[MOD] Kung Fu ciosy Test

Bronie i bardziej rozbudowane projekty tworzone tylko przez naszych użytkowników.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire
Posty: 1324
Rejestracja: 18 wrz 2007, 15:24
Lokalizacja: Coldharbour

18 paź 2007, 20:19

No podniesienie tej broni nie wchodzi w gre :) trzeba ja miec juz ... tzn kod wpisac :)


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

18 paź 2007, 21:50

ALCRD pisze:Do adminów Prosze o nie umieszczanie tego w downloadzie :) broń jest niedopracowana ma błędy bo to prototyp robiony na odpie*** dla testu :) niechce sie ośmieszyć :D
Nie pisz takimi wołami. Ślepy nie jestem. I wiem, że testowa, nie tak hop! zaraz wszystko do downloadu. :P

I zaraz sprawdzę, czy u mnie działa. Przez Iwant... :)


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

18 paź 2007, 22:51

A więc tak:
1. Przejście z mapy do mapy nie wpływa źle na moda.
2. Nadmiernie zbliżona lewa ręka powoduje, że widać na jej grzbiecie teksturę wnętrza dłoni, zamiast grzbietu (który poza tym jest widoczny poprawnie).
3. Uniezależnij go od pałki, bo podniesiona pałka zajmuje i blokuje miejsce dla moda.
4. Prawy przycisk obsługuje lewą rękę, lewy - prawą, co nie jest zbyt intuicyjne.
5. W widoku trzeciej osoby (jak i widziany w lustrze) Koleś stoi jak sierota, tak więc projectile by się przydało. No i nie jest postrzegany jako uzbrojony (choć to może i dobrze, hehe).
6. No i gdyby tak dało się to ruszyć na StP też... Bo w końcu dodasz pickupa, mesh i tekstura jest. ;)
7. Dźwięki możesz użyć z moda AWP, bez dublowania ich w swojej paczce. No, chyba że dasz na StP... :)

Innych oczywistych dla bety błędów nie wymieniam, bo są oczywiste. ;)

Brawo! W jeden dzień modzik... No, no, ale szalejesz! :):


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire
Posty: 1324
Rejestracja: 18 wrz 2007, 15:24
Lokalizacja: Coldharbour

19 paź 2007, 09:10

Spoko już zmieniam ten napis :)

A co do broni no błedy są bo na szybko robiłem by sprawdzić ..
Nie wiem jak orginał mi wyjdzie ale spróbuje .. to nie takie łatwe jak mowił wolve :P


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

19 paź 2007, 11:38

ALCRD pisze:Nie wiem jak orginał mi wyjdzie ale spróbuje .. to nie takie łatwe jak mowił wolve :P
ale rozgryzles suke i wiesz jak sie z tym bawic :D wiec teraz to tylko kwestia czasu kiedy dojdziesz do perfekcji


Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire
Posty: 1324
Rejestracja: 18 wrz 2007, 15:24
Lokalizacja: Coldharbour

19 paź 2007, 12:17

Mixer pisze:
ALCRD pisze:Nie wiem jak orginał mi wyjdzie ale spróbuje .. to nie takie łatwe jak mowił wolve :P
ale rozgryzles suke i wiesz jak sie z tym bawic :D wiec teraz to tylko kwestia czasu kiedy dojdziesz do perfekcji
A wiesz to strasznie wkurza myślisz że zrobiłeś dobrze wszystko pieknie gra w 3ds maxie ale jak już dodasz do edytora albo do postala to wszystko sie chzrani wrrrrrrr pomęcze wolva ..


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

19 paź 2007, 12:19

ALCRD pisze:
Mixer pisze:
ALCRD pisze:Nie wiem jak orginał mi wyjdzie ale spróbuje .. to nie takie łatwe jak mowił wolve :P
ale rozgryzles suke i wiesz jak sie z tym bawic :D wiec teraz to tylko kwestia czasu kiedy dojdziesz do perfekcji
A wiesz to strasznie wkurza myślisz że zrobiłeś dobrze wszystko pieknie gra w 3ds maxie ale jak już dodasz do edytora albo do postala to wszystko sie chzrani wrrrrrrr pomęcze wolva ..
heh tak to juz jest :D ale spoko potrzebujesz czasu :D wolve tez pewnie nie nauczyl sie tego robic w kilka godzin :D


Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor
Posty: 7035
Rejestracja: 16 wrz 2007, 13:24

19 paź 2007, 17:13

zainstlowałem i spieprzyłem grę gdy daję bullet time to ekran tak dziwnie miga takie liczby jakby się pokazują... a broni nie ma!


"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire
Posty: 1324
Rejestracja: 18 wrz 2007, 15:24
Lokalizacja: Coldharbour

19 paź 2007, 20:26

Mr Minio pisze:zainstlowałem i spieprzyłem grę gdy daję bullet time to ekran tak dziwnie miga takie liczby jakby się pokazują... a broni nie ma!
1. Zapomniałem dopisać w readme to co przeważnie każdy kto zrobił moda pisze.. czyli "za błędy w grze nie odpowiadam instalujecie moda na własne ryzyko"

2. Wszystkim działa :P

3. Niekoniecznie moj mod zniszczył twoją gre

4. Sprawdz czy ty czegoś źle nie zrobiłeś :)
Ostatnio zmieniony 19 paź 2007, 20:34 przez ALCRD, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

19 paź 2007, 20:41

ALCRD pisze:1. Zapomniałem dopisać w readme to co przeważnie każdy kto zrobił moda pisze.. czyli "za błędy w grze nie odpowiadam instalujecie moda na własne ryzyko"
niestety nie musisz dopisywac jesli ktos instaluje darmowego moda to musi sie liczyc ze nikt mu nie odda za wyrzadzone szkody przez dana modyfikacje...
ALCRD pisze: 3. Niekoniecznie moj mod zniszczył twoją gre
dokladnie jakos innym dziala i nikt nic nie mowi ze cos sie popsulo wiec sprawdz czy napewno wszystko dobrze zainstalowales :D


Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire
Posty: 1324
Rejestracja: 18 wrz 2007, 15:24
Lokalizacja: Coldharbour

19 paź 2007, 20:46

Mixer pisze:ALCRD napisał/a:
1. Zapomniałem dopisać w readme to co przeważnie każdy kto zrobił moda pisze.. czyli "za błędy w grze nie odpowiadam instalujecie moda na własne ryzyko"

niestety nie musisz dopisywac jesli ktos instaluje darmowego moda to musi sie liczyc ze nikt mu nie odda za wyrzadzone szkody przez dana modyfikacje...
W sumie to masz racje :)


Awatar użytkownika
SovietPolska
Zabójca na sterydach
Zabójca na sterydach
Posty: 525
Rejestracja: 18 sie 2007, 00:36

20 paź 2007, 23:48

nooo znalazłem płytke z postalami, zainstalowałem i zaje*ista broń znaczy pięści znaczy nie wiem. Alucard congratulations


Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire
Posty: 1324
Rejestracja: 18 wrz 2007, 15:24
Lokalizacja: Coldharbour

21 paź 2007, 11:35

mig31 pisze:nooo znalazłem płytke z postalami, zainstalowałem i zaje*ista broń znaczy pięści znaczy nie wiem. Alucard congratulations
Dzieki :P ale walne ci za podpis


Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

23 paź 2007, 19:48

ALCRD moglbys podac date premiery? :D bo się niemoge doczekac a ty już o policzkowaniu myslisz kiedy nawet nieskonczyles tego :D


Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire
Posty: 1324
Rejestracja: 18 wrz 2007, 15:24
Lokalizacja: Coldharbour

23 paź 2007, 19:53

ciuciu pisze:ALCRD moglbys podac date premiery? :D bo się niemoge doczekac a ty już o policzkowaniu myslisz kiedy nawet nieskonczyles tego :D
Oj troszke musze jeszcze popracowac i sie nauczyc .. premiera nieznana :P


ODPOWIEDZ