[MOD] Kung Fu ciosy Test

Bronie i bardziej rozbudowane projekty tworzone tylko przez naszych użytkowników.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire
Posty: 1324
Rejestracja: 18 wrz 2007, 15:24
Lokalizacja: Coldharbour

18 paź 2007, 17:53

A więc zrobiłem broń od podstaw.. i chciałbym wiedzieć czy wszystko działa jak należy tzn czy broń strzela itd itp :) bo narazie u 1 osoby sprawdzalem ale nie działa ... choć zainstalował tak samo jak ja .. u mnie działa u niego nie ... bardzo byłbym wdzieczny za przetestowanie

Obrazek

instrukcja w readme

plik w zalaczniku :)
Załączniki
KungFuTest.rar
(616.46 KiB) Pobrany 342 razy
Ostatnio zmieniony 19 paź 2007, 09:10 przez ALCRD, łącznie zmieniany 4 razy.


Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

18 paź 2007, 18:09

no zaraz spróbuje:D


Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire
Posty: 1324
Rejestracja: 18 wrz 2007, 15:24
Lokalizacja: Coldharbour

18 paź 2007, 18:19

ciuciu pisze:no zaraz spróbuje:D
czekam z niecierpliwoscia :) az ktos przetestuje


Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

18 paź 2007, 18:20

U mnie działa! Jak dopracujesz to będzie SUPER!!! Fajny pomysł wprowadzić ,,KUNG FU'' do POSTAL 2 :D


Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire
Posty: 1324
Rejestracja: 18 wrz 2007, 15:24
Lokalizacja: Coldharbour

18 paź 2007, 18:20

ciuciu pisze:U mnie działa! Jak dopracujesz to będzie SUPER!!! Fajny pomysł wprowadzić ,,KUNG FU'' do POSTAL 2 :D
Dziala ? serio ? napewno ? :D


Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

18 paź 2007, 18:25

Serio serio az bardzo serio


Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire
Posty: 1324
Rejestracja: 18 wrz 2007, 15:24
Lokalizacja: Coldharbour

18 paź 2007, 18:28

ciuciu pisze:Serio serio az bardzo serio
Gites!! skoro prototyp działa to moge zacząć produkcje :)


Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 7040
Rejestracja: 11 sie 2007, 22:28
Lokalizacja: East Mayberry

18 paź 2007, 18:36

U mnie także lotto. Dobra robota. Powodzenia w dalszej pracy.


Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

18 paź 2007, 18:39

Działa jak ta lala :D A na dowód para skrinów:
Obrazek
Obrazek
Jak dopracujesz będzie zajebiaszczy mod :D Wielkie gratki :spoko:


Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire
Posty: 1324
Rejestracja: 18 wrz 2007, 15:24
Lokalizacja: Coldharbour

18 paź 2007, 18:40

kazik pisze:Działa jak ta lala :D A na dowód para skrinów:
Obrazek
Obrazek
Jak dopracujesz będzie zajebiaszczy mod :D Wielkie gratki :spoko:
Zajebioza! :D w wolnym czasie zabiore sie za poważną produkcje :)


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

18 paź 2007, 18:47

U mnie także chodzi. Owocnej pracy, ALCRD! :)


Obrazek
Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire
Posty: 1324
Rejestracja: 18 wrz 2007, 15:24
Lokalizacja: Coldharbour

18 paź 2007, 18:49

Kmieciu pisze:U mnie także chodzi. Owocnej pracy, ALCRD! :)
Dzieki .. mam nadzieje że owocnej :) ale troche jeszcze poczekacie na efekty ... jeszcze kilka testów przede mna bo pomysł jaki mam jest możliwy ale ciężki do zeralizowania tzn czasochłonny i zdziebko skomplikowany


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

18 paź 2007, 18:57

ta jedyna osoba jestem ja ale czemu nie dziala?? tego nie wiem :/ lecz gdy tak sie glowilem nad tym czemu ach czemu to pomyslalem ze zobacze czy dziala w zwyklym P2 i co sie okazalo?? wszystko gra :D tylko kurde czemu nie dziala w AWP nooo :drapanie: ??


Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire
Posty: 1324
Rejestracja: 18 wrz 2007, 15:24
Lokalizacja: Coldharbour

18 paź 2007, 19:02

Mixer pisze:ta jedyna osoba jestem ja ale czemu nie dziala?? tego nie wiem :/ lecz gdy tak sie glowilem nad tym czemu ach czemu to pomyslalem ze zobacze czy dziala w zwyklym P2 i co sie okazalo?? wszystko gra :D tylko kurde czemu nie dziala w AWP nooo :drapanie: ??
Jak tyś dał do zwykłego p2 ? jak tam nie ma kodu iwant :O a ta bron tylko na kod dziala bo nie ma wzmianki "pickup" nie mozna jej podniesc :O


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

18 paź 2007, 19:54

ahhhh moj blad :/ dodalem to postED i myslalem ze bedzie dzialac gdyz postED go odczytuje. nawet nie wlonczylem gry gdyz zacza sie akurat fajny serial i bylem pewny ze wszystko bedzie ok. wszedlem na forum i zobaczylem ze sie dziwisz dla czego mam ja w P2. wiec pomyslalem ze: ohh taki ALCRD i nie wie ze mozna dodac to przez postED?? ale potem pomyslalem zaraz zaraz!! on mowil ze gdy wyrzucimy i podniesiemy ponownie to bron nie bedzie dzialac. heh wlanczam P2 podchodze do broni biore ja a tu lipa zamiast piesci mamy palke :/ ale widocznie czy tak czy tak w P2 by dzialalo ale czemu nie w AWP?? hmmm musialbym sprawdzic przez postED od AWP ale nie moge gdyz mam biale okno i nic nie moge zrobic :(


ODPOWIEDZ