GTA IV

Rozmowy o innych grach wszelakiego rodzaju.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

25 sty 2009, 22:27

little_psycho pisze:2. Był Serbianinem , nie Rosjaninem.
3. Był Serbem. ;)

Obrazek
Awatar użytkownika
little_psycho
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

25 sty 2009, 22:31

Robsessed pisze:
little_psycho pisze:2. Był Serbianinem , nie Rosjaninem.
3. Był Serbem. ;)
No dobra, cicho, mam prawo do pomyłki po o takim kraju usłyszałem właśnie przez tą grę xDD

Awatar użytkownika
daaanielll
Wnerwiony urzędas
Kontakt:

25 sty 2009, 22:58

Punsiher miał problem z patchami, z tego co przeczytałem na patchu pierwszym wszystko działało git, dlatego chyba najlepszym rozwiązniem będzie granie na patchu pierwszym. Z tego co wiedziałem to jest Rosjaninem, no ale może akurat masz racje, a jak już co to raczej nie był tylko jest. :D
Ostatnio zmieniony 27 sty 2009, 09:28 przez daaanielll, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
little_psycho
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

26 sty 2009, 00:30

Punisher pisze:No nieźle daaanielll, właśnie przy okazji:

Mam ten nowy patch i nie mogę grać w MP, pisze że you must accest GFWL itd. loguje się wszędzie gdzie trzeba i nadal grać nie mogę :cry: proszę pomóżcie jak możecie. (wcześniej przed tym 2 patchem działało tak jak trzeba)
Nie potrzebnie go instalowałeś, ja mam starego i jest OK 8-) Ale dobra, spróbuje pomóc. Jesteś pewny że gdy robiłeś konto na GFWL wybrałeś inny kraj niż Polskę? Jeśli wybrałeś Polskę, możesz już zapomnieć o GTA IV. Tzn. nie do końca, bo wystarczy zrobić drugie konto.

Awatar użytkownika
daaanielll
Wnerwiony urzędas
Kontakt:

26 sty 2009, 09:40

No i jak podałeś, że masz mniej niż 18 to też nie pograsz :)
Ostatnio zmieniony 27 sty 2009, 09:29 przez daaanielll, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Punisher
Seryjny zabójca

26 sty 2009, 10:00

Ej no głupi nie jestem :D konto mam na UK a wiek na pewno większy niż 18 xD spróbuje z tym pierwszym patchem może pomoże

No szlag by to po spatchowaniu do wcześniejszej wersji wogóle mi się nie uruchamia
Ostatnio zmieniony 26 sty 2009, 10:17 przez Punisher, łącznie zmieniany 1 raz.

"Musimy być niewolnikami praw abyśmy byli wolni" - Cyceron
Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Kontakt:

26 sty 2009, 15:57

little_psycho pisze:Nie potrzebnie go instalowałeś, ja mam starego i jest OK 8-)
Aktualizacja jest automatyczna. Nie można jej nie zainstalować i niemożna też zagrać póki się jej nie zainstaluję:D

Awatar użytkownika
little_psycho
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

26 sty 2009, 17:31

ciuciu pisze:
little_psycho pisze:Nie potrzebnie go instalowałeś, ja mam starego i jest OK 8-)
Aktualizacja jest automatyczna. Nie można jej nie zainstalować i niemożna też zagrać póki się jej nie zainstaluję:D
A nie prawda, bo jeśli się gra offline albo ma się fajny bajer o nazwie "xliveless" to się nie zainstaluje 8-) A ja posiadam to drugie.

Awatar użytkownika
Yamakasi
Miłośnik broni

26 sty 2009, 22:00

Wspaniała recenzja daaanielll, - respekt. Najbardziej w niej podobały mi się scereny, które dodałeś.
A i chcę dodać, że mój kumpel ma grafikę "nVidia GeForce 8600" i gra mu nie odpaliła, wszystkie inne wymagania były spełnione tylko ta nieszczęsna grafika doprowadziła do tego, że nie zaspokoił uzależnienia...
Ostatnio zmieniony 26 sty 2009, 22:01 przez Yamakasi, łącznie zmieniany 1 raz.

Dawaj składak, dawaj koło, bo ci przypierdolę w czoło!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
daaanielll
Wnerwiony urzędas
Kontakt:

27 sty 2009, 09:34

Jak podajże w recenzji napisałem, a raczej na pewno :D to goście z Rockstars mówili, że graficzne wymagania gry na full detalach, zero ścinki i grafa będzie śliczna, tylko komp o znacznie mocniejszym sprzęcie niż ten w zalecanym, a karta graficzna powinna mieć aż 2gb ram, aby to zaspokoić.

Awatar użytkownika
Lewus
Legendary Red Unsuccessful Troll

24 lut 2009, 17:30

daaniell pisze:Wymagania :

Wymagania minimalne:
Windows XP - Service Pack 3 / Windows Vista - Service Pack 1
Intel Core 2 Duo 1.8 GHz lub AMD Athlon X2 64 2.4 GHz
1,5 GB RAM
16 GB miejsca na dysku twardym
nVidia GeForce 7900 lub ATI Radeon X1900 (256 MB)

Wymagania zalecane:
Windows XP - Service Pack 3 / Windows Vista - Service Pack 1
Intel Core 2 Quad 2.4 GHz lub AMD Phenom X3 2.1 GHz
2 GB RAM (XP) / 2,5 GB (Vista)
18 GB miejsca na dysku twardym
nVidia GeForce 8600 lub ATI Radeon HD3700
Na twoich "minimalnych" gierka się nie uruchomi. Te "zalecane" są właśnie minimalnymi.

P.S Kolejna gra bez zupełnej optymalizacji (przypomina się Gothic 3).

Manifest Komunistyczny
http://pl.wikisource.org/wiki/Manifest_Komunistyczny
7 listopada 2009 roku. 92 rocznica Rewolucji Październikowej
Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor

24 lut 2009, 17:54

Nie wspominając już o skandalicznej wręcz optymalizacji Guitar Hero 3/Aerosmith na PC!
Gra ma wymagania jak Crysis, lub GTA IV, tyle że tam nie ma otwartego świata, ani przepięknej grafiki, aby wymagania były uzasadnione!

GTA IV okazało się świetną grą. Być może jak trochę potanieje, oraz wyjdzie jakiś mega patch usuwający błędy i problemy konfiguracyjne to pokuszę się o jej zakup.

"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Awatar użytkownika
Reality Master
Modder
Modder
Kontakt:

24 lut 2009, 18:25

A u mnie GTA IV stoi już od dawna na półce i powoli zaczyna zbierać kurz... Po prostu takiego ch***** jak Games for Windows LIVE to w życiu nie widziałem. Próbowałem się ostatnio zalogować do GFWL przez przeglądarkę. Wyskoczył błąd logowania (hasło lub login jest nieprawidłowe, bla bla bla). Pomyślałem, może rzeczywiście źle coś wpisałem, ale ten błąd powtarza się aż do dziś (to samo z moim kontem XBox Live). Po prostu to wygląda tak jakby moje konta zostały zupełnie wymazane.

Miałem ochotę kupić Dawn of War II, ale po okładce widzę że to będzie na tym samym gó**** co GTA IV. Podziękować.

Ludzie, przy tym czymś się Steama boicie? To coś jest o wiele, wiele gorsze...

Awatar użytkownika
Punisher
Seryjny zabójca

24 lut 2009, 18:41

Ja też już od dawna w IV nie gram (a z chęcią bym sobie pograł przez neta tylko mi się przeinstalowywać nie chce). GFWL to jest jeden z największych gó**en od M$ bo gdybyśmy mieli robić listę najbardziej spieprzonych rzeczy zrobionych przez M$ to GFWL na pewno znalazłoby się w pierwszej 5.

"Musimy być niewolnikami praw abyśmy byli wolni" - Cyceron
Awatar użytkownika
Reality Master
Modder
Modder
Kontakt:

24 lut 2009, 19:03

Dokładnie, Punisher. Powiedziałbym nawet, że na pierwszym miejscu razem z całą usługą XBox Live, w której trzeba płacić nawet za jakieś debilne avatary.

Bo niby nie widzę potrzeby aplikować tego czegoś do gier. Rozumiem, że to ma być jakieś zabezpieczenie przed piractwem, ale co to za zabezpieczenie, kiedy grę można zarejestrować na więcej niż jedno konto? I nie wystarczyło już SecuROM na które wywali ogromną kasę (a można to łatwo złamać) i Social Club, który jest potrzebny do uruchomienia gry?

Zablokowany