GTA IV
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Jakiego masz kompa ?
- little_psycho
- Wytrenowany morderca
Ej , wam normalnie multi działa ? Ja gdy chcę włączyć to pisze "you must be logged in GFWL to begin multiplayer game" chociaż jestem zalogowany w GFWL..wtf ?
- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
Ja z kolei mam taki problem: W misji "Payback" gdy dojeżdżam do wskazanego miejsca zaczyna się wczytywać gra i... no właśnie wczytuje się tak dobre 5 minut, a dalszej części jak nie było tak nie ma.
Miałem wcześniej taki sam problem w misji "Late Checkout" ale tam wystarczyło wysiąść z samochodu i wejść do budynku omijając strzałkę, ale w tej trzeba pozostać w wozie!
Ma ktoś jakieś pomysły?
Miałem wcześniej taki sam problem w misji "Late Checkout" ale tam wystarczyło wysiąść z samochodu i wejść do budynku omijając strzałkę, ale w tej trzeba pozostać w wozie!
Ma ktoś jakieś pomysły?
Cofnąć się w czasie i zapobiec kupieniu przez siebie samego GTA IV i wybrania polskiej gry w specjalnej Edycji Kolekcjonerskiej za 79,99 zł?Mrocz pisze:Ma ktoś jakieś pomysły?

- little_psycho
- Wytrenowany morderca
Nie, nie , nie...błagam tylko nie mów mi że wyszła Edycja Kolekcjonerska i jeszcze za 80 dych..Robsessed pisze:Cofnąć się w czasie i zapobiec kupieniu przez siebie samego GTA IV i wybrania polskiej gry w specjalnej Edycji Kolekcjonerskiej za 79,99 zł?Mrocz pisze:Ma ktoś jakieś pomysły?
Niema EK na PC tylko an Konsole ,a już na pewno nie za 8 dych ;dRobsessed pisze:TA IV i wybrania polskiej gry w specjalnej Edycji Kolekcjonerskiej za 79,99 zł?
Yyy, myślałem o Edycji Rozszerzonej. :P

- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
Robsessed nie ma na myśli GTA IV, tylko Wiedźmina. -_-ciuciu pisze:Niema EK na PC tylko an Konsole ,a już na pewno nie za 8 dych ;d
Ostatnio zmieniony 10 sty 2009, 21:55 przez Reality Master, łącznie zmieniany 2 razy.
Trzeba było tak Od razu ! 

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Tak to sobie teraz czytam naraz od 4 strony tematu i... Śiwat się ode mnie odsuwa. Świat gier. Świat praw własności gier dokładnie. Ileż w was życzliwości dla debili, gratuluję. U mnie jej nie uświadczy. Games for Gównows, Srecury, Servis Sratche...
Ale się ludzie zmieniają, wszystko przyjmą na klatę, każdy szit. Żeby tylko gra mi chodziła. I jeśli pomyślę, że z Postal III będą podobne problemy...
Ale to już nie na ten temat.

I nawet piracić się nie chce. Bo kto będzie chciał ściągać te 16 giga...

E? Ile? No, ja pytam, i dokąd to prowadzi? Niedługo będą rozprowadzali gry razem z HDD, bo gracz nie ma tyle, nie nadążą z rozbudową kompa... Albo i nie. Całość będzie live, na dysku usera nie będzie nic oprócz skrótu na pulpicie, hehe.little_psycho pisze:GTA4 waży 16gb

I nawet piracić się nie chce. Bo kto będzie chciał ściągać te 16 giga...

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- little_psycho
- Wytrenowany morderca
Jednak mi już działa multi , ale musiałem stworzyć nowe konto GFWL i zarejestrować się na Anglię. No to u chachany włączam multi , wybieram deathmatch , zbieram kilka broni , i jadę zabić kogoś. Normalnie hula , na 35 FPSach. Nagle po 2 minutach grania wiadomość że zostałem wyrzucony bo mój komp chodzi za wolno O.o A więc magiczna kombinacja alt+tab , i powyłączałem wszystko co było w tle , dla pewności jeszcze alt+control+delete aby powyłączać inne procesy , "ukryte". Wracam z powrotem do gry odpalam multi , i co ? Wiadomość że zostałem wyrzucony bo mój komp działa za wolno. Sorry że Tiq zgapię , ale muszę.

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
I tak sam zgapiłem to od Robsesseda, więc spoko.little_psycho pisze:Sorry że Tiq zgapię , ale muszę.

A czegoś nie rozumiem. Bo taki steam nie pozwala chyba na drugie konto, to tak jakby mieć drugą, piracką już (obok pierwszej legalnej) wersję steamowej gry. Tak to przynajmniej postrzegam. Więc jak jest z GFWL? Na drugim koncie ta sama wersja gry? Bo jakiś numer seryjny wpisać musiałeś? Zezwolili? Normalnie, ocb?little_psycho pisze:musiałem stworzyć nowe konto GFWL i zarejestrować się na Anglię

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...