[MOD] Zombie Launcher

Bronie i bardziej rozbudowane projekty tworzone tylko przez naszych użytkowników.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

19 lut 2008, 17:29

prawdziwy 666, masz zamiar pokazać swoje dzieło na forum RS?

Obrazek
Awatar użytkownika
prawdziwy 666
Master of Dead & Hell
Master of Dead & Hell

19 lut 2008, 17:32

Raczej tak, ale poczekam aż będzie w downloadzie :D

I am not dead, I'm a Death muhahahahaha
Obrazek
Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Kontakt:

19 lut 2008, 17:34

Nie no p666 dałeś czadu! To jest piekne i napewno sporo bawiłeś się z skryptami. Pięknie i jeszcze raz pięknie!

Awatar użytkownika
matix1996
Miłośnik broni

19 lut 2008, 19:14

A czy moge na wlasne potrzeby zrobic mape z tymi bronmi tylko i wylacznie dla siebie?

A tak zeby nie bylo offtopa P666 ta bron napewno bedzie w downloadzie

Obrazek
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
wasacz93
Seryjny zabójca
Kontakt:

19 lut 2008, 19:40

matix1996 pisze:A czy moge na wlasne potrzeby zrobic mape z tymi bronmi tylko i wylacznie dla siebie?
Dopóki jej nie spakujesz i nie poślesz do sieci, to myślę że p666 nie będzie miał nic przeciw ;).

Obrazek
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

19 lut 2008, 20:43

Pełna profeska! Od pracy po prezentujący moda film i obrazek! :headbang:

No, ale prawdziwy 666, wcale nie jestem zaskoczony. :) Jesteś naszym liderem w skryptowaniu i teraz dałeś temu wyraz. Gratuluję. Jest news, jest download. Poślij go w świat, bo jest naprawdę dobry.

Tylko szkoda, że to właśnie zombiaki. Mod idealnie wpisuje sie w grę, zwłaszcza w klimaty AW, czyli moda AWP. Lecz... kto zombiaków nie lubi (jak ja), nie będzie miał wieilkiego pożytku z broni. Na przyszłość więc sugeruję swój talent przelewać w... bardziej uniwersalne (czyt: lubiane przez wszystkich) klimaty. ;)

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
wasacz93
Seryjny zabójca
Kontakt:

19 lut 2008, 21:07

Tiquill pisze:Tylko szkoda, że to właśnie zombiaki. Mod idealnie wpisuje sie w grę, zwłaszcza w klimaty AW, czyli moda AWP. Lecz... kto zombiaków nie lubi (jak ja), nie będzie miał wieilkiego pożytku z broni. Na przyszłość więc sugeruję swój talent przelewać w... bardziej uniwersalne (czyt: lubiane przez wszystkich) klimaty. ;)
Och, daj se spokój. Nie urodził się jeszcze taki co by wszystkim dogodził (albo coś przespałem :P). Ja tam np. lubię zombiaki. Nie grałem jeszcze nigdy w EDa, więc nie mam (jeszcze) zombiako-wstrętu. Wg. mnie praca p666 jest genialna i nie ma chyba wpływu na to czym strzela. Myślę, że moją opinię podziela wiele osób. Bo czy by ta pukawka rzucała zombiakami, psami, Talibami czy rzygami, to i tak byśmy ją ściągneli i dobrze się bawili, bo to praca osoby doświadczonej w PostEDzie i przede wszystkim naszego, Polaka :).

Obrazek
Awatar użytkownika
Alixo
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

19 lut 2008, 21:11

wasacz93 pisze:Ja tam np. lubię zombiaki.
Warn,warn,warn,warn :D (joke)

A broń wyśmienita :D Fajny będzie z niej pożytek ;)

Obrazek
Awatar użytkownika
wasacz93
Seryjny zabójca
Kontakt:

19 lut 2008, 21:28

Alixo pisze:
wasacz93 pisze:Ja tam np. lubię zombiaki.
Warn,warn,warn,warn :D (joke)
Lol, nie lubisz zombiaków? Ja zakochałem się w rozłupywaniu im łbów na 101 sposobów w grze Dead Rising (screeny), a klasyczne horrory z zombiakami od Johna Romero są boskie. Jak mozna nie lubieć zombiaków przez jeden mod do Postala? Doprawdy, głupota :P.

No i kto by nie chciał założyć takiej koszulki, co? :D:
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

19 lut 2008, 21:33

Ja też mam dosyć zombiaków po grze w ED, jednak w tym wypadku możemy stworzyć armię nieumarłych towarzyszy. Jeśli ostrożnie i z głową będziemy nasyłać 'kompanów' na ludzi, to może się okazać, że zabawa z oglądania rozróby robionej przez zombie jest równie emocjonująca, co bezpośrednie tworzenie jej.

Obrazek
Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Otrzymał  piwo: 2 razy

19 lut 2008, 21:40

Co innego rozwalać w kółko niezliczone hordy zombiaków, co innego bawić się nimi :evilbat:

Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

19 lut 2008, 23:24

Kmieciu pisze:zabawa z oglądania rozróby robionej przez zombie jest równie emocjonująca, co bezpośrednie tworzenie jej.
Silver Dragon pisze:Co innego rozwalać w kółko niezliczone hordy zombiaków, co innego bawić się nimi
Święte słowa, chłopaki! :spoko:

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

19 lut 2008, 23:40

W takim razie nie marudź i graj bo broń jest: :headbang:

Swoją drogą, jak broń może być "headbang"? :drapanie:

Obrazek
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

20 lut 2008, 00:37

Kmieciu pisze:W takim razie nie marudź i graj bo broń jest: :headbang:

Swoją drogą, jak broń może być "headbang"? :drapanie:
Ktoś musiał zasygnalizować ów aspekt zombiaków. :P Głos mało popularny przy takim modzie, ale... trzeba było. Zaś mod jaki jest? Już napisałem powyżej! :headbang: i :spoko:

Chm, akurat dla ten broni head bang pasuje, hehe. ;) (wyrzutnia - bum - głowa leci...) xD

Obrazek
ODPOWIEDZ