Bronie z ED w AWP
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Wyjaśnij o co Ci dokładnie chodzi i zmień nazwę tematu na odpowiedniejszą. Jeśli mi pozostawisz taką konieczność to dostaniesz warna - nie jesteś już nowym userem, z Regulaminem powinieneś się już dawno zapoznać. Pozdrawiam

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Skoro chcesz być redaktorem, to zasłuż na to swoją postawą. Tu zaś utworzyłeś temat, który nie wiadomo do czego się odnosi. Zmusiłeś mnie, bym sam poszukał o co ci chodzi. Prosisz - ułatw. A chodzi o ten post. Skoro pytasz o coś ściśle odnoszącego się do postu w jakimś temacie, to daj pytanie w tym samym topicu, a nie twórz nowy.PostalFanIMakeArts w temacie 'Mobilna reklama naszego forum' pisze:Co trzeba zrobić żeby zostać redaktorkiem?? Mogę robić arty, recenzje zapowiedzi opisy download czyli wszystko co powiecie. Będę waszym wiernym sługą.

Niech Ci autor tych słów: - w domu w którym plącze się ATF, na stole leży MP5 odpowie, który to dom, czyli eddie.
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2007, 17:33 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- PostalFanIMakeArts
- Początkujący morderca
Ok sorki... psieplasam!!!!Tiquill pisze:Skoro chcesz być redaktorem, to zasłuż na to swoją postawą. Tu zaś utworzyłeś temat, który nie wiadomo do czego się odnosi. Zmusiłeś mnie, bym sam poszukał o co ci chodzi. Prosisz - ułatw. A chodzi o ten post. Skoro pytasz o coś ściśle odnoszącego się do postu w jakimś temacie, to daj pytanie w tym samym topicu, a nie twórz nowy.PostalFanIMakeArts w temacie 'Mobilna reklama naszego forum' pisze:Co trzeba zrobić żeby zostać redaktorkiem?? Mogę robić arty, recenzje zapowiedzi opisy download czyli wszystko co powiecie. Będę waszym wiernym sługą.
To nie jest na tyle ważna informacja, by tworzyć nowy temat. Dołączyłem Twój temacik do właściwego.
Niech Ci autor tych słów: - w domu w którym plącze się ATF, na stole leży MP5 odpowie, który to dom, czyli eddie.
Już na pewno nigdy czegoś podobnego nie zrobię!!!!!
- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
Psieplosiny przyjęte. Dywanik u admina na początek dobrze robi.
Liczę na owocny udział w stronę i forum. 

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- alex_postal2
- Badass Multikiller
Hej podacie mi kody do postal 2 awp?
bo nieznam ;/ piszcie all na moje gg!
Edit by Iquid:
Wszystko jest na stronie!
https://postalsite.info/readarticle.php?article_id=10

Edit by Iquid:
Wszystko jest na stronie!
https://postalsite.info/readarticle.php?article_id=10
Ostatnio zmieniony 05 paź 2007, 22:20 przez alex_postal2, łącznie zmieniany 2 razy.
Dobra,czytam ten temat od początku do końca jak zainstalować bronie z ED do AWP i pogubiłem się
ze wszystkim.Czy ktoś mógł by pokolei (najlepiej w punktach) opisać co trzeba zrobić żeby mieć te bronie,proszę,z góry wielkie dzięki.

- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
1. Instalujesz AWP w folderze Apocalypse Weekend. A jeśłi już masz, to omijasz ten punkt.
2. Do tegoż folderu z AWP i AW instalujesz całego moda ED.
3. Pobierasz i instalujesz te dwie mapy i plik Postal2Game.u z ED: https://www.postalsite.info/downloads.ph ... info_id=84 A instalujesz tak jak pisze w readme w archiwum z mapami:
2. Do tegoż folderu z AWP i AW instalujesz całego moda ED.
3. Pobierasz i instalujesz te dwie mapy i plik Postal2Game.u z ED: https://www.postalsite.info/downloads.ph ... info_id=84 A instalujesz tak jak pisze w readme w archiwum z mapami:
4. Grasz.To są zmodyfikowane mapy AW7_suburbs-1 (Ulica Główna) oraz AW7_sburubs-3 (Dom). Dają bronie z ED, korzystając z plików moda Eternal Damnation.
Wymagania:
-ED zainstalowane pod adresem "C:/Program Files/Postal 2 STP/ApocalypseWeekend"
-Podmieniony plik Postal2Game.u, na taki sam z ED (załączony)
Mapy i towarzyszący im plik instalujesz do istniejącego folderu z grą AW i modem AWP.
Ostatnio zmieniony 24 sty 2008, 16:31 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.

- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
Tak, po wszystkich. Jeśli tylko masz nadal tak zmodyfikowane AWP - wejdziesz na każdą mapę StP i AW/AWP.

jak zmodyfikowane i czy musze miec postal2 stp bo nie mam? i mam prozbe mozecie wrzucic mod ED na rapida albo cos innego bo mi nie sciąga z tamtąt zaciąga sie na początku i dalej nie chce.
Ostatnio zmieniony 02 mar 2008, 13:02 przez rura, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
No właśnie tak, jak opisane w tym temacie.jak zmodyfikowane?
Stąd? https://www.postalsite.info/downloads.ph ... info_id=84 Plik spokojnie się pobiera do końca. Musisz sam coś robić nie tak. Zwykły klik na 'Pobierz plik' i wystarczy.rura pisze:mi nie sciąga z tamtąt zacina sie na początku i dalej nie che.

- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
A czym ściągasz? Jaką przeglądarką lub jakim download managerem? W jaki sposób? Klikając, przeciągając, z menu prawoklika wybierając opcję 'Zapisz element docelowy...'? Czy pierwszy raz taki problem przy plikach z naszego downloadu?

ja tak dosyc cząstą mam jak takie duze pliki chce sciągac przeglądarką ja mam opere normalnie kilikam zapisz w...
[ Dodano: 2008-03-02, 16:34 ]
mi o samą gre ED chodzi sorry ze dopiero tera sie skapłem ze ty myslisz ze o tamto
[ Dodano: 2008-03-02, 16:34 ]
mi o samą gre ED chodzi sorry ze dopiero tera sie skapłem ze ty myslisz ze o tamto