Prezentatacja: Postal 3

Zapowiedzi i spekulacje dotyczące trzeciej części gry.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

28 wrz 2007, 18:12

Nie martw się - wg mnie ogólnie jest OK ;)


Obrazek
Awatar użytkownika
PostalFanIMakeArts
Początkujący morderca
Posty: 64
Rejestracja: 26 wrz 2007, 21:39
Lokalizacja: Augustów

28 wrz 2007, 18:17

Kmieciu pisze:Nie martw się - wg mnie ogólnie jest OK ;)
To dobrzę. :)
Zaraz dam kolejną poprawioną wersję.
I co z tą publikacją?
Jest jakaś szansa?
Oto nowa wersja:Postal 3 New Version


Ashes to Ashes and Dust to Dust.
Obrazek
Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

28 wrz 2007, 18:19

hehe fajna ta prezentacja ;) dobra robota
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2007, 18:20 przez Mixer, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

28 wrz 2007, 18:20

Fajnie by było, gdybym za każdym razem nie musiał naciskań LPM, gdy chcę następny slajd :) Może muzyka?


Obrazek
Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

28 wrz 2007, 18:22

Kmieciu pisze:Fajnie by było, gdybym za każdym razem nie musiał naciskań LPM, gdy chcę następny slajd
to ustaw sobie automatyczne przeskakiwanie miedzy slajdami


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

28 wrz 2007, 18:23

Pardon, mój błąd.

Ale muzyczka w tle przydałaby się. Mam program, dzięki któremu można przekonwertować tę z Postala do *.mp3.


Obrazek
Awatar użytkownika
PostalFanIMakeArts
Początkujący morderca
Posty: 64
Rejestracja: 26 wrz 2007, 21:39
Lokalizacja: Augustów

28 wrz 2007, 18:24

Mixer pisze:hehe fajna ta prezentacja ;) dobra robota
Już znalazłem :).
No i co w końcu z tą publikacją?
Nie chcę się narzucać nawet jeśli nie opublikujecie będę robił dalej.


Mixer ja się na twoim klanie soldat zarejestrowałem.

[ Dodano: 2007-09-28, 19:26 ]
Kmieciu pisze:Pardon, mój błąd.

Ale muzyczka w tle przydałaby się. Mam program, dzięki któremu można przekonwertować tę z Postala do *.mp3.
Ja mam fajny rock który powinien zrobić dobry klimacik. A poza tym jaka to muzyka w Postalu jest :).
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2007, 18:27 przez PostalFanIMakeArts, łącznie zmieniany 2 razy.


Ashes to Ashes and Dust to Dust.
Obrazek
Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

28 wrz 2007, 18:26

Z publikacją na stronie do to p. Admina :D

Jeśli prezentacja będzie naprawdę fajna i informacje o P3 będą w niej zawarte (wyczerpujące!) to myślę, że możesz na publikację liczyć ;)


Obrazek
Awatar użytkownika
PostalFanIMakeArts
Początkujący morderca
Posty: 64
Rejestracja: 26 wrz 2007, 21:39
Lokalizacja: Augustów

28 wrz 2007, 18:39

Kmieciu pisze:Z publikacją na stronie do to p. Admina :D

Jeśli prezentacja będzie naprawdę fajna i informacje o P3 będą w niej zawarte (wyczerpujące!) to myślę, że możesz na publikację liczyć ;)
Jeszcze jedna versja prezentacji.
Tym razem z muzyką! :gitara: :gitara: Prezentacja z muzą
A to na wszelki wypadek ta muza:Cigaro
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2007, 18:42 przez PostalFanIMakeArts, łącznie zmieniany 1 raz.


Ashes to Ashes and Dust to Dust.
Obrazek
Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

28 wrz 2007, 18:42

no to teraz znakomicie ;) muzyczka ok wiec... gadaj z adminem ;)


Awatar użytkownika
PostalFanIMakeArts
Początkujący morderca
Posty: 64
Rejestracja: 26 wrz 2007, 21:39
Lokalizacja: Augustów

28 wrz 2007, 18:46

Mixer pisze:no to teraz znakomicie ;) muzyczka ok wiec... gadaj z adminem ;)
Nie ma go chyba... :(.
A i informacji nie za dużo... ale to chyba szczegół bo teraz jeszcze za dużo i tak nie ma.
A jak mogę zrobić żeby muzyka nie leciała od początku przy każdym slajdzie tylko kontynuował granie?


Ashes to Ashes and Dust to Dust.
Obrazek
Awatar użytkownika
Iquid
Założyciel PostalSite
Założyciel PostalSite
Posty: 667
Rejestracja: 14 paź 2006, 11:06
Lokalizacja: GRS
Kontakt:

29 wrz 2007, 09:28

To może ja sie wypowiem ;). Ogólnie bardzo fajnie tylko przydało by sie to zrobić żeby sie samo przesuwało z czasem ustawionym przez ciebie taka samodziałającą itp zmienić zdjęcia na stronie sa w lepszej jakości (tak mi sie wydaje) i bez loga GOL'a. Jeśli zrobisz to wszystko myślę ze znajdzie sie miejsce na serwerze żeby to pokazać ludziom ;).


Awatar użytkownika
PostalFanIMakeArts
Początkujący morderca
Posty: 64
Rejestracja: 26 wrz 2007, 21:39
Lokalizacja: Augustów

29 wrz 2007, 11:07

Iquid pisze:To może ja sie wypowiem ;). Ogólnie bardzo fajnie tylko przydało by sie to zrobić żeby sie samo przesuwało z czasem ustawionym przez ciebie taka samodziałającą itp zmienić zdjęcia na stronie sa w lepszej jakości (tak mi sie wydaje) i bez loga GOL'a. Jeśli zrobisz to wszystko myślę ze znajdzie sie miejsce na serwerze żeby to pokazać ludziom ;).
Robię co trzeba GOLE usunięte teraz tylko żołnierzyki wyostrze.
Przełanczanie slajdów nie działa nie wiem dlaczego :). Ustawiłem na 5 sekund i nie przełancza.
Postaram się obrazki trochę po GIMP-ować ale jestem początkującym użytkownikiem tego programu więc wiele nie zdziałam...
Oto nowa wersja: https://www.odsiebie.com/pokaz/2454---03e7.html
Która to już z kolei...
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2007, 11:27 przez PostalFanIMakeArts, łącznie zmieniany 1 raz.


Ashes to Ashes and Dust to Dust.
Obrazek
Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

29 wrz 2007, 15:50

Miałbym prośbę, czy ktoś mógłby nagrać tą prezentację np. CamStudiem i wrzucić na YouTube? Z chęcią bym to zobaczył, ale nie mam Office'a.


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

29 wrz 2007, 16:01

hmmmm a nie lepiej kazik jakby to podzielic na pliki np jpg i dac cala paczke bo na youtube nie bedzie widziec napisow. ale za to w formacie jpg nie bedzie dzwiekow ;) (no chyba ze dacie osobno)


Zablokowany