Oraz, że około połowa całego spolszczenia też, jednak tak długo jak myślałem to nie idzie, gratulujęPan Szatan pisze:To znaczy, że wtorek został skończony

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Powiedziałbym że nawet więcej niż połowa bo gra w praktyce ma 3 dni a 4 to jedna misjaDevi90 pisze:Oraz, że około połowa całego spolszczenia też, jednak tak długo jak myślałem to nie idzie, gratuluję
Teraz nie mam czasu, muszę pobrać nową wersję Sztopora zresztą, obadam jak wrócę do Polski, czyli mniej więcej we wrześniu, cierpliwości.Pan Szatan pisze:Ktoś już przeszedł gę? Jak się wam podoba tłumaczenie? Macie jakieś uwagi czy coś? Co sądzicie o 'fabule' tego zacnego dodatku?
Ty mi nic nie pomogłeś, gazety nie zrobiłeś ani jednej a teksty to może z 4 wkleiłeś doi translatora i i tak musiałem poprawiaćShaQ pisze:ShaQ - Niby coś pomógł
Ta, jasne, do translejtoraPan Szatan pisze:Ty mi nic nie pomogłeś, gazety nie zrobiłeś ani jednej a teksty to może z 4 wkleiłeś doi translatora i i tak musiałem poprawiaćShaQ pisze:ShaQ - Niby coś pomógł
Wcale że nie, ty zrobiłeś 2 mapy a ja i Bartkov po 1 więc nie wiem o co ci chodzi.... nie mówiłem nigdy że nic nie robiszDevi90 pisze:Szatan tak nie ładnie, mi też mówisz że nic np. nie zrobiłm z GP, a zrobiłem najwięc map niż wszyscy z całej grupy
Nwm o co się spinasz ja bym się na twoim miejscu cieszył, że jestem w creditsach za samo wklejanie tekstu do translatora, nawet pożartować nie możnaShaQ pisze:W sumie to dobrze że ci tych zasranych gazet nie zrobiłem bo pewnie i tak byś napisał że "niby coś pomogłem".