Bronie z ED w AWP

Tylko o P2: AW, AW7/AWP oraz AWPMod - i o żadnych innych modach.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 7040
Rejestracja: 11 sie 2007, 22:28
Lokalizacja: East Mayberry

11 paź 2009, 15:43

Dlatego nie chcą odpalić, ponieważ mapy korzystają z plików zawartych w ED
Mam rozumieć, że zrobiłeś nakładkę plików, bez zrobienia backup'a?

Powiedz czy jakieś komunikaty ci wyskakują?


Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew :evilbat:
Obrazek
Awatar użytkownika
Pangia
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 3710
Rejestracja: 20 lip 2009, 10:06

11 paź 2009, 15:48

Nic, po prostu jak wchodzę do tunelu, to znika interfejs i tyle. Biegać mogę, ale im bardziej oddalam się od tunelu, tym bardziej mi zanika dźwięk.
Nie mam tylko AW7_suburbs-1, ale ta mapa ver. z StP z powodzeniem działa w AWP. (Wiem, bo musiałem wejść na suburbs-3, a tą miałem z StP.)

[ Dodano: 2009-10-12, 16:33 ]
Hehehe, jednak s-1 nie działa tak, jak się należy. No bo skąd w poniedziałek SWAT, protestanci? A Habib na urlop poszedł i wychlał całe mleko. W związku z tym: czy ktoś będzie mi w stanie uploadnąć (najlepiej na OdSiebie) mapę AW7_suburbs-3 oryginalną, z AWP? Chciałem speed runa zrobić sobie, ale nic z tego, jak nie kupię mleka!

[ Dodano: 2009-10-12, 16:48 ]
A, za pamięci: jak nikt nie będzie w stanie, to sobie najwyżej zainstaluję gdzieś indziej jeszcze raz Postala i skopiuję tę mapę.

[ Dodano: 2009-10-13, 17:10 ]
Może jednak ktoś jest w stanie?

[ Dodano: 2009-10-13, 19:43 ]
Już nie trzeba. Odzyskałem pliczek.


ODPOWIEDZ