Loki

Rozmowy o innych grach wszelakiego rodzaju.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

15 sie 2008, 23:57

Mi chodzi w miarę płynnie :) Około 30-60 klatek non-steam


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

17 sie 2008, 12:03

Mam pomysł:

Lokiego można przechodzić także w trybie co-op. Dołączyłby ktoś do mnie? Mam 42 lvl, ktoś ze słabszym mógłby trochę poexpić.


Obrazek
Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor
Posty: 7035
Rejestracja: 16 wrz 2007, 13:24

17 sie 2008, 15:17

Ja mógłbym nie grałem egipskim więc mam 0/1 lvl ale grecką wojowniczka mam 3 chyba xD


"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

17 sie 2008, 15:59

Mr Minio, możesz grać wojowniczką. Zagadaj do mnie później na gg.


Obrazek
Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

17 sie 2008, 16:30

Ja grałem tylko 10 minut ;d Chętnie zagram z wami :)


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

17 sie 2008, 18:13

Ach, znowu odkrywam uroki tej cudownej gry... :D

Choć, @ciuciu, spróbujemy zagrać.


Obrazek
Awatar użytkownika
Lothar
Pierwsi PSI
Pierwsi PSI
Posty: 2565
Rejestracja: 30 kwie 2007, 14:10
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

19 sie 2008, 21:40

Robsessed pisze:A chodzi Wam płynnie Loki? Ja muszę jak na razie odpuścić sobie przechodzenie dalej gry, gdyż falująca woda i ruchoma trawa pożerają takie ilości pamięci RAM, że mój komputer tego nie pociągnie. :/

Co innego, gdy byłem na pustyniach - tam detale są mniejsze.
Nordyckie miejscówki i podziemia - mega płynnie, bez zamuł.
Azteckie miejscówki - na zewnątrz, w okolicach dużej ilości mobów i połaci trawy - czasami łapie freez na dogranie wszystkiego. A myślałem, że 2 GB RAM styknie xD

I ciekawy bug - jak sprawdzam atrybuty przedmiotu, włączam okno statystyk lub cokolwiek związane z obiektem 2D (interfejs), gra łapie niesamowitą zwiechę 8-)


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

19 sie 2008, 21:42

Lothar pisze:I ciekawy bug - jak sprawdzam atrybuty przedmiotu, włączam okno statystyk lub cokolwiek związane z obiektem 2D (interfejs), gra łapie niesamowitą zwiechę 8-)
Ja tak mam, gdy sprawdzam rzecz z innej mitologii niż egipska.

Nie mogę praktycznie grać w Grecji, z resztą nie jest tak źle.

BTW Gdzie już jesteś, Lothar? Ja wykonałem już kilka zadań z azteckiej, a teraz muszę pokonać Fenrira na Północy.


Obrazek
Awatar użytkownika
Lothar
Pierwsi PSI
Pierwsi PSI
Posty: 2565
Rejestracja: 30 kwie 2007, 14:10
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

19 sie 2008, 22:12

Z nordyckiej do Azteckiej skoczyłem (ubiłem szamana, zagadałem ze złym bogiem, zmiotłem tego lekko gejowskiego dowódcę hiszpanów) :-P Fernira musiałem ubić w sumie bardzo wcześnie 8-)


Awatar użytkownika
Lewus
Legendary Red Unsuccessful Troll
Posty: 216
Rejestracja: 20 sie 2008, 14:43
Lokalizacja: Kraj Rad

21 sie 2008, 14:19

Diablo to moim zdaniem średnie RPG. Nie należy go kopiować i podawać w innej wersji bo kaszana wyjdzie. Hm cóż LOKI charakteryzuje się świetną optymalizacją* . Zapewne tą optymalizacje też ściągneli ale od Pirania Bythes, która ŚWIETNIE zoptymalizowała swojego Gothica 3 (ja Gothici lubie**). Cóż bez sarkazmu. Mac Abra i Smuggler za tego pełniaka w CD Actiona mają u mnie minusik. Ale CD Action lubie.

*Sarkazm xD.
**To już nie sarkazm.


Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

26 sie 2008, 02:37

Lewus pisze:Diablo to moim zdaniem średnie RPG.

RPG :?:

raczej najlepszy HS do końca ,życia. Tylu godzin nie spędziłem przy ,żadnej innej grze (No może przy falloucie)

Nadal w to gram i CD Action mają u mnie + . Takiego pełniaka dać to masakra :P

Loki to takie mini diablo ;P Gorszę ale to nie znaczy ,że najgorsze. Poprostu narazię lepszego Rąbaj&Siekaj niema więc Loki Żądzą :)


Awatar użytkownika
little_psycho
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1074
Rejestracja: 23 lut 2008, 16:49
Lokalizacja: Z odbyta

28 sie 2008, 20:41

Ja mogę zagrać.Mam 6 level tym nordyckim mięśniakiem :P


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

28 sie 2008, 21:13

Ech, okazało się, że trzeba grać od nowa (jeśli mielibyśmy przejść Lokiego w trybie co-op). Nie chce mi się aż tak cofać, więc prędko w multi nie zagram. ;)


Obrazek
Awatar użytkownika
little_psycho
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1074
Rejestracja: 23 lut 2008, 16:49
Lokalizacja: Z odbyta

28 sie 2008, 21:51

No to rzeczywiście ja se daje siana ^^ Choć mam dopiero 6 level to i tak nie chce od nowa przełazić.A w LOKIEGO nie można normalnie pograć przez neta tak jak w metina albo cabala?


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

28 sie 2008, 21:52

Na Twoim miejscu zacząłbym tryb co-op. Pierwsze levele szybko wchodzą.


Obrazek
ODPOWIEDZ