zdobyłem 19
Za odpowiedź na pytanie zdobywamy 2 PKT!!! a nie żadne 10...
Wszystkie maile na 10minutemail będą banowane...
Do tego się tak cieszycie że macie punkty... Potem po 15 października wszyscy którzy oszukują zostaną zbanowani... Przy czym będzie im wtedy żal że mieli punkty ,a kiedy się nagrody pokazały to ich zbanowali ...
Polecam lekturę i komentarze:
Kod: Zaznacz cały
http://www.lockerz.com.pl/2009/09/nie-oszukujcie/
Lockerz finansowane jest przez Liberty Media , a stronkę prowadzi gościu który był dawnym szefem amazon.com ... czy coś takiego...
Za pierwszą grę typu 'arkanoid' zdobywamy maksymalnie 60 pkt...
ja zdobyłem 19

Za odpowiedź na pytanie zdobywamy 2 PKT!!! a nie żadne 10...
Wszystkie maile na 10minutemail będą banowane...
Do tego się tak cieszycie że macie punkty... Potem po 15 października wszyscy którzy oszukują zostaną zbanowani... Przy czym będzie im wtedy żal że mieli punkty ,a kiedy się nagrody pokazały to ich zbanowali ...
Dobry żartMaKiPL pisze:https://www.lockerz.com.pl/2009/09/nie-oszukujcie/

- The Iceman
- V.I.P.
To nie jest przedszkole, ani szkoła - cholernie złe porównanie. Teraz tylko czekać na banicję oszustów. Sam Lockerz pisze, że 15 października uruchomi kontrolę, przy czym ja zachowam swoje punkty. Mają coś prawie za darmo i jeszcze im mało. Brawo ludzie. Oszukujecie w ten sposób nas wszystkich. Przykład? Przez oszustów drastycznie zmniejszy się asortyment nagród, jeśli nie zostaną wykryci przed czasem.
Ostatnio zmieniony 04 paź 2009, 11:25 przez The Iceman, łącznie zmieniany 2 razy.
Posiadam zasilacz z białej listy.
A dlaczego? Chodziło mi o bezsensowność takich apeli, no ale jeśli już się czepiasz dla samego czepiania, to: klocki w przedszkolu, które się niszczą i gubią, to wspólne dobro grupy społecznej, tak? Asortyment na lockerz, który rzekomo ma się zmniejszyć przez oszustów (czy ceny, które mają wzrosnąć) to także wspólne dobro grupy społecznej, więc porównanie jest analogiczne.Elvis Scatter pisze:To nie jest przedszkole, ani szkoła - cholernie złe porównanie.
- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
Za takie coś rzeczywiście można zostać zbanowanym. Sposób który ja podałem, raczej jest bezpieczny, bo te e-maile nie znikają po pewnym czasie.MaKiPL pisze:https://www.lockerz.com.pl/2009/09/nie-oszukujcie/
W zależności od odpowiedzi jakiej udzielimy. Jeśli udzielimy tej "najpoprawniejszej" odpowiedzi dostaniemy 10PTZ (20 jeśli jesteśmy na Z-Liście).MaKiPL pisze:Za odpowiedź na pytanie zdobywamy 2 PKT!!! a nie żadne 10...
Już dziś o godzinie 21 poznamy:
Nowe produkty w PTZ Place
* Ceny nowych produktów
* Informacje odnośnie wysyłek
* Zasady zamawiania
* Godziny uzupełnienia nagród 15 Października
Źródło: www.lockerz.com.pl

Źródło: www.lockerz.com.pl