Lockerz.com to serwis, dzięki któremu możemy wymieniać punkty na nagrody tj. gry i przedmioty elektroniczne typu iPod, konsola Xbox 360 czy nawet telewizor LCD. Serwis miał start w tamtym miesiącu, więc wymagania punktowe są stosunkowo małe.
Punkty dostajemy za:
Codzienne logowanie - 2 PTZ
Odpowiedź na pytanie dnia - Do 10 PTZ
Granie w gry - Do 40 PTZ za grę (jednorazowo)
Zapraszanie znajomych - 2 PTZ za potwierdzone zaproszenie.
Żeby się zarejestrować, należy dostać zaproszenie np. ode mnie. Kto chce - niech pisze, a ja mu je wyślę. To nie jest oszustwo. Serwis działa zgodnie z prawem.
P.S. Jeśli administracji nie pasuje ten temat, to można go usunąć. Wedle woli.
Lockerz.com - wymieniaj punkty na nagrody!
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- The Iceman
- V.I.P.
Posiadam zasilacz z białej listy.
- The Iceman
- V.I.P.
Za co?Kariko pisze:Ile ci zapłacili?
Serwis działa na zasadzie reklamowej i za to sponsorowane są nagrody. Nie wierzysz? Sprawdź sam, a przekonasz się.Kariko pisze:a ja wierzę w to, że mi ktoś coś da za praktycznie nic.
Poczytaj jeszcze opinie w internecie i nie oceniaj czegoś z góry, jeśli tego nie znasz.
Dowody:
https://www.youtube.com/results?search_q ... type=&aq=f
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2009, 16:19 przez The Iceman, łącznie zmieniany 2 razy.
Za reklamę, a za co?Elvis Scatter pisze:Kariko napisał/a:
Ile ci zapłacili?
Za co?

Nie, bo wtedy byłbyś zwycięską stronąElvis Scatter pisze:Serwis działa na zasadzie reklamowej i za to sponsorowane są nagrody. Nie wierzysz? Sprawdź sam, a przekonasz się

Ostatnio zmieniony 19 wrz 2009, 16:25 przez Kariko, łącznie zmieniany 1 raz.
- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
To działa, oto więcej dowodów:
Do wygrania są naprawdę atrakcyjne nagrody... Konsole, gry, sprzęt od Apple (od iPodów przez apple TV do MacBooków), skórki na iPhone'a, kończąc na 42 calowym telewizorze LCD. Za miesiąc (wtedy rozpocznie się wysyłka do Europy, wysyłka do USA podobno już działa) przekonamy się, czy to naprawdę działa.

Do wygrania są naprawdę atrakcyjne nagrody... Konsole, gry, sprzęt od Apple (od iPodów przez apple TV do MacBooków), skórki na iPhone'a, kończąc na 42 calowym telewizorze LCD. Za miesiąc (wtedy rozpocznie się wysyłka do Europy, wysyłka do USA podobno już działa) przekonamy się, czy to naprawdę działa.
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2009, 16:12 przez Reality Master, łącznie zmieniany 1 raz.
- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
Aby dołączyć do Z-Listy należy wysłać 20 zaproszeń do znajomych (lub porobić fake konta). Jeśli wszystkie będą zaakceptowane Twoje punkty będą mnożone przez dwa oraz dostaniesz darmową firmową koszulkę.
- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
Tzn.?
To działa na takiej zasadzie:
1. Robimy 20 kont mailowych
2. Wysyłamy na nie zaproszenia
3. Wchodzimy na takie konto i akceptujemy je
4. Rejestrujemy sie na te konto z dowolnymi parametrami
5. Wylogowujemy się, zapominamy o tym koncie
i tak aż zaprosi się 20 "osób". Trochę żmudne zajęcie, ale jeśli się komuś nudzi...
i tak aż zaprosi się 20 "osób". Trochę żmudne zajęcie, ale jeśli się komuś nudzi...
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2009, 21:48 przez Reality Master, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja to od początku chciałem zrobić, jak się dowiedziałem, że to mi zapewni koszulkę, ale myślałem, że mogą sprawdzać autentyczność danych, albo zorientują się, że te maile się do nich nie logują więcej niż raz i się przyczepiąMrocz pisze:Tzn.?
- The Iceman
- V.I.P.
Za to masz pewność, że szybko to wykryją i Cię zbanują. Lockerz.com ma wbudowany system bezpieczeństwa.Mrocz pisze:To działa na takiej zasadzie:
Wyślij mi na PW swój adres e-mail.Pangia pisze:Niech ktoś podrzuci mi zaproszenie. Zobaczę co z tego będzie
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2009, 16:55 przez The Iceman, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dr. Dundersztyc
- Szalony Naukowiec
- Kontakt:
Pangia pisze:Nie sprawdziłoby się u mnie. Ja mam stałe IP.
Brama nr. 1 - Brama Otwarcia:Elvis Scatter pisze:Za to masz pewność, że szybko to wykryją i Cię zbanują. Lockerz.com ma wbudowany system bezpieczeństwa.
Anonymouse.org
Brama nr. 2 - Brama Odpoczynku:
FoxyProxy
Brama nr. 3 - Brama Życia:
TOR
Biedni, nadzy ludzie. Potrzebują koszulek, bo zima idzie...Kariko pisze:Ja to od początku chciałem zrobić, jak się dowiedziałem, że to mi zapewni koszulkę, ale myślałem, że mogą sprawdzać autentyczność danych, albo zorientują się, że te maile się do nich nie logują więcej niż raz i się przyczepią
"- IT'S OVER NAJNTAŁZEN!!!
- What? NAJNTAŁZEN?!! THER'S NO WAY THAT CAN BE RIGHT!"