GTA IV
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
Dobra, kto chce to mnie doda, będzie prościej. Mój nick na GFWL: VicariousBee
To zależy jakie masz konto online czy offline czyli teoretycznie jeśli masz offline to powinno być gdzieś w "Moje Dokumenty" a jeśli masz Online to TEORETYCZNIE powinny być na serverze "mikroszita"
UWAGA
ACHTUNG
WARNING
WNIMANIE
NIE JESTEM TEGO NA 100% PEWNY !!!!!!
UWAGA
ACHTUNG
WARNING
WNIMANIE
NIE JESTEM TEGO NA 100% PEWNY !!!!!!
Ostatnio zmieniony 21 gru 2008, 23:22 przez Punisher, łącznie zmieniany 1 raz.
"Musimy być niewolnikami praw abyśmy byli wolni" - Cyceron
- little_psycho
- Wytrenowany morderca
Tak , Punisher ma racje. Alixo , nie wahaj się , możesz spokojnie robić formata 

W sumie jeśli mikroszit nic nie spieprzyło to jak robimy nasze konto i po zapisaniu gry właśnie na tym koncie powinny być "wysyłane" save ale jeśli się mylę to znaczy że mikroszit całkiem zjeb** misję....
C:\Documents and Settings\Administrator\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Rockstar Games\GTA IV\savegames
Lol bez spojlerów plis
Co najwyżej pytaj na PW albo zajrzyj na gtasite.pl (chyba nie będę mieć za tą "reklamę" warna skoro ta strona jest o innej grze prawda ? Jak coś to zmienię) tam jest opis wszystkich misji tam się dowiesz co się stało na ślubie bo nikt Ci tu spojlerować nie będzie....
Kurde możecie się w końcu zamknąć
Co drugi post to Spojler
OK .
Mam AMD Athlon X2 dual core processor 4600+ 2,4 GHz na 1 rdzeniu
Radeon 4870 Toxic
2x 1 GB Ram
Dysk Segaty 250 gb
Na takim kompie gra wieszała się gdy ją pierwszy raz zainstalowałem nawet na Low
Oto kilka sposobów jak to upłynnić :
W głównym katalogu z grą tworzymy plik tekstowy o nazwie commandline.txt i umieszczamy w nim :
-nomemrestrict -fullscreen -novblank -framelimit -texturequality 1 -renderquality 1 -detailquality 0 -shadowdensity 0 -viewdistance 1 -width 1280 -height 1024 -fullspecaudio memrestrict 209715200 -DX9 /high
+
Instalacja patcha
+
Instalacja specjalnych sterowników ( Linki na Social Clubie )
+
Zmniejszenie w Sterownikach od karty różnych Detali
25-30 klatek Gwarantowane
View Distance : 5
Reszta : 90,30,16
I gra gitara

Mam AMD Athlon X2 dual core processor 4600+ 2,4 GHz na 1 rdzeniu
Radeon 4870 Toxic
2x 1 GB Ram
Dysk Segaty 250 gb
Na takim kompie gra wieszała się gdy ją pierwszy raz zainstalowałem nawet na Low

Oto kilka sposobów jak to upłynnić :
W głównym katalogu z grą tworzymy plik tekstowy o nazwie commandline.txt i umieszczamy w nim :
-nomemrestrict -fullscreen -novblank -framelimit -texturequality 1 -renderquality 1 -detailquality 0 -shadowdensity 0 -viewdistance 1 -width 1280 -height 1024 -fullspecaudio memrestrict 209715200 -DX9 /high
+
Instalacja patcha
+
Instalacja specjalnych sterowników ( Linki na Social Clubie )
+
Zmniejszenie w Sterownikach od karty różnych Detali

25-30 klatek Gwarantowane
View Distance : 5
Reszta : 90,30,16
I gra gitara