Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Dawniej się zdarzały inne tamaty. Teraz wszystko jest na asłuchalną jedną modłę o jednostajnym rytmieCzy tylko ja zauważyłem, że praktycznie każda piosenka z gatunku "disko na polu" jest o tym, że "byłem z ziomeczkami na kebsa ale weszła fajna panienka duża dupa seksi dziunia i próbowałem ją poderwać"? Czy są jakieś inne piosenki co nie mówią o dziewczynach i miłości? Jeszcze ten banalny tekst"sialalala jak ja ją bardzo kocham sialalala będziemy razem do końca życia sialalala"
Tefałen najgorszy, robią "filmy dokumentalne" w sprawach, o których nawet nie mają pojęcia, np. tak jak było z Gimberem$haq pisze:Zamiast porządnych programów puszczać, to te durne tefałeny i polszmaty
Niestety "disko na polu" opiera się głównie na piosenkach o miłości itp. a te teksy to rzeczywiście są wku*wiające i banalne$haq pisze:Czy tylko ja zauważyłem, że praktycznie każda piosenka z gatunku "disko na polu" jest o tym, że "byłem z ziomeczkami na kebsa ale weszła fajna panienka duża dupa seksi dziunia i próbowałem ją poderwać"? Czy są jakieś inne piosenki co nie mówią o dziewczynach i miłości? Jeszcze ten banalny tekst"sialalala jak ja ją bardzo kocham sialalala będziemy razem do końca życia sialalala"