GTA IV
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
To masz farta ,albo kłamiesz XD
- little_psycho
- Wytrenowany morderca
Też jakoś mu nie wierzę....i na dodatek 1gb ramu ma tylko..coś podejrzane. A procek jaki ?ciuciu pisze:To masz farta ,albo kłamiesz XD
EDIT : Ej , w sumie nie powiedział ile ma FPS , a ma pewnie 10 XD
Ostatnio zmieniony 20 gru 2008, 21:37 przez little_psycho, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak nie mniejlittle_psycho pisze: a ma pewnie 10 XD

- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
a może on ma piracką wersja?? takie podobno z tego co słyszałem nie maja absolutnie żadnych problemów 

I am not dead, I'm a Death muhahahahaha

To źle słyszałeśprawdziwy 666 pisze:a może on ma piracką wersja?? takie podobno z tego co słyszałem nie maja absolutnie żadnych problemów

- little_psycho
- Wytrenowany morderca
Co ty pi***olisz ? gdzie to usłyszałeś?prawdziwy 666 pisze:a może on ma piracką wersja?? takie podobno z tego co słyszałem nie maja absolutnie żadnych problemów

Nie ma co, dużo wnosicie do dyskusji.
Ja też tak słyszałem. Stabilność pirackich wersji gier jest jednym z tych argumentów przemawiających ZA piractwem, który nawet ja zauważam. Alu o tym kiedyś pisał, znajdź sobie jego posta.
Moja podejście co do do nielegalnych kopii gier jest krytyczne. To wg mnie zwykła kradzież, za którą powinny być kary wysokich grzywien oraz więzienia. Ale Rockstar po raz kolejny udowodnił, że kiepsko u nich z niektórymi wersjami. Przykładowo - miałem pirackie SA i nie miałem żadnych problemów. 1,5 roku temu kupiłem sobie oryginał i zanika mi czasem dźwięk. w Empiku powiedziano mi, że to prawdopodobnie wina samej gry, że mogę to zgłosić. Ale już odpuściłem, nie warto zachodu. Niesmak pozostał.
Ja też tak słyszałem. Stabilność pirackich wersji gier jest jednym z tych argumentów przemawiających ZA piractwem, który nawet ja zauważam. Alu o tym kiedyś pisał, znajdź sobie jego posta.
Moja podejście co do do nielegalnych kopii gier jest krytyczne. To wg mnie zwykła kradzież, za którą powinny być kary wysokich grzywien oraz więzienia. Ale Rockstar po raz kolejny udowodnił, że kiepsko u nich z niektórymi wersjami. Przykładowo - miałem pirackie SA i nie miałem żadnych problemów. 1,5 roku temu kupiłem sobie oryginał i zanika mi czasem dźwięk. w Empiku powiedziano mi, że to prawdopodobnie wina samej gry, że mogę to zgłosić. Ale już odpuściłem, nie warto zachodu. Niesmak pozostał.

- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
Mam nVidia 8600 GT, a to chyba nie jest stara karta.little_pyscho pisze:Kup se nową kartę graf.
Mam zainstalowane najnowsze sterowniki. Niedawno ściągałem z Windows Update.ciuciu pisze:Zainstaluj nowe stery do karty graficznej
A tak w ogóle, ciuciu - gdzie leci dokładnie ta piosenka? Nigdzie jej nie słyszałem.
Za to to jest bardzo fajne:
Ostatnio zmieniony 20 gru 2008, 23:29 przez Reality Master, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam dać screena z moim pudełkiem gry, ustawieniami i z wynikiem FPS ? Nie ma problemu....
Aha ja nie powiedziałem że mam 1 Gb RAM tylko że karta tyle ma ja mam 2 GB RAM...
Proc. to Intel Core 2 duo CPU E8200 2,66 i 2,67...

Aha ja nie powiedziałem że mam 1 Gb RAM tylko że karta tyle ma ja mam 2 GB RAM...
Proc. to Intel Core 2 duo CPU E8200 2,66 i 2,67...
Ostatnio zmieniony 20 gru 2008, 23:23 przez Punisher, łącznie zmieniany 2 razy.
"Musimy być niewolnikami praw abyśmy byli wolni" - Cyceron
- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
odpowiedź na trailerze do GTA IVMrocz pisze:A tak w ogóle, ciuciu - gdzie leci dokładnie ta piosenka? Nigdzie jej nie słyszałem.
tego jestem na sto procent pewien, ale czy w samej grze była to nie wiem bo jej nie mam a panowie z R* mnie wystarczająco zniechęcili
Mrocz co od filmiku co dałeś, umieszczanie na stronach zostało wyłączone w przypadku tego filmu wiec równie dobrze możesz to zmienić na link do filmu
Rob to nie jest temat o piratach tylko o GTA IV tak dla przypomnienie, a po necie chodzą słuchy że pirackie wersje nie mają problemów z teksturami itd.... tak mnie zastanawia może to ten cały securom jest przyczyną tych błędów????

Ostatnio zmieniony 20 gru 2008, 23:27 przez prawdziwy 666, łącznie zmieniany 1 raz.
I am not dead, I'm a Death muhahahahaha

Vladivostok FMMrocz pisze:A tak w ogóle, ciuciu - gdzie leci dokładnie ta piosenka? Nigdzie jej nie słyszałem.
PS. W sumie też słyszałem ,że lepiej chodzi ,ale nie wierzyłem . Kumple ściągali i chwaliłem się mu ,że mam orginała tylko mi się gra muli ,a on mi powiedział ,że ma piracką wersje (i gorszego kompa) i mu chodzi gładko ;/
- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
Zrobione.prawdziwy666 pisze:Mrocz co od filmiku co dałeś, umieszczanie na stronach zostało wyłączone w przypadku tego filmu wiec równie dobrze możesz to zmienić na link do filmu
Z tym musze sie zgodzić. Gdyby nie patrzeć na wszystkie błędy i problemy można stwierdzić że gra jest arcydziełem. Jeszcze żadne GTA mnie tak nie wciągnęło na długie godziny (a grałem we wszystkie części na PC).ciuciu pisze:No Żaliliśmy się na GTA IV więc teraz przyszła pora na chwalenie
- DIABELNIE WCIĄGAJĄCA!
- Ładna grafika (,ale nie na wszystkich kompach ;o )
- Wielka swoboda i jeszcze więcej minigierek i zadań pobocznych
- MULTIPLAYER!
- Multum Easter Eggów
- Fizyka
- Zajebisty Klimacik dzięki którremu GTA ma tyle fanów
- MUZYKA I DŹWIĘkI !!! Naprawde niesamowite!
- Polacy
A teraz do wszystkich posiadających Games for Windows LIVE:
Podajcie swoje identyfikatory GFWL. I Need More Friends!
Ostatnio zmieniony 21 gru 2008, 11:41 przez Reality Master, łącznie zmieniany 1 raz.