I jeżeli już to jak miałbym zrobić to na jpg? Pojedyńczy slajd + kopiuj?

Jak dla mnie prezentacja spoko jest, no i dla was chyba też...
Mogę sprawdzić CamStudio ale czy nie lepszy byłby Fraps? Wiem gdzie można pobrać jego pełną wersję.
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
To nie piractwo wiem skąd ściągnąć legalnie Frapsa.kazik pisze:Camstudio jest darmowy, a Fraps - płatny. Dlatego zaproponowałem CamStudio. I nie chwal się skąd ściągnąć pełnego Frapsa, bo to piractwo jest. Jeśli o mnie chodzi, to jest mi obojętny program, jakim to ktoś nagra, chodzi mi o to żeby zobaczyć tą prezentację, dlatego wolałbym filmik, bo miałbym dźwięk
Najnowsza, jak na raziekazik pisze:Dzięki Lothar, o to mi chodziło.
Prezentacja fajna, nie wiem, która to wersja, ale prezentuje się ładnie. Oby tak dalej!
Najnowsza? No nie wiem wydaje mi się że dawałem nowszą...Lothar pisze:Najnowsza, jak na raziekazik pisze:Dzięki Lothar, o to mi chodziło.
Prezentacja fajna, nie wiem, która to wersja, ale prezentuje się ładnie. Oby tak dalej!A muzyki nie ma, bo VidShot nie zgrywa dźwięku
jaki problem nie umiesz tego zrobić czy o co chodzi?PostalFanIMakeArts pisze:U mnie z automatycznym zmienianiem slajdów jest problem
Uwiez nie siedze tu 24h na dobęPostalFanIMakeArts pisze:Admin!!! Gdzie ty jesteś jak cię potrzeba??
Zrób tak żeby po włączeniu tylko sie siadało i oglądałoPostalFanIMakeArts pisze:Czy coś jeszcze poprawić?
Jeśli wersja będzie finalna to jest szansa ze to opublikujemyPostalFanIMakeArts pisze:No bo ta publikacja...