Siema! Tak czytam, czytam i czytam Wasze nicki i w niektórych przypadkach zastanawiam się, skąd one się wzięły . Nie musicie podawać dokładnej przyczyny, po prostu piszcie: "od nazwiska".
Ok, na początek ja: Kmieciu. Od angieslkiego the Kmieciulsohn oraz niemieckiego der Kmieciushafer i francuskiego le Kmiciu (z akcentem na "ciu").
Heh, a tak naprawdę to od nazwiska. Teraz Wy!
T żeś kur*** wymyślil.
Mo nick wziąl się z gry Mafia: The City of lost Heaven, jest tam taki koleś któryu się nazywa Luigi, i jest... kucharzem nie wiem dlaczego ale akurat spodobał mi się ten koleś, choć nie bral żadnego udziału w fabule tej jakże wspanialej gry.
Ja swoje przezwiszko wziąłem z gry The Punisher tak mnie w szkole niektórzy przezywają (chyba dlatego że jestem dość brutalny a większość z klasy w to gra)
"Musimy być niewolnikami praw abyśmy byli wolni" - Cyceron
ja swoje dostalem w I klasie podstawowki bo moj kolega jąkała chcial mnie zawolac i mowi:
mi
mi
mixolaj
no i wszyscy sie smial a ktos walna na dobitke
mixer i tak zostalo a na serio na imie mi Mikołaj
kazik to mi wymyślił kumpel kiedyś. Nie pamiętam okoliczności, chyba przez pomyłkę do mnie tak powiedział. Od tamtej pory dla wszystkich znajomych jestem kazik. Naprawdę mam na imię Grzegorz
Ja mam przezwisko z duszy (chyba). Może od imienia- Karol. Po prostu nie pamiętam, chodzę z tym przezwiskiem od podstawówki i jakoś wszystkim się łatwo wkręca i nie muszę się starać, żeby je zaaplikować w nowych szkołach.
ja tam mam z 6 Przezwisk Rafix z imienia Neo z tego ze lubie matrix Word se ktos wymyslil niewiem czemu LuBu z Gierki chinskiej mnie kumpel Tak nazywal bo zawsze takiego goscia bralem i jeszcze jakies tam niepamiętam