Do 6. klasy podstawówki mówiono na mnie Kuba, ew. jakieś tam odmiany tego. Jak zacząłem chodzić na treningi ręcznej w grudniu '04, to trener musiał nas jakoś zacząć pamiętać... nie pasowało mu moje imię,

Koniec.
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Historia twojego przypadku po prostu mnie wzruszyłaLoc pisze:Dawniej bylem... Lodzik Loc (idiotyczne, niech nikt mnie nie wypomina. Zreszta zaraz bedzie wiekszy idiotyzm). Lodzik sie wzielo z tego, ze kiedys na kolonii jedne czopki sie smialy bo "kupuje ciagle lody" (hehe, wlasnie w TYM kontekscie
), i wlasciwie przyjalem te przezwisko TYLKO dlatego, bo nie wiedzialem co to znaczy do konca. No i lodzik brzmi jak OG. A Loc to od OG Loca z GTA:SA.
Ja, ale zostać tylko ein butelka in kieszeń... prawdzicylina, ja? Gut, gut lek.zielAK pisze:Doktorze Robss - proszę o nową dawkę pavulonu dla tego pana...
Trochę mało.zielAK pisze:zielAK - no powiem tak: zielak'ów w sieci jest jak psów. Ale jest tylko ten jeden zielAK (tak jak dobra marka piwa, po którym nie ma się kaca i nie ma poczucia, że się coś wypiło)
No dobra masz mnie. Miało to być tajemnicą. AK prócz tego, że mnie wyróżnia od innych zielak'ów zaznacza moją sympatię i ogromny szacunek do Armii Krajowej. Automat Kałasznikowa - z tym się nie utożsamiam, to sowiecki wynalazek, ale muszę przyznać dobrze się z niego strzela.Tiquill pisze:Trochę mało.Skąd te AK? Coś wojennego?
No, co ty nie powiesz?Robsessed pisze:robseSSed
Ta, ta, srutututu. Wiele osob tak mowilo. Nie wzruszaj sie tak, bo ja juz zmadrzalem.zielAK pisze:Historia twojego przypadku po prostu mnie wzruszyłaLoc pisze:Dawniej bylem... Lodzik Loc (idiotyczne, niech nikt mnie nie wypomina. Zreszta zaraz bedzie wiekszy idiotyzm). Lodzik sie wzielo z tego, ze kiedys na kolonii jedne czopki sie smialy bo "kupuje ciagle lody" (hehe, wlasnie w TYM kontekscie
), i wlasciwie przyjalem te przezwisko TYLKO dlatego, bo nie wiedzialem co to znaczy do konca. No i lodzik brzmi jak OG. A Loc to od OG Loca z GTA:SA.
. Doktorze Robss - proszę o nową dawkę pavulonu dla tego pana...