Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Nie pisz takimi wołami. Ślepy nie jestem. I wiem, że testowa, nie tak hop! zaraz wszystko do downloadu.ALCRD pisze:Do adminów Prosze o nie umieszczanie tego w downloadziebroń jest niedopracowana ma błędy bo to prototyp robiony na odpie*** dla testu
niechce sie ośmieszyć
A wiesz to strasznie wkurza myślisz że zrobiłeś dobrze wszystko pieknie gra w 3ds maxie ale jak już dodasz do edytora albo do postala to wszystko sie chzrani wrrrrrrr pomęcze wolva ..Mixer pisze:ale rozgryzles suke i wiesz jak sie z tym bawicALCRD pisze:Nie wiem jak orginał mi wyjdzie ale spróbuje .. to nie takie łatwe jak mowił wolvewiec teraz to tylko kwestia czasu kiedy dojdziesz do perfekcji
heh tak to juz jestALCRD pisze:A wiesz to strasznie wkurza myślisz że zrobiłeś dobrze wszystko pieknie gra w 3ds maxie ale jak już dodasz do edytora albo do postala to wszystko sie chzrani wrrrrrrr pomęcze wolva ..Mixer pisze:ale rozgryzles suke i wiesz jak sie z tym bawicALCRD pisze:Nie wiem jak orginał mi wyjdzie ale spróbuje .. to nie takie łatwe jak mowił wolvewiec teraz to tylko kwestia czasu kiedy dojdziesz do perfekcji
1. Zapomniałem dopisać w readme to co przeważnie każdy kto zrobił moda pisze.. czyli "za błędy w grze nie odpowiadam instalujecie moda na własne ryzyko"Mr Minio pisze:zainstlowałem i spieprzyłem grę gdy daję bullet time to ekran tak dziwnie miga takie liczby jakby się pokazują... a broni nie ma!
niestety nie musisz dopisywac jesli ktos instaluje darmowego moda to musi sie liczyc ze nikt mu nie odda za wyrzadzone szkody przez dana modyfikacje...ALCRD pisze:1. Zapomniałem dopisać w readme to co przeważnie każdy kto zrobił moda pisze.. czyli "za błędy w grze nie odpowiadam instalujecie moda na własne ryzyko"
dokladnie jakos innym dziala i nikt nic nie mowi ze cos sie popsulo wiec sprawdz czy napewno wszystko dobrze zainstalowalesALCRD pisze: 3. Niekoniecznie moj mod zniszczył twoją gre
W sumie to masz racjeMixer pisze:ALCRD napisał/a:
1. Zapomniałem dopisać w readme to co przeważnie każdy kto zrobił moda pisze.. czyli "za błędy w grze nie odpowiadam instalujecie moda na własne ryzyko"
niestety nie musisz dopisywac jesli ktos instaluje darmowego moda to musi sie liczyc ze nikt mu nie odda za wyrzadzone szkody przez dana modyfikacje...
Oj troszke musze jeszcze popracowac i sie nauczyc .. premiera nieznanaciuciu pisze:ALCRD moglbys podac date premiery?bo się niemoge doczekac a ty już o policzkowaniu myslisz kiedy nawet nieskonczyles tego