Disco-polo

Więcej niż dotychczas. Bez kompromisów. Działa na emocje. Ale musisz myśleć, bardziej.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Pan Szatan
Modder
Modder
Postawił piwo: 5 razy
Otrzymał  piwo: 8 razy
Kontakt:

13 sty 2017, 21:16

:mgun: :mgun2: :mgun: :mgun2: :mgun: Disco z pola :smgun: :smgun: :smgun:

I'm fucking insane in the brain. :axe:
Awatar użytkownika
Awczarek
Początkujący morderca

13 sty 2017, 21:21

Jak można słuchać disco polo?

Twórca gier Cry Engine V. Tworząca Uniwersum TLA ze złożoną fabułą. Także recenzuje gry.
Obrazek
Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Otrzymał  piwo: 2 razy

13 sty 2017, 21:42

Jak widać można i gros ludzi to robi bo lubi (albo nie ma gustu)
A wykonawcy/zespoły na tych osobnikach trzepią naprawdę ciężką kasę ;)

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew :evilbat:
Obrazek
Awatar użytkownika
Awczarek
Początkujący morderca

13 sty 2017, 22:30

o gustach się nie gada xD :mgun2:

Twórca gier Cry Engine V. Tworząca Uniwersum TLA ze złożoną fabułą. Także recenzuje gry.
Obrazek
Devi90
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

13 sty 2017, 22:39

Słuchajcie są na to takie dwa tajemne sposoby,
które znają tylko nieliczni na to, żeby nigdy w życiu nie słuchać disco polo.

Pierwsza, to nie włączać kanałów takich jak disco srar (chyba coś takiego) itp.
a ewentualnie druga to po prostu nie oglądać telewizji xD
Ostatnio zmieniony 13 sty 2017, 22:39 przez Devi90, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ShaQ
Pracownik RWS
Pracownik RWS

13 sty 2017, 23:00

Ja już dawno wyrzuciłem telewizor przez okno.

Tam po prostu nie ma niczego ciekawego do oglądania :P Zamiast porządnych programów puszczać, to te durne tefałeny i polszmaty robią kolejne programy typu "19+" żeby tylko ludziom (a szczególnie dzieciom, bo oni najwięcej tego syfu oglądają) zrobić wodę z mózgu. Jak słyszę potem w szkole jak sobie rozmawiają o ostatnim odcinku "szkoły", gdzie jakiś dupek zrobił "czelena" który polegał na połknięciu kluczyka do szafki z fizyki, to rzygać mi się chce! O grze aktorskiej nie wspomnę, bo nawet ja już lepiej zagrałem wystawiając "Dziadów", mimo, że raczej nie lubię występować przed publiką i nigdy na jakichś przedstawieniach nie występowałem.

Dobra, bo trochę wyszedłem z tematu, więc wróćmy do niego.

Czy tylko ja zauważyłem, że praktycznie każda piosenka z gatunku "disko na polu" jest o tym, że "byłem z ziomeczkami na kebsa ale weszła fajna panienka duża dupa seksi dziunia i próbowałem ją poderwać"? Czy są jakieś inne piosenki co nie mówią o dziewczynach i miłości? Jeszcze ten banalny tekst"sialalala jak ja ją bardzo kocham sialalala będziemy razem do końca życia sialalala"

Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Otrzymał  piwo: 2 razy

13 sty 2017, 23:07

Czy tylko ja zauważyłem, że praktycznie każda piosenka z gatunku "disko na polu" jest o tym, że "byłem z ziomeczkami na kebsa ale weszła fajna panienka duża dupa seksi dziunia i próbowałem ją poderwać"? Czy są jakieś inne piosenki co nie mówią o dziewczynach i miłości? Jeszcze ten banalny tekst"sialalala jak ja ją bardzo kocham sialalala będziemy razem do końca życia sialalala"
Dawniej się zdarzały inne tamaty. Teraz wszystko jest na asłuchalną jedną modłę o jednostajnym rytmie
Linkami nie będę zarzucał, bo nie chcę obrzydzić userom pobytu na forum xD

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew :evilbat:
Obrazek
Devi90
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

13 sty 2017, 23:10

$haq pisze:Zamiast porządnych programów puszczać, to te durne tefałeny i polszmaty
Tefałen najgorszy, robią "filmy dokumentalne" w sprawach, o których nawet nie mają pojęcia, np. tak jak było z Gimberem
$haq pisze:Czy tylko ja zauważyłem, że praktycznie każda piosenka z gatunku "disko na polu" jest o tym, że "byłem z ziomeczkami na kebsa ale weszła fajna panienka duża dupa seksi dziunia i próbowałem ją poderwać"? Czy są jakieś inne piosenki co nie mówią o dziewczynach i miłości? Jeszcze ten banalny tekst"sialalala jak ja ją bardzo kocham sialalala będziemy razem do końca życia sialalala"
Niestety "disko na polu" opiera się głównie na piosenkach o miłości itp. a te teksy to rzeczywiście są wku*wiające i banalne

Zablokowany