[MOD] Zombie Launcher

Bronie i bardziej rozbudowane projekty tworzone tylko przez naszych użytkowników.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor

22 lut 2008, 12:54

Dobra broń. czy mi się wydaje czy niektóre zombie są nowe tzn. z EDa a nie z AWP?
Prawym przyciskiem się zabija zombie? Muszę sprawdzić.

"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Awatar użytkownika
ShadowIceFIre
Początkujący morderca

22 lut 2008, 19:29

nie zabija tylko ma się zabijać po ulepszeniu przez p666 :)

Jestem Najmłodszym użytkownikiem Forum ale to nie oznacza że jestem inny :) i nawet daje sobię radę :)
Awatar użytkownika
Linka
V.I.P.
V.I.P.

22 lut 2008, 19:38

fajny pomysł ^^ jeszcze lepsze wykonanie :P
gratki p666 :]

Awatar użytkownika
ShadowIceFIre
Początkujący morderca

22 lut 2008, 22:30

tak serio to jestem współdawcą pomysłu :D i sie cieszę nareście jestem nowy na forum i już mój pomysł gra rolę :)
Ostatnio zmieniony 22 lut 2008, 22:32 przez ShadowIceFIre, łącznie zmieniany 2 razy.

Jestem Najmłodszym użytkownikiem Forum ale to nie oznacza że jestem inny :) i nawet daje sobię radę :)
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

23 lut 2008, 19:56

ciuciu pisze:Czemu akurat do ciebię ;P ? mówię do wszystkich i polecam :P
Wiem. Lecz zauważ, że zacytowałeś mnie, nie dodawszy, że radzisz to wszystkim. A skoro odpisałeś na me słowa, więc... ;)
ShadowIceFIre pisze:Tiq -> nie trzeba robić tego bPlayerIsFriend,bo... p666 wziął pod uwagę mój pomysł że prawym przyciskiem zabijemy wszystkich wysłanych Zombie :D ale dobra zawsze można zrobić inaczej :)
Eh, jedno nie wyklucza drugiego. Dobrze jest wyłączyć (wykasować) sobie wszystkich zombiaków, ale jeszcze lepiej (dla mnie) na stałe mieć z nich przyjaciół, którzy gracza nie atakują. Zombi z ZL jako broń "jednosieczna" byłaby po prostu wygodniejsza.

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
ShadowIceFIre
Początkujący morderca

23 lut 2008, 20:38

nom moze i racja :) ale wtedy gra trochę zaczęła by się nudzić,bo... bylibyśmy niepokonani bo ZOmbie pokonamy tylko my nikt inny nie :(

Awatar użytkownika
prawdziwy 666
Master of Dead & Hell
Master of Dead & Hell

23 lut 2008, 21:14

Co do bPlayerIsFriend nie biorę tego w ogóle uwagę,

czemu??

to proste, jednym z założeń ZL było to by zombie atakowały wszystko Kolesia też,
bo tak to było nudno

po za tym kiedyś zrobiłem na próbę nową postać i dałem jej bPlayerIsFriend

no i co?? gość (to buł facet) zaczął mnie atakować oO

po za tym nie wiem nawet czy bPlayerIsFriend działa na zombie,

a jeśli chodzi o niszczenie zombie na razie mam z tym problem, ale to nie znaczy że nie będę próbował,

ale może mi to zająć trochę więcej czasu, możliwe że przerwę prace zajmę się czymś innym (np. nową bronią) i jak nabiorę większego doświadczenia to wznowie prace

I am not dead, I'm a Death muhahahahaha
Obrazek
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

23 lut 2008, 21:36

prawdziwy 666 pisze:Co do bPlayerIsFriend nie biorę tego w ogóle uwagę,

czemu??

to proste, jednym z założeń ZL było to by zombie atakowały wszystko Kolesia też,
bo tak to było nudno
Nudno? Dla mnie nie. mam władzę nad zniszczeniem i nie muszę uciekać się do ifeelfree. Broń zazwyczaj "nie strzela w twarz" - chyba że źle ją trzymamy :D - tak więc taką i oczekiwałbym tu, bo... tego oczekuję od broni. Ale cóż, jeśli taka wola twórcy - niech tak więc zostanie. W końcu takim napalmem też można sobie zaszkodzić.
prawdziwy 666 pisze:po za tym kiedyś zrobiłem na próbę nową postać i dałem jej bPlayerIsFriend

no i co?? gość (to buł facet) zaczął mnie atakować oO
Co jest zupełnie normalne. Nie ma w P2 zupełnie przyjaznej postaci, nawet Champ Cię zaatakuje. Niekończąca sie przyjaźń w P2 byłaby zupełnie irracjonalna.

Kończąc więc: bPlayerIsFriend nie daje graczowi 100 % "bezprawia" tak też i w ZL nie wyeliminowany były atak zombi na gracza. ;)

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
prawdziwy 666
Master of Dead & Hell
Master of Dead & Hell

23 lut 2008, 21:49

W najnowszym pachu do AWP jest cat launcher strzelający szalonymi kotami (tymi wirującymi) i te koty atakują nawet gracza jak za blisko stoi, ZL tak samo,

no fakt że niema całkowitych przyjaźni ale na przykład goście z rws czy ci od wujka nas nie atakują nawet jak widza że mamy broń,

a ten mój to co wyjąłem broń to zaczął mnie atakować zupełnie jak by miał bPlayerIsFEnemy zamiast bPlayerIsFriend

I am not dead, I'm a Death muhahahahaha
Obrazek
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

23 lut 2008, 22:28

prawdziwy 666 pisze:a ten mój to co wyjąłem broń to zaczął mnie atakować zupełnie jak by miał bPlayerIsFEnemy zamiast bPlayerIsFriend
Być może nie jest to takie dopracowane, albo nie tylko to wystarczy, aby zamiar osiągnąć. :drapanie:

Obrazek
Awatar użytkownika
little_psycho
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

23 lut 2008, 22:37

Kurcze jak moglem zapomniec.Nie no , zajedwabista robota numerze 007 , albo raczej 666 xD , a i jeszcze raz dzieki za linka do broni wolve'a ;)

Awatar użytkownika
ShadowIceFIre
Początkujący morderca

23 lut 2008, 22:50

hm.. cieszę się p666 że mój pomysł nadal gra rolę :) i jak juz mówiono w innym temacie lepiej robic dłużej a mieć lepsze wyniki :) ja akurat nie muszę mieć tego teraz :) możesz nawet to zrobić za 2 lata (to by było lekką przesadą) ale ważen żeby było :)

Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

23 lut 2008, 22:59

prawdziwy 666 pisze:no fakt że niema całkowitych przyjaźni ale na przykład goście z rws czy ci od wujka nas nie atakują nawet jak widza że mamy broń,
Tak, ale jeśli nawet przez przypadek 'uszkodzisz' np. Vince'a, to zaatakuje Cię i szybko zabije. Jak jest z Wujkiem - nie wiem.

Co do zombie jako przyjaciół - dla mnie pomysł bomba, przecież jeśli komuś takie rozwiązanie nie będzie odpowiadało, to będzie grał ze 'starszą' wersją Twojej broni, prawdziwy. Jednak to Ty tu rządzisz, :) ale rozeznanie w potrzebach i gustach graczy znać wypada. :P

Obrazek
Awatar użytkownika
ShadowIceFIre
Początkujący morderca

23 lut 2008, 23:01

ja na przykład wolę zabijać wszystkich wysłanych zombi na raz.. :) ale każdy woli co innego :)

Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

23 lut 2008, 23:11

Gdzie tu sens, ShadowIceFire? :p Chociaż... przywołujesz zombiaki, one niszczą 'za Ciebie' pół miasta, a potem 'odsyłasz' je z powrotem. Może być. :)

Obrazek
ODPOWIEDZ