[MOD] Zombie Launcher

Bronie i bardziej rozbudowane projekty tworzone tylko przez naszych użytkowników.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
ShadowIceFIre
Początkujący morderca

21 lut 2008, 10:14

Mr Minio -> Mi już też działa it o nie wina wpisywania kodu ani tego czy się Patcha ma tylko po prostu,prawdziwy666 stworzył tą broń tak że wyłącza ona wszystkie kody (ale tylko u mnie tak jest,a pozatym możliwe że coś schrzaniłem ale ZL już jest :) )

Wszyscy -> Nie zgadniecie co odkryłem???co??po wskrzeszeniu Zombi (Kosa -> na pół zombi, Młot -> głowa,Siki -> szczamy ile wlezie aż nasz zombi będzie wisial w powietrzu) tracimy życie za naszego zombi,bo...(NOWE)jest on częścią nas :) odkryłem to paląc na stosie moich wskrzeszonych zombi (powiem nie warto) :) jak się paliły atakowały mnie pioruny!!Tracące zycie :)

eh... ale z was zrzędy xD lol bo kolorów używać nie można pierwsze słyszę ;/ jaki głupie :(
ShadowIceFire
Ostatnio zmieniony 22 lut 2008, 09:49 przez ShadowIceFIre, łącznie zmieniany 8 razy.

Jestem Najmłodszym użytkownikiem Forum ale to nie oznacza że jestem inny :) i nawet daje sobię radę :)
Awatar użytkownika
Ma57
Seryjny zabójca
Kontakt:

21 lut 2008, 14:50

Wszyscy Nie zgadniecie co odkryłem???co??po wskrzeszeniu Zombi (Kosa na pół zombi, Młot głowa,Siki szczamy ile wlezie aż nasz zombi będzie wisial w powietrzu) tracimy życie za naszego zombi,bo...(NOWE)jest on częścią nas odkryłem to paląc na stosie moich wskrzeszonych zombi (powiem nie warto) jak się paliły atakowały mnie pioruny!!Tracące zycie
Tak tak wiemy o tym, ale jak ktoś nie wiedział to już wie :)

Awatar użytkownika
ShadowIceFIre
Początkujący morderca

21 lut 2008, 15:59

tak wiedzieliście ?? aha nie no to spok po prostu myślałem że niewiedzą ja na przykład niewiedziałem :)

Jestem Najmłodszym użytkownikiem Forum ale to nie oznacza że jestem inny :) i nawet daje sobię radę :)
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

21 lut 2008, 18:01

Obrazek
Tiquill, pokochaj nas!

No, może nie pokochałem, ale polubiłem! :D Po raz pierwszy od bardzo dawna towarzystwo zombich mnie nie irytowało i nie nudziło. Bo po raz pierwszy w ogóle miałem wpływ na ich populację! Ich ilość, moment pojawienia się i chęć do zabawy z nimi - teraz to mam! Gratuluję, prawdziwy 666, syndrom denerwujących zombi zniwelowany! Odczarowałeś ich! :peace:

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor

21 lut 2008, 18:06

To dobre do Screeny Zwariowane i Nietypowe

Oby tak dalej prawdziwy 666! Czekam na twoje następne produkcje! I życzę ci żeby były tak samo udane jak ta!
Ostatnio zmieniony 21 lut 2008, 18:07 przez Mr Minio, łącznie zmieniany 3 razy.

"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Kontakt:

21 lut 2008, 18:17

Tiquill pisze:No, może nie pokochałem, ale polubiłem! Po raz pierwszy od bardzo dawna towarzystwo zombich mnie nie irytowało i nie nudziło. Bo po raz pierwszy w ogóle miałem wpływ na ich populację! Ich ilość, moment pojawienia się i chęć do zabawy z nimi - teraz to mam! Gratuluję, prawdziwy 666, syndrom denerwujących zombi zniwelowany! Odczarowałeś ich!
Polecam do tego użyć kodu speed :P jest w trikach :P Zombie wyskakuja jak szalone , ale niestety karta sobię z nimi nie radzi xD

Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor

21 lut 2008, 18:20

U mnie jak przyzwę około 100 zombie to zacina mi się komp. ciuciu pisze że to wina karty. jak to? mam GeForce 8800 GT SLI!

"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

21 lut 2008, 18:34

Cholera, ja przyzwę 20 zombiaków i jak się na mnie rzucają to mam pokaz slajdów. :p
Tiquill pisze: Tiquill, pokochaj nas!
Ty to masz pomysły, Tiq. :D

Obrazek
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

21 lut 2008, 19:46

ciuciu pisze:kodu speed :P jest w trikach :P
No daj spokój, mnie to mówisz? No, nie wiedziałem! :lol: A gdzie dokładnie, bo nie pamiętam? :lol2:
Kmieciu pisze:
Tiquill pisze: Tiquill, pokochaj nas!
Ty to masz pomysły, Tiq. :D
No nie? xD

A na serio. prawdziwy 666, przydałoby się, aby owe zombi nie atakowały gracza. Możesz swoje zombiaki utworzyć jako podklasę standardowych zombich i przydać im
bPlayerIsFriend
Powinno działać. ;)

Być może, utworzywszy taką podklasę unikniesz też tego:
ShadowIceFIre pisze:tracimy życie za naszego zombi,bo...(NOWE)jest on częścią nas :) odkryłem to paląc na stosie moich wskrzeszonych zombi (powiem nie warto) :) jak się paliły atakowały mnie pioruny!!Tracące zycie :)
Choć to radzę już zupełnie w ciemno. ;)

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Kontakt:

21 lut 2008, 19:51

Mr Minio pisze:U mnie jak przyzwę około 100 zombie to zacina mi się komp. ciuciu pisze że to wina karty. jak to? mam GeForce 8800 GT SLI!
Tak , wina karty , ale przedewszystkim silnika gry :P jest strasznie niedopracowany

Awatar użytkownika
ShadowIceFIre
Początkujący morderca

21 lut 2008, 21:35

eh... to nie tnie się wam komp tylko gra poniewaz jest przeciążenie gry jak bedziesz w kogoś kopał,kopał,kopał,kopał i tak bez przerwy to wkoncu umrzę tak samo jest z grą :( nie wolno jej przeciążać :) ja mam komp za 14 tys. kupionego we wrześniu tamtego roku i mi się nie tnie przy 200 zombi :) mi się tnie kiedy mam włączone gg lub jak zrzucam grę na pasek wtedy to się (przepraszam za bluzgę) jebie jak cholera (jeszcze raz przepraszam :) )

Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

21 lut 2008, 21:43

14 tysięcy? Poczekaj no, jak nie będziesz mi znowu chciał pożyczyć na colę. xD

U mnie gra przycina się także przy ogniu - dlatego rzadko chodzę z benzyną. Natomiast zombiaki, na w miarę dużej mapie, można odpowiednio wypuszczać i patrzeć na zebrane żniwo. Potem... należy przejść na inną mapę. :D

A widzicie? W Postalu też trzeba myśleć! ;)

Obrazek
Awatar użytkownika
ShadowIceFIre
Początkujący morderca

22 lut 2008, 09:50

Kmieciu -> tak pozatematem nie wychodze na dwór bo jestem uczulony na 6/8 roślin :D (pozatematem to było,sorry za spam)
I w postalu nie trzeba myśleć wystarczy chodzić i we wszystko nawalać xD nie no trzeba ale tylko CZASAMI!!!!!

[ Dodano: 2008-02-22, 09:55 ]
Tiq -> nie trzeba robić tego bPlayerIsFriend,bo... p666 wziął pod uwagę mój pomysł że prawym przyciskiem zabijemy wszystkich wysłanych Zombie :D ale dobra zawsze można zrobić inaczej :)
Ostatnio zmieniony 22 lut 2008, 09:52 przez ShadowIceFIre, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

22 lut 2008, 09:57

E, tak to Postal szybko się nudzi. :p Nie wyobrażam sobie biegania ciągle po Paradise z karabinem w ręku i strzelania do wszystkiego co się rusza. Trzeba odsapnąć i pomyśleć nad nowymi sposobami zabójstw (nawet istnieje taki temat). Tak właśnie jest z ZL - może Tobie udaje się wystrzelić 200 zombiaków, mój komp takiej liczny by nie wytrzymał i... sam Koleś pewnie też nie. :p Niemniej jednak ta wyrzutnia szybko stała się jedną z moich ulubionych broni.

Obrazek
Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Kontakt:

22 lut 2008, 11:28

ShadowIceFIre pisze:ja mam komp za 14 tys
:zdziw:
Tiquill pisze:ciuciu napisał/a:
kodu speed jest w trikach
No daj spokój, mnie to mówisz? No, nie wiedziałem! A gdzie dokładnie, bo nie pamiętam?
Czemu akurat do ciebię ;P ? mówię do wszystkich i polecam :P

ODPOWIEDZ