GTA IV
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- little_psycho
- Wytrenowany morderca
Będzie ten dodatek płatny , bo preorder już jest , i kosztuje 20$ bez centa 

Właśnie dostałem swoje GTA IV póki co męczę SP3 for XP po problemach z verification linkiem i serialem teraz brakuje tylko SP3 jak coś jeszcze będzie nie tak to się wkurzę
EDIT 1(ponieważ myślę że będzie ich więcej)
Cud miód i orzeszki palce lizać
właśnie mam kolejny błąd kamera obraca się wokół Niko (i pojazdu jeśli w nim siedzi) sama z siebie i jeśli nie poruszam myszką widzę podpowiedzi DLA XBOX 360 !!!!!!! WHAT THE FUCK !!!!???
EDIT 1(ponieważ myślę że będzie ich więcej)
Cud miód i orzeszki palce lizać

Ostatnio zmieniony 17 gru 2008, 20:06 przez Punisher, łącznie zmieniany 1 raz.
"Musimy być niewolnikami praw abyśmy byli wolni" - Cyceron
https://www.joemonster.org/filmy/12770/Upadek_GTA_IV_PC - ten filmik doskonale oddaje odczucia związane z GTA IV na PC 

Nobody Expects The Spanish Inquisition! 

Dobra ogarnąłem wszystko teraz działa mi na High detalach...
(karta graf. 8600GT 1GB 2 rdzeniowy proc. po 2.66 mh i chodzi spokojnie od czasu do czasu mała przycinka ale da się spokojnie grać). Gra jest świetna (troszkę mi się nie podoba sterowanie samochodami strasznie dziwne i trudne ale da się przyzwyczaić) dużo szczegółów moim zdaniem zjeba** tylko sprawę z GFWL bo przez to gówno trzeba się męczyć z jakimiś unlock code'ami ale jak już się przez to przebrnie można się spokojnie delektować grą
EDIT
Co do filmiku widziałem go już jakiś czas temu ale bardziej mi się podobała parodia naszych rządów(jeszcze za czasów Romka
) z udziałem tego fragmentu 

EDIT
Co do filmiku widziałem go już jakiś czas temu ale bardziej mi się podobała parodia naszych rządów(jeszcze za czasów Romka

Ostatnio zmieniony 17 gru 2008, 22:49 przez Punisher, łącznie zmieniany 2 razy.
- little_psycho
- Wytrenowany morderca
Ym , nie chciałbym się wtrącać , ale ten błąd występuje w pirackich wersjach GTA4 , a mianowicie to wina źle zrobionego crackaPunisher pisze:
właśnie mam kolejny błąd kamera obraca się wokół Niko (i pojazdu jeśli w nim siedzi) sama z siebie

Ostatnio zmieniony 19 gru 2008, 22:01 przez little_psycho, łącznie zmieniany 1 raz.
little_psycho pisze:Coś źle jesteś Poinformowany littlePunisher pisze:
właśnie mam kolejny błąd kamera obraca się wokół Niko (i pojazdu jeśli w nim siedzi) sama z siebie /quote]
Ym , nie chciałbym się wtrącać , ale ten błąd występuje w pirackich wersjach GTA4 , a mianowicie to wina źle zrobionego cracka
Zły crack pwoduje ,że kamera się trzesię jak by Niko był pijany ,a kręcąca się kamera to Wina Patcha. Rozwiązaniem tego problemu jest odłączenie Pada lub kierownicy albo idinstalowanie sterowników do tych właśnie rzeczy
Little mam zrobić zdjęcia mojej wersji "pirackiej" ??? Bo ja nie zrobiłbym tego Rockstarowi za tak dobrą grę....
Tak w ogóle mam gdzieś ten zwalony patch który powoduje jeszcze więcej błędów teraz mi b. dobrze chodzi i nie będę kombinować \....
Tak w ogóle mam gdzieś ten zwalony patch który powoduje jeszcze więcej błędów teraz mi b. dobrze chodzi i nie będę kombinować \....
Ostatnio zmieniony 18 gru 2008, 14:52 przez Punisher, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak narazię patch nie pomógł .
Jeżeli chodzi o GTA na PC to kiepsko czasami jak niemam w co grać to i tak nie odpalam GTA bo wiem ,że będzie muliło
Podobno to pierwsza gra która w pełni wykorzystuje moc 4 rdzeni w procesorze
Jeżeli chodzi o GTA na PC to kiepsko czasami jak niemam w co grać to i tak nie odpalam GTA bo wiem ,że będzie muliło

Podobno to pierwsza gra która w pełni wykorzystuje moc 4 rdzeni w procesorze

- little_psycho
- Wytrenowany morderca
Nie no , zaczynam wierzyć że masz pirata :żart: :hahaha:Punisher pisze:? Bo ja nie zrobiłbym tego Rockstarowi za tak dobrą grę....
Ostatnio zmieniony 19 gru 2008, 00:13 przez little_psycho, łącznie zmieniany 1 raz.
Sposób na Plus 10 fpsów 
(Nie każdemu działa!) Mi pomogło mam 25-35 FPSów prawie non stop
View Distance : 25
Reszta na 100 i tylko cienie na 8
Rożdzielczość 1440x900
Sposób:
Włączamy>Start>Uruchom i wpisujemy %temp%
Usuwamy wszystko co się tam znajduję i cieszymy się grą
To nic nie zepsuje tylko sprawi ,że system może zapomnieć o kilku i tak nie istotnych rzeczach
Pamiętajcie ,że musicie go regularnie czyścić!

Rożdzielczość 1440x900
Sposób:

To nic nie zepsuje tylko sprawi ,że system może zapomnieć o kilku i tak nie istotnych rzeczach

Ostatnio zmieniony 19 gru 2008, 15:38 przez ciuciu, łącznie zmieniany 1 raz.
Taaaa, pewnie dlatego Rockstar poprawiło go w patchu...little_psycho pisze:Ym , nie chciałbym się wtrącać , ale ten błąd występuje w pirackich wersjach GTA4 , a mianowicie to wina źle zrobionego crackaPunisher pisze:
właśnie mam kolejny błąd kamera obraca się wokół Niko (i pojazdu jeśli w nim siedzi) sama z siebie

W sumie nie muszę przyznać racjęAlixo pisze:Hah zauważyliście że jak sie biegnie sprintem to niko wygląda jak biegnący zombie z Left 4 dead

Nie do końca wiem, co to ma daćciuciu pisze:Sposób na Plus 10 fpsów
Rożdzielczość 1440x900
Sposób:

Ostatnio zmieniony 19 gru 2008, 22:06 przez Lothar, łącznie zmieniany 2 razy.

Mi pomogło .
Czytałem gdzieś . Jakiś koleś wysłał list do R* z żalem ,że mu się wiesza i tak mu polecili
Mi tam pomogło
Czytałem gdzieś . Jakiś koleś wysłał list do R* z żalem ,że mu się wiesza i tak mu polecili

Mi tam pomogło

Wiesz, Rockstar pisze też, że niemożność ustawienia max detali to przyczyna tego, że gra jest na komputery które dopiero pojawią się na rynku... tylko dlaczego gra w takim razie nawet nie śmie posiadać namiastki obsługi wielordzeniowych kart graficznych, SLI czy Crossfire?ciuciu pisze:Mi pomogło .
Czytałem gdzieś . Jakiś koleś wysłał list do R* z żalem ,że mu się wiesza i tak mu polecili![]()
Mi tam pomogło

A jeśli owa magiczna metoda Ci pomogła, to gratuluję, u mnie niestety nic nie pomaga (co nastawia mnie lekko anty-rockstar). Ale dzięki nowym sterownikom od ATI mam więcej FPS... tyle, ze w UT3 a nie GTA 4

Ogólnie ciekawa rzecz w GTA IV mnie dzisiaj spotkała - wjechałem z całym impetem w tłum ludzi, wszystkich zabiło, poza... moherową babcią, której nie mogłem przejechać, bo "przelatywała" (problem z detekcją kolizji?) przez mój samochód (Rydzyk protects you!)

Ostatnio zmieniony 19 gru 2008, 22:56 przez Lothar, łącznie zmieniany 3 razy.