[MOD] Zombie Launcher
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
prawdziwy 666, masz zamiar pokazać swoje dzieło na forum RS?

- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
Raczej tak, ale poczekam aż będzie w downloadzie 

I am not dead, I'm a Death muhahahahaha

Nie no p666 dałeś czadu! To jest piekne i napewno sporo bawiłeś się z skryptami. Pięknie i jeszcze raz pięknie!
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Pełna profeska! Od pracy po prezentujący moda film i obrazek! 
No, ale prawdziwy 666, wcale nie jestem zaskoczony.
Jesteś naszym liderem w skryptowaniu i teraz dałeś temu wyraz. Gratuluję. Jest news, jest download. Poślij go w świat, bo jest naprawdę dobry.
Tylko szkoda, że to właśnie zombiaki. Mod idealnie wpisuje sie w grę, zwłaszcza w klimaty AW, czyli moda AWP. Lecz... kto zombiaków nie lubi (jak ja), nie będzie miał wieilkiego pożytku z broni. Na przyszłość więc sugeruję swój talent przelewać w... bardziej uniwersalne (czyt: lubiane przez wszystkich) klimaty.

No, ale prawdziwy 666, wcale nie jestem zaskoczony.

Tylko szkoda, że to właśnie zombiaki. Mod idealnie wpisuje sie w grę, zwłaszcza w klimaty AW, czyli moda AWP. Lecz... kto zombiaków nie lubi (jak ja), nie będzie miał wieilkiego pożytku z broni. Na przyszłość więc sugeruję swój talent przelewać w... bardziej uniwersalne (czyt: lubiane przez wszystkich) klimaty.

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

Och, daj se spokój. Nie urodził się jeszcze taki co by wszystkim dogodził (albo coś przespałemTiquill pisze:Tylko szkoda, że to właśnie zombiaki. Mod idealnie wpisuje sie w grę, zwłaszcza w klimaty AW, czyli moda AWP. Lecz... kto zombiaków nie lubi (jak ja), nie będzie miał wieilkiego pożytku z broni. Na przyszłość więc sugeruję swój talent przelewać w... bardziej uniwersalne (czyt: lubiane przez wszystkich) klimaty.

Lol, nie lubisz zombiaków? Ja zakochałem się w rozłupywaniu im łbów na 101 sposobów w grze Dead Rising (screeny), a klasyczne horrory z zombiakami od Johna Romero są boskie. Jak mozna nie lubieć zombiaków przez jeden mod do Postala? Doprawdy, głupotaAlixo pisze:Warn,warn,warn,warnwasacz93 pisze:Ja tam np. lubię zombiaki.(joke)

No i kto by nie chciał założyć takiej koszulki, co?

Ja też mam dosyć zombiaków po grze w ED, jednak w tym wypadku możemy stworzyć armię nieumarłych towarzyszy. Jeśli ostrożnie i z głową będziemy nasyłać 'kompanów' na ludzi, to może się okazać, że zabawa z oglądania rozróby robionej przez zombie jest równie emocjonująca, co bezpośrednie tworzenie jej.

- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Co innego rozwalać w kółko niezliczone hordy zombiaków, co innego bawić się nimi 

- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
Kmieciu pisze:zabawa z oglądania rozróby robionej przez zombie jest równie emocjonująca, co bezpośrednie tworzenie jej.
Święte słowa, chłopaki!Silver Dragon pisze:Co innego rozwalać w kółko niezliczone hordy zombiaków, co innego bawić się nimi

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

W takim razie nie marudź i graj bo broń jest: 
Swoją drogą, jak broń może być "headbang"?

- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
Ktoś musiał zasygnalizować ów aspekt zombiaków.Kmieciu pisze:W takim razie nie marudź i graj bo broń jest:

Chm, akurat dla ten broni head bang pasuje, hehe.