Loki

Rozmowy o innych grach wszelakiego rodzaju.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

08 gru 2008, 14:10

Za kilka dni będę miał nowego kompa, a zaszedłem w Lokim dość daleko... czy wie ktoś z Was, które dokładnie pliki muszę skopiować, by później bezpiecznie móc je wkleić do ponownie zainstalowanego Lokiego? Nie chciałbym tracić teraz wszystkiego.


Obrazek
Awatar użytkownika
Punisher
Seryjny zabójca
Posty: 426
Rejestracja: 24 lut 2007, 18:39
Lokalizacja: Stalowa Wola

08 gru 2008, 15:04

To chyba trzeba sejwy skopiować ? Zresztą zaraz sam zobacze bo też mam z CDA jak zainstaluje to pomyślę nad tym

PS. jeśli Ci się nie uda to rypiemy w większej grupie co-op xD
Ostatnio zmieniony 08 gru 2008, 15:05 przez Punisher, łącznie zmieniany 1 raz.


"Musimy być niewolnikami praw abyśmy byli wolni" - Cyceron
Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

08 gru 2008, 15:07

Jak coś, to ja nie mam z CD-A.


Obrazek
Awatar użytkownika
Punisher
Seryjny zabójca
Posty: 426
Rejestracja: 24 lut 2007, 18:39
Lokalizacja: Stalowa Wola

08 gru 2008, 15:12

No ja wiem wygrałeś ale to chyba nie problem xD????? ;>


"Musimy być niewolnikami praw abyśmy byli wolni" - Cyceron
Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

08 gru 2008, 15:16

Spoko, mogę grać, ale najpierw mi pomóż z save'ami. xD


Obrazek
Awatar użytkownika
Punisher
Seryjny zabójca
Posty: 426
Rejestracja: 24 lut 2007, 18:39
Lokalizacja: Stalowa Wola

08 gru 2008, 15:16

Ok zainstalowało mi się zrobię jakąś postać i zobaczę czy da się ją jakoś skopiować


"Musimy być niewolnikami praw abyśmy byli wolni" - Cyceron
Awatar użytkownika
Max King
Stuprocentowy psychol
Stuprocentowy psychol
Posty: 975
Rejestracja: 12 lis 2008, 12:32
Lokalizacja: Newcastle

08 gru 2008, 15:20

Hej, też mam Loki, mogę grać z wami? I jak to się robi? I czy muszę mieć ten sam level co wy? Bo mam maga...


Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

08 gru 2008, 15:21

Też mam maga. Jest o tyle głupio, że jak zaczniemy grać w multi, to od nowa postać trzeba będzie tworzyć. :/ Zaczniemy od 1 lvlu, dzięki czemu razem będziemy expić. :) Ale to najwcześniej w weekend, ok?


Obrazek
Awatar użytkownika
Max King
Stuprocentowy psychol
Stuprocentowy psychol
Posty: 975
Rejestracja: 12 lis 2008, 12:32
Lokalizacja: Newcastle

08 gru 2008, 15:25

Ja jestem za i nie mam nic przeciwko. Szkoda tylko że dopiero w Weekend :-( Ale możemy teraz zdecydować jakie postacie wybierzemy, bo nie muszą być chyba takie same jak w Singlu. Ja grałem tylko magiem, jak będę miał czas to do weekendu przetestuję kobiety (bo domyślam się jak walczy wiking...).


Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

08 gru 2008, 15:27

Szkoda, że w weekend nie będę miał czasu, bo zarżnąłbym sobie z Wami.


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

08 gru 2008, 15:28

kazik pisze:Szkoda, że w weekend nie będę miał czasu, bo zarżnąłbym sobie z Wami.
Spoko, przecież będziemy mogli nie zawsze grać wszyscy razem - raz po dwie, raz po trzy osoby. :)


Obrazek
Awatar użytkownika
Punisher
Seryjny zabójca
Posty: 426
Rejestracja: 24 lut 2007, 18:39
Lokalizacja: Stalowa Wola

08 gru 2008, 15:28

no w weekend mam czas teraz popracuje nad kopiowaniem postaci

[ Dodano: 2008-12-08, 15:30 ]

Ok mam wchodzimy np. D:\Program Files\Cyanide\Loki\Characters i tam znajduje się katalog z nickiem naszej postaci kopiujemy ten katalog gdzieś np. na płytkę czy na inny dysk dla bezpieczeństwa (zależy jak kto potrzebuje) i tyle sprawdzałem ten sposób że założyłem nową postać potem skopiowałem ten plik usunąłem z katalogu kopiując go gdzieś wszedłem w grę i tej postaci nie było następnie wkleiłem ten plik znowu i już tam była wiec to nie było trudne i działa xD
Ostatnio zmieniony 08 gru 2008, 15:36 przez Punisher, łącznie zmieniany 1 raz.


"Musimy być niewolnikami praw abyśmy byli wolni" - Cyceron
Awatar użytkownika
Max King
Stuprocentowy psychol
Stuprocentowy psychol
Posty: 975
Rejestracja: 12 lis 2008, 12:32
Lokalizacja: Newcastle

08 gru 2008, 15:31

A jak ja się powinienem przygotować?


Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

08 gru 2008, 15:34

MastaDJMax pisze:A jak ja się powinienem przygotować?
Na pewno nauczyć się obsługiwać GameCentera, bo ja się nad tym głowiłem kilka dni. >.<


Obrazek
Awatar użytkownika
Max King
Stuprocentowy psychol
Stuprocentowy psychol
Posty: 975
Rejestracja: 12 lis 2008, 12:32
Lokalizacja: Newcastle

08 gru 2008, 15:35

Na pewno nauczyć się obsługiwać GameCentera, bo ja się nad tym głowiłem kilka dni. >.<
o.O ki diabeł?


Vi Veri Veniversum Vivus Vici
ODPOWIEDZ