Bronie z ED w AWP

Tylko o P2: AW, AW7/AWP oraz AWPMod - i o żadnych innych modach.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

30 wrz 2007, 14:19

Wyjaśnij o co Ci dokładnie chodzi i zmień nazwę tematu na odpowiedniejszą. Jeśli mi pozostawisz taką konieczność to dostaniesz warna - nie jesteś już nowym userem, z Regulaminem powinieneś się już dawno zapoznać. Pozdrawiam


Obrazek
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

30 wrz 2007, 16:26

PostalFanIMakeArts w temacie 'Mobilna reklama naszego forum' pisze:Co trzeba zrobić żeby zostać redaktorkiem?? Mogę robić arty, recenzje zapowiedzi opisy download czyli wszystko co powiecie :) . Będę waszym wiernym sługą.
Skoro chcesz być redaktorem, to zasłuż na to swoją postawą. Tu zaś utworzyłeś temat, który nie wiadomo do czego się odnosi. Zmusiłeś mnie, bym sam poszukał o co ci chodzi. Prosisz - ułatw. A chodzi o ten post. Skoro pytasz o coś ściśle odnoszącego się do postu w jakimś temacie, to daj pytanie w tym samym topicu, a nie twórz nowy. :czytaj: To nie jest na tyle ważna informacja, by tworzyć nowy temat. Dołączyłem Twój temacik do właściwego.

Niech Ci autor tych słów: - w domu w którym plącze się ATF, na stole leży MP5 odpowie, który to dom, czyli eddie.
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2007, 16:33 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
PostalFanIMakeArts
Początkujący morderca
Posty: 64
Rejestracja: 26 wrz 2007, 21:39
Lokalizacja: Augustów

30 wrz 2007, 18:26

Tiquill pisze:
PostalFanIMakeArts w temacie 'Mobilna reklama naszego forum' pisze:Co trzeba zrobić żeby zostać redaktorkiem?? Mogę robić arty, recenzje zapowiedzi opisy download czyli wszystko co powiecie :) . Będę waszym wiernym sługą.
Skoro chcesz być redaktorem, to zasłuż na to swoją postawą. Tu zaś utworzyłeś temat, który nie wiadomo do czego się odnosi. Zmusiłeś mnie, bym sam poszukał o co ci chodzi. Prosisz - ułatw. A chodzi o ten post. Skoro pytasz o coś ściśle odnoszącego się do postu w jakimś temacie, to daj pytanie w tym samym topicu, a nie twórz nowy. :czytaj: To nie jest na tyle ważna informacja, by tworzyć nowy temat. Dołączyłem Twój temacik do właściwego.

Niech Ci autor tych słów: - w domu w którym plącze się ATF, na stole leży MP5 odpowie, który to dom, czyli eddie.
Ok sorki... psieplasam!!!!
Już na pewno nigdy czegoś podobnego nie zrobię!!!!!


Ashes to Ashes and Dust to Dust.
Obrazek
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

30 wrz 2007, 21:59

Psieplosiny przyjęte. Dywanik u admina na początek dobrze robi. :diabel: Liczę na owocny udział w stronę i forum. ;)


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
alex_postal2
Wstydliwy morderca
Posty: 1
Rejestracja: 28 wrz 2007, 14:45
Lokalizacja: Kraków

05 paź 2007, 21:18

Hej podacie mi kody do postal 2 awp? :507: :507: :| bo nieznam ;/ piszcie all na moje gg!

Edit by Iquid:
Wszystko jest na stronie!

https://postalsite.info/readarticle.php?article_id=10
Ostatnio zmieniony 05 paź 2007, 21:20 przez alex_postal2, łącznie zmieniany 2 razy.


Awatar użytkownika
plicho12
Początkujący morderca
Posty: 97
Rejestracja: 06 lis 2006, 20:42

28 paź 2007, 17:28

Dobra,czytam ten temat od początku do końca jak zainstalować bronie z ED do AWP i pogubiłem się :cry: ze wszystkim.Czy ktoś mógł by pokolei (najlepiej w punktach) opisać co trzeba zrobić żeby mieć te bronie,proszę,z góry wielkie dzięki.


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

28 paź 2007, 19:59

1. Instalujesz AWP w folderze Apocalypse Weekend. A jeśłi już masz, to omijasz ten punkt.
2. Do tegoż folderu z AWP i AW instalujesz całego moda ED.
3. Pobierasz i instalujesz te dwie mapy i plik Postal2Game.u z ED: https://www.postalsite.info/downloads.ph ... info_id=84 A instalujesz tak jak pisze w readme w archiwum z mapami:
To są zmodyfikowane mapy AW7_suburbs-1 (Ulica Główna) oraz AW7_sburubs-3 (Dom). Dają bronie z ED, korzystając z plików moda Eternal Damnation.

Wymagania:
-ED zainstalowane pod adresem "C:/Program Files/Postal 2 STP/ApocalypseWeekend"
-Podmieniony plik Postal2Game.u, na taki sam z ED (załączony)

Mapy i towarzyszący im plik instalujesz do istniejącego folderu z grą AW i modem AWP.
4. Grasz.
Ostatnio zmieniony 24 sty 2008, 16:31 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Fulcrum
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 15 lut 2008, 14:40

19 lut 2008, 10:44

Właśnie co zainstalowałem moda, ale mam problem jak sobie wezme, załóżmy M-47 albo dynamit to one znikaja jak zmienie broń ;/, jedyne co mi nie znika to sierp, bo narazie nie znalazlem innych...

PS. Gdzie leży toporek?


Awatar użytkownika
rura
Wnerwiony urzędas
Posty: 20
Rejestracja: 02 mar 2008, 10:07
Lokalizacja: wielkopolska

02 mar 2008, 10:13

a jak juz sie to wszystko zrobi to mozna chodzic z tymi bronmi po wszystkich mapach z P2 ???


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

02 mar 2008, 12:46

Tak, po wszystkich. Jeśli tylko masz nadal tak zmodyfikowane AWP - wejdziesz na każdą mapę StP i AW/AWP.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
rura
Wnerwiony urzędas
Posty: 20
Rejestracja: 02 mar 2008, 10:07
Lokalizacja: wielkopolska

02 mar 2008, 12:56

jak zmodyfikowane i czy musze miec postal2 stp bo nie mam? i mam prozbe mozecie wrzucic mod ED na rapida albo cos innego bo mi nie sciąga z tamtąt zaciąga sie na początku i dalej nie chce.
Ostatnio zmieniony 02 mar 2008, 13:02 przez rura, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

02 mar 2008, 14:20

jak zmodyfikowane?
No właśnie tak, jak opisane w tym temacie.
rura pisze:mi nie sciąga z tamtąt zacina sie na początku i dalej nie che.
Stąd? https://www.postalsite.info/downloads.ph ... info_id=84 Plik spokojnie się pobiera do końca. Musisz sam coś robić nie tak. Zwykły klik na 'Pobierz plik' i wystarczy.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
rura
Wnerwiony urzędas
Posty: 20
Rejestracja: 02 mar 2008, 10:07
Lokalizacja: wielkopolska

02 mar 2008, 15:56

no chyba cos jest nie tak na początku pisze ze 5 godzin sciąga sie chwile z 10% i zara wyskakuje 16godzin a potem błąd


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

02 mar 2008, 16:08

A czym ściągasz? Jaką przeglądarką lub jakim download managerem? W jaki sposób? Klikając, przeciągając, z menu prawoklika wybierając opcję 'Zapisz element docelowy...'? Czy pierwszy raz taki problem przy plikach z naszego downloadu?


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
rura
Wnerwiony urzędas
Posty: 20
Rejestracja: 02 mar 2008, 10:07
Lokalizacja: wielkopolska

02 mar 2008, 16:21

ja tak dosyc cząstą mam jak takie duze pliki chce sciągac przeglądarką ja mam opere normalnie kilikam zapisz w...

[ Dodano: 2008-03-02, 16:34 ]
mi o samą gre ED chodzi sorry ze dopiero tera sie skapłem ze ty myslisz ze o tamto


ODPOWIEDZ